35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
jusst wrote:Był skonsternowany... Wróciłam z łazienki, ręcznik na włosach COS w ręce, on w łożku jeszcze zaspany... A ja mu mowie, ze jak nie chce to chyba nie musi isc na te badania on wielkie oczy... I pyta co? A ja mu na to, ze raczej nic Ci mie jest i COS mu pod oczy podsuwam... Tak patrzy... Jestes w ciąży??? A ja na to, ze na ro wyglada... A test aby nie jest wadliwy? Jutro betę robię
Moj maz, ktory ojcem zostal jak mial 19 lat, mowi mi ze facetom to dluzej zajmuje uswiadomic sobie ze naprawde zostana ojcem. Czasami nawet do roku po urodzeniu dziecka...Nickita, MoBo, jusst lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
pierwiastka wrote:wpadaj na te naleśniki, zrobie więcej
samopoczucie takie se, dzięki że pytasz, jedyne co poprawia humor to fakt że chyba cykle mi normalnieją
a jak tam u Was? wszystko dobrze? objawy są?
U mnie póki co w porządku, ale jeszcze lepiej mi już będzie, jak będę po usg. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Objawy są, pojawiają się i znikają. Np wczoraj mnie mdliło po wszystkim co zjadłam, a dziś już nie, no i strasznie mi się zachciało wczoraj o 22 kanapki z serem żółtym i ketchupem, a do tego korniszon hihi- masakra;p
To ja idę na te naleśniki do Ciebie:) Mniam, mniam:)Dani, jusst, pierwiastka, Nickita, MoBo lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Był skonsternowany... Wróciłam z łazienki, ręcznik na włosach COS w ręce, on w łożku jeszcze zaspany... A ja mu mowie, ze jak nie chce to chyba nie musi isc na te badania on wielkie oczy... I pyta co? A ja mu na to, ze raczej nic Ci mie jest i COS mu pod oczy podsuwam... Tak patrzy... Jestes w ciąży??? A ja na to, ze na ro wyglada... A test aby nie jest wadliwy? Jutro betę robię
Mój to miał taką fajną minkę, że nie da się jej opisaćDani, jusst lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Dziś wychodzę czekam na wypis. Brzuch boli w okolicy pępka ale da się przeżyć.
Doc. był rano nie miał dobrych wieści : oba Jajowody nie drozne mimo że półtora roku temu miałam hsg. .... coś tam jest jeszcze ale mi nie powiedział kazał podejście do gabinetu jak juz będę miała wypis
Dziewczyny jestem w rozpaczy. ...Eltasz
-
nick nieaktualny
-
Eltasz - ojej
Ale jak to, HSG poltora roku temu wykazalo ze byly drozne? A teraz niedrozne?
Przykro mi bardzo kochana, przytulam.
To jednak nie wyrok jeszcze....zostaje IVF. No i czasami daje sie udroznic jajowody jakos. Choc ja bym od razu myslala o IVF. Nasza Saramago dzis wlasnie zaciaza dzieki IVF, tak mysle ze nie jednej z nas pisana jest ciaza dzieki IVF. Glowa do gory kochana. Nie lam sie. Ty tez zaciazysz.Nickita, jusst lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
jusst gratuluję z całego serca
! Jej...dwie kreski i to tak niezaprzeczalne to cudny widok
Saramago nasza mam nadzieję, że dzielnie się trzyma
Eltasz, a są jakieś sposoby na udrożnienie ?jusst, Saramago lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Juss gratulacje Kochana
Spokojnych 9 miesiecy :*
Saramago powodzenia
Eltaszku a moze laparoskopia zabiegowa?
Ja wlasnie to bede miala za miesiac. Fakt, ze to juz wieksza ingerencja, ale jest mozliwosc udroznienia przy tym zabiegu. Sporo dziewczyn tez od razu po tym zachodzi w ciaze.
Porozmawiaj z lekarzem i zobaczysz jakie bedzie mial dla Ciebie opcje :*Dani, Moko, Saramago, jusst, Jot lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Eltasz, ściskam i wierzę, że mimo wszystko będzie dobrze
She, widzę w podpisie, że miałaś hsg i że jajowody drożne - to po co w takim razie ta laparoskopia zabiegowa? pytam z ciekawości, bo w tych tematach to raczkuję dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 13:51
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:A z tą niedrożnością to jestem w szoku bo przy hsg były oba dobre
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 14:29
Dani lubi tę wiadomość
-
Jest tu kto?
Nickita, Moko, MoBo, jusst lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej Samarago! Jak sie czujesz? Jak bylo? Opowiadaj!
Nickita, MoBo, jusst, Jot lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️