35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusst, póki co mam za dużo wolnego czasu na myślenie i aż mnie brzuch z tego wszystkiego rozbolał, skupić się nie mogę, gotowanie nie idzie a lampka czerwonego na rozluźnienie i na endo jak nalana tak stoi bo jakoś mi nie smakuje dzisiaj...
może jutro bedzie lepiejjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Hej kochane,
She - oooh kurcze wiec jednakWspolczuje ze caly miesiac bezstaraniowy, bo sama wiem jakie to trudne jest, mi nie udalo sie trzymac zakazow i ryzykowalam zakazenie. Ale tez nie mialam laparo, tylko histeroskopie, a to jednak lzejszy zabieg. Wiec Ty zakazu trzymaj! No za to popic sobie mozesz w drugiej fazie i takie tam...
Saramago - co to kurde za lekarz co polslowkami odpowiada? I wogole jakims enigmatycznym kodem - "widzial (endometrioze) ale moze nie endometrioze". To po marsjansku? Jaka jest logika tego zdania? Przykro mi ze na takiego trafilas.
Eltasz, Kabe - aaah wielkie kciuki za wasze stymulki, pecherzyki , blastocysty i wogole caly proces! NApewno bedzie zielono w najblizszym miesiacu
Dziewczyny ja przygotowuje sie do obchodow bardzo wesolego swieta w naszej tradycji. Dzis wszyscy sie przebieraja i m byc wielka impreza w calym miescie. Dzis bedzie trudno spac, bo masa ludzi na ulicach i muza wszedzie. Bedzie duzo alkoholu bo taka tradycja akurat w to swieto, ale ja pic nie bede bo druga faza i a nuz a widelec zaszlam, lepiej nie ryzykowac.
Dobra ide pod prysznic i przebierac sie.
Sciskam!
krycha.stara, jusst, Eltasz, She Wolf, Moko, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Krycha. (różnie to u nas bywa czasem wychodzi i doopa Maryni a czasem nie koniecznie)
Witam, wszystkie kochane staraczki dużo siły wewnętrznej na te nasze rozterki wewnętrzne zmieniłam awanter abyście już poczuły tą wiosnę w sercach.
Miłego popołudnia życzę.krycha.stara, jusst, Eltasz, pierwiastka, She Wolf, Moko, aszka, Storczyk31, Zuzia1, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:Jusst, póki co mam za dużo wolnego czasu na myślenie i aż mnie brzuch z tego wszystkiego rozbolał, skupić się nie mogę, gotowanie nie idzie a lampka czerwonego na rozluźnienie i na endo jak nalana tak stoi bo jakoś mi nie smakuje dzisiaj...
może jutro bedzie lepiej
Jak masz za dużo czasu to zapraszam do mnie,/ bo ja znów nie mam ochoty na nic naewt na myślenie/, dam ci zajęcie i nie będziesz się męczyła tym myśleniemkrycha.stara, jusst, pierwiastka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:dziękuję cukiereczku, rozkłada mnie coraz bardziej, ale wykupiłam pół apteki i jak tylko wrócę do domku idę pod kołderkę :*
Ty kwiatuszku pod kołderkę i jak twój J mówi zakaz komputera na co najmniej 5 dni taki post dla oczyszczenia. My tu na ciebie poczekamy, wyłącz się troszkę i odpocznij nie analizuj teraz tego już tak bardzo, nabierz dystansu.
Zdrówka kochana wiem, że cierpisz ale jeśli na chwilę się nie zdystansujesz będzie jeszcze gorzej, bardzo mocno cię ściskam i życzę zdrówkajusst, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Dani, a zebys wiedziala, ze w tym miesiacu sobie wszystko odbije. Zaczynam juz od dzis
Baw sie dobrze, ale masz racje, lepiej sobie alko odpuscic
Saramago, a nie mozesz po prostu zapisac sie na kolejna laparo?
I tak macie teraz krotka przerwe. Dasz rade wydebic skierowanie?
Padi, ale piekny avatarek
Krycha Stara witaj. Ja akurat na tamtym watku nie zostalam zbyt fajnie przywitana (moze poczucie humoru nie to samo), ale u nas jest miejsce dla kazdego
Eltasz ogromne kciukasy za stymulacje
Jusst sliczny suwakJasne ze wszystko bedzie dobrze, a jak ma byc
krycha.stara, padington, jusst, aszka, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Ja też witam nową koleżankę Krychę
Padi, jeśli to Twoje podwórko, to kurczę jak normalnie jakaś rezydencja:)
Dani ile razy ja już pisałam, że Ci zazdroszczę tego miejsca na ziemi, baw się dobrze. I Ty She również, a co masz sobie żałować
Jusst, piękny suwaczek:)
Kabe trzymam kciukasy!
Pierwiastko olej winko, zapraszam na sok buraczkowo jabłkowy:)She Wolf, jusst, krycha.stara, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoko wrote:
Jusst, piękny suwaczek:)
Pierwiastko olej winko, zapraszam na sok buraczkowo jabłkowy:)
Fajny nie? Groszka mam
Pierwiastka MA PIĆ WINKOZgodnie z moimi zaleceniami, ale buraczany soczek też moze
krycha.stara, Moko, pierwiastka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNickita wrote:
dziewczyny, mam pytanie do tych co walczą, próbowałyście z małymi dawkami sterydów? bo u mnie to kolejna rzecz jaka miał mi do zaproponowania gin po HSG i stymulacji.
Hę? A tyś nie w ciONży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 19:30
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Padington w avatarze to Twoj ogrodek? -cudnyMoko wrote:Padi, jeśli to Twoje podwórko, to kurczę jak normalnie jakaś rezydencja:)
kawałek ziemi przed wejściem do domu w kwietniuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 19:49
She Wolf, pierwiastka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma to jak pokroic papryczke chilli a potem wsadzic sobie palucha w oko
Nikita widzialam ze kilka dziewczyn bierze Encorton przy IUI.Kazia, Storczyk31, Dani, krycha.stara lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
padington wrote:Jak masz za dużo czasu to zapraszam do mnie,/ bo ja znów nie mam ochoty na nic naewt na myślenie/, dam ci zajęcie i nie będziesz się męczyła tym myśleniemjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter