35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
jusst wrote:Jednak postanowiłam dzisiaj zrobić bete. Poznań, NIBY duże miasto, nie powinno być problemu przed 20 w sobotę.
Certus, jasne! Pojechalismy zamówiłam badanie, już mam płacić, na to odzywa się druga baba w rejestracji, ze wyniki to dopiero po 15 w poniedziałek będą... a w dupe! telefon, strona diagnostyki, jest ichne calodobowe labo w szpitalu na Jarochowskiego. Jedziemy, w koncu z Certusa juz blisko. Brama, domofon, dzwonie. A pani do mnie, ze tutaj NIE MA punktu pobrań, tylko laboratorium... Więc, na cholerę na stronie info, ze calodobowe? Co mi po nim?
No ale jest jeszcze Med Polonia, ale tam to juz dzwonię i co? i do 16...
Edit. strona mobilna diagnostyki nie pokazuje rozroznienia na laboratoria i punkty ppbrań...
Juz tlumacze skad mi sie taka nagla chęc bety wzięła. BO poczytalam w internetach cholernych, ze w pierwszym trymestrze w góry to nie jechac.... wiec postanowiłam że pojde zapytac sie mojego gina, we wtorek przyjmuje. Wiec, chcialam od razu z podwójną beta iść.
Jutro moze uda mi sie zrobic w szpitalu dziecięcym na krysiewicza... tam jest niby punkt pobran diagnostyki, czynny do godz 12...
i co? i oszczedzić 45 zeta chciałam w czwartek... Trzeba bylo robic! a tak....?
ech... Dopiero drugi dzien (wiem, że) jestem w ciązy i juz same problemy...
Jusst ponoć chytry dwa razy traci, nie nakręcaj się zrób spokojnie w poniedziałek razem z progesteronem tak jak pisała aszka i tyle dalej zadecyduje gin ewentualnie powtórzysz sobie w środę jak bedziesz się niepokoić a teraz cisz się i nie martw na zapas bo to maleństwu nie służy wiesz jaką robotę musi teraz wykonać to co się poczeło ile namnożyć wykształcić a ty biegasz od laboratorium do laboratorium położyć się nóżki do góry i pełny relaks daj się kruszynce w spokoju kształtować.Moko, jusst, pierwiastka, Jastin76, She Wolf, Dani, Saramago, MoBo lubią tę wiadomość
-
A ja się chwalę jaki dziś mąż chlebek upiekł. Jest prawie 22, a ja wciągnęłam własnie 2 kanapki plus obowiązkowo 2 korniszony. Zapraszam na późną kolację, ale korniszony się kończą;p Już prawie cały słoik zeżarłam;p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4092b1312ab.jpgpadington, jusst, pierwiastka, Jot, Storczyk31, She Wolf, Dani, Perła lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:A ja się chwalę jaki dziś mąż chlebek upiekł. Jest prawie 22, a ja wciągnęłam własnie 2 kanapki plus obowiązkowo 2 korniszony. Zapraszam na późną kolację, ale korniszony się kończą;p Już prawie cały słoik zeżarłam;p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4092b1312ab.jpg
A z takim chlebkiem to nie dziwota, jedz na zdrowie kochanaMoko lubi tę wiadomość
-
Zdrowia wszystkie chorowitki! Mam nadzieje ze jutro poczujecie sie lepiej Paddington i Pierwiastko
Storczyku fajnie ze do nas wrocilas po siedzeniu w kaciku.
Ja chyba zaraz owulkuje bo czuje chcice, a tu kurcze zakaz serduszkowania...Ale dzieki zakazowi przypomnielismy sobie z mezem rozne dawno nie praktykowane lozkowe zabawy (nie praktykowane bo skupialismy sie, wiadomo, na celowaniu wiadomo gdzie), i bardzo fajnie bylo przedwczoraj. Moj teraz u kolegi, jak wroce to zaproponuje mu inne zabawy
Milego wieczorku staraczki i ciezarne kolezanki!
Moko, pierwiastka, jusst, She Wolf, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Moko wrote:A ja się chwalę jaki dziś mąż chlebek upiekł. Jest prawie 22, a ja wciągnęłam własnie 2 kanapki plus obowiązkowo 2 korniszony. Zapraszam na późną kolację, ale korniszony się kończą;p Już prawie cały słoik zeżarłam;p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4092b1312ab.jpg
Chlebek pozazdrościć, ale bardziej moją uwagę skupił napis na koszulceświetny
!
Moko, She Wolf lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jusst a ALAB na ul. 28 Czerwca?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 23:10
jusst lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Moko ale piekny chlebus
Jusst, Padi dobrze prawi. Wyluzuj troche, bo zwariujesz przez te 9 miesiecy.
Dani, ja juz mojemu zapowiedzialam, ze w przyszlym miesiacu bez staran, wiec tez trzeba bedzie pomyslec o innych zabawach
Ja dzis caly dzien sprzatalam. Zrobilam generalne porzaki, wyrzucilam ogromny wor niepotrzebnych rzeczy a teraz serial i lulu
Slodkich snow Kochane :*Dani, Moko, padington, jusst, Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnySprawdzę alab. Moze dzisiaj Polna bedzie czynna.
Wiadomo, ze chytry dwa razy traci, ale w ten czwartek ja wcale nie wierzyłam w ciONze wiec wydawało mi sie to wyrzucaniem pieniędzy. No pewnie gdybym jednak jakos rozdzieliła ten mocz i nasilała na test to miałabym juz inne zdanie i betę bym zrobiła nawet i za 80
W sumie to zaniepokoiło mnie, ze raczej nie powinnam jechac w gory, bo różnica ciśnień... Znalazłam to przypadkiem szukając czy moge jeździć na desce (i tak i nie, lepiej jednak nie). Szczerze to ja sie obawiałam tylko 16 godzin w autokarze, a nie ze wcale nie powinnam jechac. I stad pomysł zeby porozmawiać z moim lekarzem co on na ten temat myśli i w ogole. Jak ewentualnie trzeba to niech mi pozapisuje te wszystkie progrsterony itp. Pomyslałam. Ze lepiej isc do niego z beta juz powtórzona. Kurczak nie chciałbym wyladowac u gina z alpejskiej wioski... Tym bardziej, ze nasz hotel w połowie gory jest i dojazd conajmniej słaby... A poza tym troche obawiam sie o swój angielski w przypadku tematów medycznych... Bo po niemiecku to ja Artztowi to moge Guten Tag powiedziec
Jak juz moj wstanie to zadzwonie na polna czy robią dzisiaj , a jak nie to Krysiewixza bo mam rzut beretem
W ogole wieczorem stres bo tempka nagle 36,78, wiec juz wizja ze nie ma ciONzy... Ale rano znowu ponad 37 wiec ciONza chyba jednak jest
Muszę zrobic dzisiaj betę bo oszaleje!
Ps. Jam w łożku i chyba mi mdłowiec niczym nie częstuje, ale przyjmę jakiś zdrowy chlebek (od Moko!) z twarożkiem i wodę z miodem i cytryna!
Buziaki niedzielne Kochane
I witam sie z Wami na końcu, bo nie przywitałam na początku a z telefonu to sie pisze jak pisze...
Czesc wszystkim!!!
A w ogole to widze, ze moj kot na suwaczku zwariował. Zamęt mi wprowadza. Uwolnię go dzisiaj! Poszedł!! Sio
Ale to z kompa jak nie zapomnę
Ps. Tak. Wiem. Miotam sie jak baba w ciONzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 08:19
Saramago, Kazia, Moko lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. ale mi smutno. dostałam info z labo. nie mam mrozaczków
nie dały rady. i od rana się głowie skoro tamte nie dały rady to jakie są szanse, że moje dwa blastki we mnie dadzą?? ech.... smutek.
w dodatku drugi dzien sama jestem bo mój na zawodach i chyba się do psa przytulę...
jeszcze wczoraj mialam takie dreszcze że masakra, dwie kołdry koc i szlafrok nie dały rady a tu nagle ni stąd ni zowąd fala gorąca mnie zalała, że niemal do naga sie rozebrac musialam. no i nadążaj tu za babą...
