35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:na naleśniki ciasto już zrobione, dojrzewa
Tez bede wieczorem robic. Narobilas mi smakaMoBo, padington, Moko, pierwiastka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
ooooeeesssuuuu co tu sie dzieje...
na dzien dobry sie wzruchlam:)
Jusst gratulujeale to musi byc mile zobaczyc dwie krechy ech....
Saramago super Ci, ze juz jestes po
zycze Wam dziewczyny zeby sie wszystko ulozylo super, rosnijcie zdrowo!!!!
Eltasz-wspolczujetroche mnie to zmrozilo, dziwna sprawa z ta droznoscia, ale niestety czytalam kiedys ze moga byc jakies zapalenia bezobjawowe ktore moga jajowody przytkac... mam nadzieje ze znajdzie lekarz rozwiazanie, a jak nie to jest nadzieha w ivf...
tez sie tego bardzo boje, bom sie do tego przygotowuje ale skoro istnieje taka mozliwosc to trza skorzystac...
jedni lecza cukrzyce, inni serce a jeszcze inni nieplodoscwszystko jest dla ludzi! glowa do gory!
wszystko przeczytalam, ale dzis emocji ufff...
pozdrawiam Was wszystkie:)MoBo, Moko, pierwiastka, jusst, Jot, Dani, Saramago lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyloret1 wrote:nooooooo fajnie Wam
taaakie emocje....
Loret, nie wiem czy widziałąs, ja nadawałam na żywo z łazienki... Kurde, to byly eomocje dopiero! I ta druga krecha, która byla praktycznie tak samo szybko jak ta pierwsza testowa! Bałam się, że zniknie! Dlatego czekalam do pełnych 3 minut
hmm, myslicie ze ten termin u gina, który mam na 4 kwietnia to spoko jest?loret1, Jot, aszka, Jurkowa, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Loret, nie wiem czy widziałąs, ja nadawałam na żywo z łazienki... Kurde, to byly eomocje dopiero! I ta druga krecha, która byla praktycznie tak samo szybko jak ta pierwsza testowa! Bałam się, że zniknie! Dlatego czekalam do pełnych 3 minut
hmm, myslicie ze ten termin u gina, który mam na 4 kwietnia to spoko jest?
Jusst nooo czekajac na usg bimbalkow nie moglam nie zajrzec co tu sie dzieje wiedzac, ze maja byc taakie emocje i widzialam zes ze dzbana nadawala:) smiechowo, ale jak po tych wszystkich badaniach powrocilam to od razu cos skrobnelam do Was:)
a z terminem to nie wiem, ja pewnie bym do gina zadzwonila z radosna nowina i zapytala co teraz:)jusst, MoBo, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
loret1 -
jusst wrote:Loret, nie wiem czy widziałąs, ja nadawałam na żywo z łazienki... Kurde, to byly eomocje dopiero! I ta druga krecha, która byla praktycznie tak samo szybko jak ta pierwsza testowa! Bałam się, że zniknie! Dlatego czekalam do pełnych 3 minut
hmm, myślicie ze ten termin u gina, który mam na 4 kwietnia to spoko jest?
Wiesz, to będzie gdzieś 8 tydzień mówią ze najlepszy czas to 6-8 tydz. to może i spoko
chyba ze coś cię zaniepokoi to wcześniej lepiej iśćjusst, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
hmm, myslicie ze ten termin u gina, który mam na 4 kwietnia to spoko jest?
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:Mam takie inniejsze pytanie
Jak sie czlowiek przebudzi i sie troche powierci przed zmierzeniem tempki, to ona tam bedzie obardzona jakims bledem, tak?
to pojdzie w gore czy poleci w dol?
Ja się też zastanawiałam, bo ja codziennie się wiercę i tak sobie myślę góra czy dół ale ze codziennie tak samo jest to uznaję to za normę ale chętnie siem też dowiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Mam takie inniejsze pytanie
Jak sie czlowiek przebudzi i sie troche powierci przed zmierzeniem tempki, to ona tam bedzie obardzona jakims bledem, tak?
to pojdzie w gore czy poleci w dol?