35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
jusst wrote:Fajny nie? Groszka mam
Pierwiastka MA PIĆ WINKOZgodnie z moimi zaleceniami, ale buraczany soczek też moze
ale jak w tym cyklu nic z tego nie wyjdzie to pójdę z reklamacjądaleko w końcu nie mam
jusst, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:A coś szykujecie na święta? Może mnie ktoś poratuje prostym daniem dla beztalencia kuchennego hehe
możesz tez kupic biszkopt, a do tego na krem:
masę krówkową, mascarpone i duży jogurt naturalny (można dodać brzoskwinie z puszki)
biszkopt nasączyć ulubioną zimną herbatą i przełożyć kremem z wymieszanych składnikówaszka, jusst, Storczyk31, Moko, Dani lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:ryżu preparowanego
Bosz!! zeżarłam dzisiaj od popołudnia CAŁĄ paczkę wafli ryzowych. Jadłam je nawet zamiast obiadu. Zamiast kolacji... Zeżarłam wszystkie. Nie mogłam się opanować... jakie dobre.....az okruchy w staniku miałam :p
A dodam, ze ostatnio jedzenie to dla mnie raczej koniecznosc niż przyjemność...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 20:53
pierwiastka, Storczyk31, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
padington wrote:o takim myślałam pisząc pod wykrrsemNickita wrote:Pierwiastka uda sie w koncu
tak mi mówcie
chwilowo jakoś jestem sceptyczna ale broni nie składam!Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
Nickita wrote:dobrze że wiecie gdzie pies pogrzebany
ja sie na plemniorach nie znam wcale niestety, nic nie podpowiem:(
ale niestety ja też się muszę wyregulować więc mamy dwa psyNickita, Storczyk31, jusst lubią tę wiadomość
aszka wrote:A coś szykujecie na święta? Może mnie ktoś poratuje prostym daniem dla beztalencia kuchennego hehe
Ja se wyjezdzam i nic nie gotuje
Ale jak cos prostego, to polecam tradycyjne dania - jajka w majonezie, biala kielbiasa, barszyk mozna gotowy kupic, ciacho to samo i Swieata sajusst, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny