35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Nickita wrote:przynajmniej macie "sprawiedliwie"
u mnie niestety tylko ja byłam winna:(
a co sobie naprawiałaś?Nickita lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk, jak zawsze dociekliwa
dziś to w ogóle dziwnie było bo zrobiłam zupe dyniową, którą uwielbiam (z kiełbasą chorizo, ziemniakami i curry) i smakowała mi "drewnem"mąż się zajadał i dokładkę chciał a ja nie przełknęłam ani odrobiny bo mi tym drewnem waliło po nosie
zagryzłam chia z jogurtem i awokado zamiast
a wino wysączyłam ale dopiero jak się ociepliło bo schłodzone mnie otrząsło
i proszę mnie się tu nie doszukiwać ukrytego znaczenia w niczymStorczyk31, Moko, jusst lubią tę wiadomość
Nickita wrote:szczerze to mi Ciebie bardziej szkoda, jego czas nie goni, to są inne uczucia wg mnie właśnie chociażby przez to że po 35+ stoi się już pod ścianą
u mnie najbardziej tarczyca była na nic, tak na prawdę to nie wiedziałam jaka jestem chora dopóki nie wzięłam sie za robienie dzieci;) to oczywiście żart, wcale nie czułam tej tarczycy, ale widocznie natura wymaga spełnienia wysokich standardów w starszym wieku coby dopuścićjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:nie straszyć mi tu statystykami
jeszcze liczbom na nosie zagramy
Storczyk31, Moko, jusst lubią tę wiadomość
Nickita wrote:nie napisałam że nie można, chodziło mi o uczucia jakie sie wtedy ma
ja też mam nadzieje że będę takim przypadkiem
Pierwiastka, z tego co piszą to jak niski progesteron to może wina komórki jajowej, trzeba dorzucić troche supli na poprawę jej jakości, bierzesz coś?
wreszcie czuje gdzie mam jajniki więc chyba nawet działają, zobaczymy co z tego wyjdzieNickita lubi tę wiadomość
pierwiastka wrote:Storczyk, jak zawsze dociekliwa
dziś to w ogóle dziwnie było bo zrobiłam zupe dyniową, którą uwielbiam (z kiełbasą chorizo, ziemniakami i curry) i smakowała mi "drewnem"mąż się zajadał i dokładkę chciał a ja nie przełknęłam ani odrobiny bo mi tym drewnem waliło po nosie
zagryzłam chia z jogurtem i awokado zamiast
a wino wysączyłam ale dopiero jak się ociepliło bo schłodzone mnie otrząsło
i proszę mnie się tu nie doszukiwać ukrytego znaczenia w niczym
Ja dziś kupiłam parę plasterków szynki z indyka, wrzuciłam do samochodu i poszłam jeszcze do zieleniaka. Wracam, wchodzę do samochodu i pytam męża co to za odór!? Ten oczy na wierzch, a mi ta szynka tak waliła. O rany, nie do zjedzenia. Mój oczywiście w śmiech;p Także, tam wiesz Pierwiastkopierwiastka, Storczyk31, jusst lubią tę wiadomość
-
Nickita wrote:progesteron podnosi sie też od B6
wspieram jajniki i ovu bo ponoć lepsza owulacja oznacza lepszą II faze czyli lepszy progesteronNickita lubi tę wiadomość
Nickita wrote:ok bo luknęlam na Twój wykres i myślalam że nic nie bierzesz:)
wróciłam do ćwiczeń, do zdrowszego odżywiania, zaczynam zrzucać kilogramy więc może to też pomoże wyregulować wszystkoNickita, aszka lubią tę wiadomość
Storczyk31 wrote:Mam pytanie: gdzie Phylis i Jastin ???????
Jest ktoś kto coś wie ?????
A Phyllis pisała, że teraz zawalona robotą.
A MoBo w ojczyźnie się bawi i pewnie zajada smakołyki mamusi:)pierwiastka, Storczyk31, jusst, aszka, aszka lubią tę wiadomość
-
Storczyk, Ty masz dobrze z tym Twoim mezem. Co rusz jakies wycieczki
Kochana, Ty juz do mnie nie dolanczaj. Ciagnij sobie ten wykresik cale 9 miesiecyStorczyk31, pierwiastka, Moko, jusst, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Nickita wrote:bardzo słusznie, wiesz dopiero teraz widzę że to wszystko jest na prawde bardzo ważne, przynajmniej okazało sie tak w moim wypadku, i że to nie jest jakies pieprzenie smutów
Nickita, Storczyk31, Moko, jusst, aszka, aszka, Jot lubią tę wiadomość
She Wolf wrote:Storczyk, Ty masz dobrze z tym Twoim mezem. Co rusz jakies wycieczki
Kochana, Ty juz do mnie nie dolanczaj. Ciagnij sobie ten wykresik cale 9 miesiecy
on tak lubi sprawdzać moje reakcje
sam zadzwonił do profa, po zgodę na moje wolne
chcąc nie chcącdołączę jednak
chyba, że @ się przypadkiem jakimś niezwykłym zgubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 22:51
pierwiastka, She Wolf, jusst, aszka, Jot lubią tę wiadomość
-
Ale dużo dzisiaj naskrobałyście, z trudem doczytałam.
Eltasz plan jest, teraz tylko działać. Powodzeniaaszka, aszka, aszka, Eltasz, Moko lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Łooooo matko i córko aleśta som płodne. no nie naczytam Was no. Musiałam z tego powodu wziąć urlop dwa dni!
Która to mnie wygania na 5 dni z ovu, hę???? 5 dni??? Oczadziałaś???? a co ja bez Was zrobię tyle dni???
Witam Krychę. Koleżanko, mów co Ci ślina na palec przyniesie. Przełkniem wszystko. Najwyżej rzucimy kobiecego focha
Storczyku, ja się najpierw muszę dowiedzieć czy ja mam enomende czy nie mam. Narazie to i tak moja @ kapie jak z nosa... znaczy rozkręcić się nie chcę. No ja też jej nie chciałam, ale skoro postanowiła być to niech że już będzie po męsku. Konkretnie.
Dzień dobry laski.
Dani jak po imprezce?
Pierwiastko ja też wykupiłam pół apteki i zrobiłam mini zestaw dla J. - cynk, selen, wit c 1000mg, wit e + daje mu kwas foliowy i D3. Myślisz, że coś jeszcze dorzucić? On sam do tego dorzucił: masaże, bicze wodne a ja myślę o kupnie pudru chłodzącego... no nie ma bata, musi przybyć trochę tych żołnierzy. Bo nie zdzierżę dłużej jaj w salaterce hihihihih
Eltaszku, kciukam, wieszNo i co??? Po nocach siedziały a tera nie ma kawy kto ze mną wypić??? łeeeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 08:08
Storczyk31, jusst, aszka, pierwiastka, Eltasz, Moko, krycha.stara, Jot lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają