35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:U mnie pachnie juz czystością
Także można zacząć juz świętować.
Teraz chwila z książką, bo po drodzę, z rzeczy przyjemnych, była jeszcze wizyta psiapsiółki i tak sobie jaja robiłyśmy na wesoło i z kokardką. Jak co rokuI w ogóle duzo wycinania było i klejenia, także teraz nasze jaja są na ludowo i ze smakiem. Jak sie ma klej na gorąco można zdziałać cuda.
Wszystkim milych chwiljusst lubi tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Pierwiastko? Dawaj ten naleśnik ? Wciągnę na zimno
A murzynka coś zostało, tam u Ciebie ?
a naleśniki mam albo z farszem: kasza gryczana, podsmażona cebulka i ser biały doprawiane solą, chili, pieprzem i pietruszką
albo w wersji z pastą węgierską (robiłam latem w słoiki taka ostrą pastę jak gęsty pikantny keczup z cukinią) i do tego żółty serStorczyk31, Moko lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:nie umiem
wybierz z lewej: na forum
kliknij "przeglądaj"
wybierz zdjęcie i dodaj
pod spodem wybierz wielkość
skopiuj link BBC i wklej tuStorczyk31 lubi tę wiadomość
Witam! świątecznie w piąteczek choć u mnie swieta jeszcze daleko nic nie zrobione.
No prawie nic wczoraj napeklowałam mięso, zrobiłam jakieś małe zakupy ale resztę trza niestety samemu upichcić bo nie będzie co jeść.
Saramago, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc kochane! Dzisiaj znów udało mi sie dłużej pospać. Moze tak juz bedzie?
Ja nic nie przygotowuje, jedni i drudzy rodzice przygotowują święta. A my im newsa sprzedamy. Pięknie bedzie
Moze babkę zrobie? Taka pyszna kiedyś zrobiłam migdałowo jaglana, rewelka.
Bez cukru, bez glutenu, samo zdrowie. Polecam!
http://www.kwestiasmaku.com/desery/babka/babka_bezglutenowa_migdalowo_jaglana/przepis.htmlSaramago, Eltasz, Moko, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Heloł
Istne wariatki. Nadążyć się nie da
Kochane, ja mam dzisiaj chuopa w domu, jupi! wolne wział. Obudziłam się rano (6:15) idę do kuchni a ten - okna myje. No cud miód widok, a teraz ja leżę z kawusią a łon prasuje. No cud miód widok....
Kochane, gdyby mnie już nie było, albo tylko tak na chwilę wpadnę bo będziemy w rozjazdach, to już teraz chciałabym życzyć Wam Pięknych i Radosnych Świąt, relaksu, bliskości, ciepła i cudownej rodzinnej atmosfery.
Całuje każdą i z osobnajusst, pierwiastka, padington, Eltasz, Moko, Kazia, Jot, loret1, Ania1602, Jastin76, Storczyk31, Dani, Zuzia1 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień dobry dziewczynki, witam się z kawą
Ja wczoraj już wypieki robiłam, bo dziś jadę do rodziny, jeszcze sałatkę muszę zrobić, spakować się i w drogę. A najchętniej to bym w domu została, jakoś mi się nie chce wyjeżdżać. Oczywiście owulka zgodnie z przewidywaniami, wypadnie mi w same święta a serduchować nie będzie jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:12
Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Cześć Kochane;)
To zdrowych i wesołych Świąt, pełnych ciepła , rodzinnej atmosfery i pyszności na stole
Ja się niestety rozchorowałam. Gardło, katar i ból głowy
ehhhh
A Ty Saramago zdrowa już?
zdrowka słonoczkoMoko, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Kazia wrote:Dzień dobry dziewczynki, witam się z kawą
Ja wczoraj już wypieki robiłam, bo dziś jadę do rodziny, jeszcze sałatkę muszę zrobić, spakować się i w drogę. A najchętniej to bym w domu została, jakoś mi się nie chce wyjeżdżać. Oczywiście owulka zgodnie z przewidywaniami, wypadnie mi w same święta a serduchować nie będzie jak.
jusst, Jastin76 lubią tę wiadomość
witam się
kawa i sniadanie już były i czuję się teraz tak ociężała że wcale mi się nic nie chce a dziś do zrobienia zakupy bo się moim przypomniało że to czy tamto potrzebują więc lecę do sklepów i też bym chętnie została w domu więc Kazia nie jesteś samaKazia, padington, Moko, Jot, Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:witam się
też bym chętnie została w domu więc Kazia nie jesteś sama
A ja odwrotnie gdzieś bym pojechała tylko sama nie wiem gdzie, nie musiałabym nic robić i to by był plus tego wszystkiego a tak wszystko na mojej głowie
jusst, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
padington wrote:A ja odwrotnie gdzieś bym pojechała tylko sama nie wiem gdzie, nie musiałabym nic robić i to by był plus tego wszystkiego a tak wszystko na mojej głowie
u mnie będzie połowa z czasu świąt spędzona w drodze bo sporo kilometrów do zrobienia i jak zwykle milionowe wymówki na "no zjedz jeszcze trochę" i tyleż samo pytań "a ty nie w ciąży" albo "to kiedy dziecko" ...na samą myśl czuję się już zmęczona tym wyjazdemjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:w takiej opcji wyjazd biorę!
u mnie będzie połowa z czasu świąt spędzona w drodze bo sporo kilometrów do zrobienia i jak zwykle milionowe wymówki na "no zjedz jeszcze trochę" i tyleż samo pytań "a ty nie w ciąży" albo "to kiedy dziecko" ...na samą myśl czuję się już zmęczona tym wyjazdem
Oj biedactwo ty moje ja cie pytać nie będę kiedy dziecko i czyś nie w ciONży buziaczka za to Tobie przesyłam nie martw się wszystko się ułoży i będzie cudniepierwiastka lubi tę wiadomość