35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eltasz przeciez wiesz, ze w tym glupim życiu przeplatają się radość i smutek.Dzień twojej tragedii to najpiękniejszy dzień życia dla kogoś innego.Za chwilę to może się odwrócić,poprzeplatac.Zawsze pamiętaj żeby walczyć o swoje marzenia.Jedna rodzi dzieci jak śliwki,inna łatwo zaciazyla ale urodziła chore,inna parę lat łączyła hormonu żeby mieć dziecko,inna walczyła,zaciazyla i poronila przed metą,jeszcze inna po latach niepowodzeń adoptowala -jest tyle historii,tyle pogmatwanych i nie zawsze sprawiedliwych zrzadzen losu - ale pamietaj-trzeba wierzyć i uśmiechać się do życia.
Ja mam lewy zablokowany i miesniaka też mam,historię mojej ciąży znasz - ale się nie poddaje.Patrzę z ufnością na świat i ściskam Cię mocno dzisiaj..loret1, Phyllis, Jastin76, Moko, Jot lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Tempki po wiercenia idą w górę.fałszując pomiary...tak że ten.. Nie wiercic się proszę.
Dobry wieczór. Mojemu to na głowę padło. Zasnelismy i cały czas trzyma mój brzuch...i na serrio wściekła się że wchodze na Neta. Ale teraz prasuje więc korzystam))
Eltaszkujusst, Dani, MoBo, loret1, She Wolf, Moko lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eltaszku moze Twoj facet zmieni zdanie jak dowie sie ze in vitro to jedyna opcja dla was na dziecko? Teraz bedzie inna sytuacja, on bedzie wiedzial ze zlamie Ci serce jak sie nie zgodzi. Podobnie jak She uwazam ze to samolubne- ja rozumiem wartosci, wiara, tradycja, wierz mi ja to dobrze rozumiem. Ale moim zdaniem czlowiek, zyciowy partner jest wazniejszy. I jego (tzn Twoje) szczescie.
Mam wielka nadzieje ze on zmieni zdanie.
Tule.jusst, MoBo, She Wolf, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyZa chwilę umówiłam sie z przyjaciółką. Tą jedyną, która wiedziała o starankach. Wkręcę ją jakoś, a co!
Będzie to druga osoba, która się dowie! No oprócz Was, ale Wy wiedziałyście praktycznie w tym samym momencie, co jaSaramago, MoBo, Moko, Jot, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Za chwilę umówiłam sie z przyjaciółką. Tą jedyną, która wiedziała o starankach. Wkręcę ją jakoś, a co!
Będzie to druga osoba, która się dowie! No oprócz Was, ale Wy wiedziałyście praktycznie w tym samym momencie, co ja
Wybacz ale my wiedzialysmy zanim Ty się dowiedziałas :pjusst, aszka, Moko, Nickita, Jot, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eltasz, przykro mi bardzo - wierze jednak, ze wspólnie przejdziecie przez to, a zakończenie będzie szczęśliwe - ściskam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:17
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Eltaszku, mogę się tylko domyślać co czujesz i jak bardzo Ci źle, ale mam nadzieję, że Twój partner się ogarnie i zrozumie. Myślę, że jego reakcja mogła być po prostu spowodowana szokiem, no bo na pewno tak jak i Ty wierzył w inny obrót sprawy. Może go to jakoś tak zaskoczyło, że teraz musi to przetrawić jak to facet po swojemu. Mam nadzieję, że dojrzeje do tej decyzji, szczególnie, że tyle już wycierpiałaś. Tulę Cię mocno i ściskam
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Saramago - ale bosko, extra ze sie zdecydowalas na dwa. Kciukam bardzo mocno, bede wyczekiwac Twojej bety. A teraz zycze Waszej czworce
spokojnej nocy i przyjemnego weekendu i tygodnia przed Wami, relaksujcie sie i nie spedzaj zbyt duzo czasu na necie
Jastin76, Saramago, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Eltasz przykro mi bardzo
Trzymam kciuki za wasze decyzje.
jusst gratulujęjusst lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnyDzien dobry w sobotni poranek!
Od tygodnie jakos dospac nie mogę, budzę się jak świta.
Częstuję owsianką
Przyjaciółka wczoraj mi nie uwierzyla, byla pewna, że ją wkręcamA potem szok i radość!
Jastin76, Saramago, Moko, Jot, MoBo, Jurkowa lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek.
Jusst ja dzisiaj też od 3 nie mogłam spać. umęczyłam się jak mops.
w dodatku ciągnie mnie tak jakby trochę w pachwinie trochę brzuch. jakbym po laparo była....
jestem dzisiaj i jutro słomianą wdowąoczywiście zgodnie z obietnicą postaram się zminimalizować szperanie w sieci ale kurcze tooo taaaakie trudne.
Eltaszku?
Jak tam sytuacja dziewczyny na froncie?jusst, Jot, Moko, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień dobry wszystkim w sobotni poranek.
Jusst Saramago nie jesteście same ja też w nocy źle spałam, nadal jestem chora więc głowa nie dawała mi spać od kataru a u was emocje dawały znać o sobie odpoczywajcie kochane bo nie często można sobie tak beztrosko leniuchować.
Ania1602 wrote:Eltasz przykro mi bardzoTrzymam kciuki za wasze decyzje.
jusst gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 09:52
aszka, Storczyk31, MoBo, jusst lubią tę wiadomość