Jusst Ty kutwo kochana, z moim kutwierzem krakowskim to byś się dogadała
Dziewczynkijusst lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Cześć dziewczyny. ale mi smutno. dostałam info z labo. nie mam mrozaczków
nie dały rady. i od rana się głowie skoro tamte nie dały rady to jakie są szanse, że moje dwa blastki we mnie dadzą?? ech.... smutek.
w dodatku drugi dzien sama jestem bo mój na zawodach i chyba się do psa przytulę...
jeszcze wczoraj mialam takie dreszcze że masakra, dwie kołdry koc i szlafrok nie dały rady a tu nagle ni stąd ni zowąd fala gorąca mnie zalała, że niemal do naga sie rozebrac musialam. no i nadążaj tu za babą...
Jusst Ty kutwo kochana, z moim kutwierzem krakowskim to byś się dogadała
Dziewczynki
Nic sie niw martw. Zimno blastkom było i tyle, Twoje maja ciepło i nasze kciuki!
A ze zimno Tobie? U mnie to był dobry znak! zobacz u mnie na wykresie ile po zagnieżdżeniu to mogło byc.
Ja kciukam z całego serca!
A co do tego żem kutwa.... Moze ciezko Wam w to uwierzyć, ale jestem cholernie rozrzutna! Na te jedna rzecz pożałowałam! I od razu łatkahehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 08:41
Kazia, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Nic sie niw martw. Zimno blastkom było i tyle, Twoje maja ciepło i nasze kciuki!
A ze zimno Tobie? U mnie to był dobry znak! zobacz u mnie na wykresie ile po zagnieżdżeniu to mogło byc.
Ja kciukam z całego serca!
A co do tego żem kutwa.... Moze ciezko Wam w to uwierzyć, ale jestem cholernie rozrzutna! Na te jedna rzecz pożałowałam! I od razu łatkahehehe
Eeeee łatka była od chwili info, żeś z Poznania
ale nie przejmuj się. Kraków rozumie i pozdrawiajusst, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Saramago!!!
no nawet tak nie myśl, mamusiowy inkubator to zupełnie co innego niż taki sztuczny a poza tym to jednak te dwa co masz to silniejsze były
wszystko jest i bedzie dobrzejusst, Saramago, MoBo, Dani, Nickita, Ania1602 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziękuję Pierwastko za otuchę. Ej przyjedźcie do mnie wszystkie, chata wolna, zrobimy prywatkę
popcorn lody wyciskacze łez...jusst, pierwiastka, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Dziękuję Pierwastko za otuchę. Ej przyjedźcie do mnie wszystkie, chata wolna, zrobimy prywatkę
popcorn lody wyciskacze łez...
Ale by sie Twój wkurzył jakby do Was na chatę żywe internety sie zwaliły!
pierwiastka, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Ale by sie Twój wkurzył jakby do Was na chatę żywe internety sie zwaliły!
eeeee on się nie wkurza.byłby zadowolony, że nie siedzę sama. a poza tym tyle piękna pod jednym dachem, który chłop by się na to wkurzał
MoBo, Moko, loret1 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:eeeee on się nie wkurza.
byłby zadowolony, że nie siedzę sama. a poza tym tyle piękna pod jednym dachem, który chłop by się na to wkurzał
Chyba ze tak, w końcu i tak byłabyś niewinna nie łazisz po forach a fora same by do Ciebie przyszły
pierwiastka, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Chyba ze tak, w końcu i tak byłabyś niewinna nie łazisz po forach a fora same by do Ciebie przyszły
otototoottoo czy ktoś mnie tu widział????
jusst, pierwiastka, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają