X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    ...i jak zwykle milionowe wymówki na "no zjedz jeszcze trochę" i tyleż samo pytań "a ty nie w ciąży" albo "to kiedy dziecko" ...na samą myśl czuję się już zmęczona tym wyjazdem

Rozumiem w 100%, mam podobnie, od jakiegos czasu klimat swiat jest uspiony...
    Powodzenia Pierwiastko ;)

pierwiastka lubi tę wiadomość

loret1
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wielkanoc-ruchomy-obrazek-0007.gif

wielkanoc-ruchomy-obrazek-0373.gif

Wesołych Świąt Dziewczęta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:46

jusst, pierwiastka, Jastin76, She Wolf, Moko, Storczyk31, evus, Jurkowa lubią tę wiadomość

Eltasz
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boom skarby :)

Naklepalyscie pięknie ufff stesknilam się bardzo! Będę musiała nadrobić jak wrócimy.
    Szał świąteczny opanował rodziców dom dzisiaj a zapach pieczonego sernika właśnie skręca mi kiszki w brzuchu, wiec chyba ta moja bezglutenowo/lakotozowa dieta polegnie jak wy wystygnie :P

She i Saramago no strasznie szkoda ze nie wyszło :( jeszcze poczytałam co Saramago napisałaś jak się mężunico otworzył i aż mnie łezka złapała, teraz będzie dużo lepiej, zobaczysz :)

Ciężarówki całuje w sam środek brzucha :)

Eltasz ty chyba stymulka to mocno mocno kciukam <3

Storczyk teskniam too :)

Całe towarzystwo pozdrawiam i wesołych świąt życzę :) i niech te nasze jaja piękne nam rosnom!!!

jusst, pierwiastka, Eltasz, Jastin76, She Wolf, padington, Moko, Jot, Storczyk31, Dani, Saramago, evus, Jurkowa, Kazia, Zuzia1 lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Kabe Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki
    Mazurek upieczony, pasztet i klops w piekarniku, a ja zbieram się na ET. Mam nadzieję że wszystkie 3 groszki mają się dobrze. I że zabierzemy 2 ze sobą do domu na Święta.

Dziewczyny, zdrowy i pogodnych Świąt, i baaaardzoooo jajkowych - w każdym tego słowa znaczeniu.

jusst, pierwiastka, Eltasz, Jastin76, She Wolf, padington, MoBo, Moko, Storczyk31, Jot, Dani, Mango, evus, Jurkowa, Kazia, Ania1602 lubią tę wiadomość

4 IUI :-(
    25.03.2016 ICSI :-(
    17.06.2016 ICSI :-(
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zdrowych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy

wielkanoc-ruchomy-obrazek-0309.gif

jusst, Moko, pierwiastka, Jastin76, Storczyk31, Jot, Dani, evus, Jurkowa, Kazia lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego, ja dzis robie jajca z decoupage :)

jusst, MoBo, Moko, pierwiastka, Jastin76, Storczyk31, Jot, evus, Jurkowa, Kazia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Najlepszego, ja dzis robie jajca z decoupage :)
    Poka!

MoBo, Jastin76 lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kabe jejku tak na święta :) powodzenia tam i kciuki mocne <3

padington, jusst, pierwiastka, Jastin76, Storczyk31, Jot, Kabe lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • padington Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj kury tak gdakały,
    nasze jajka oszalały...
    malowały się w paseczki,
    i w kółeczka i wstążeczki.
    Teraz wszystkie krzyczą – Hurra! Hurra!
    Wesołego Alleluja!

To tak troszeczkę o nas Hahaha, oby nasze niedługo tak zawołały

pierwiastka, Moko, Jastin76, Storczyk31, Jot, Saramago, Jurkowa, Kazia, Ania1602 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk, pikne te jajka! chcę!

Storczyk31, jusst lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyku cuda nie jaja! <3

Storczyk31 lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie zasiadłam do herbatki bo wszystko co miałam dziś zrobić już zrobione więc teraz czekam na ślubnego aż wróci z pracy i wreszcie chwila czasu dla siebie więc zdążę doprowadzić się do stanu używalności na święta ;)

wczoraj żeśmy spędzili pół nocy na rozmowach, płaczach, wyrzucaniu bolączek i planowaniu co robimy dalej w razie wszelkich ewentualności... spaliśmy potem jak dzieci :D

i tak na fali tych przemyśleń życzę wam żebyście i na święta i każdego zwykłego dnia się mogły z tymi swoimi facetami dogadać bo wtedy wszystko wydaje się jakieś łatwiejsze, rodzinnych i radosnych świąt!

Storczyk31, padington, Dani, Mango, Kabe, Moko, Saramago, evus, Jurkowa, Kazia, Ania1602 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Jot Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, a ja Wam życzę żeby te Święta były przyjemnie niespokojne :). A co ! niech się dzieje :)!

Ja dziś mam dzień pracowo-porządkowy a jutro z kuchni pewnie za szybko nie wyjdę ;).

She Wolf, pierwiastka, jusst, Moko, loret1, Storczyk31, evus, Jurkowa lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • Dani Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nie pisalam dwa dni bo w amoku jestem caly czas, bo nadal swietujemy to bardzo wesole swieto i juz druga noc z rzedu impreza do rana...To bardzo wesole swieto. Wczoraj wrocilismy do domu o 4 rano. A dzis o 5ej....No a do turystow musialam dzis o 10 wstac wiec jestem dzis jak zombie...Ale happy zombie :) Dawno tak nie imprezowalam a atmosfera w miescie jest niesamowita- wszyscy poprzebierani. Na kazdym rogu muzycy graja cos na zywo a na dachach rave parties. Dzis za dnia miasto organizowalo tez wielkie street party z DJ-ami na wielkich platformach, bylo 100.00 ludzi. Ja nie dotarlam bo juz sily po dwoch dniach nie mialam.

A Wy pichcicie i zaraz bedziecie sie objadac w rodzinnym gronie. No to wszystkie cos swietujemy :) Zycze Wam cudownego swiatecznego czasu z rodzina i przyjaciolmi. Radosnych chwil!

Mi wczoraj i przedwczoraj spadla nieco tempka i juz bylam pewna ze juz @ nadchodzi, wiec popilam troche wczoraj...Bo to byla taka meczarna ciagle odmawiac jak ludzie szoty stawiali. Nie jakos duzo wypilam no ale wiecej niz w jakikolwiek dzien przez ostatnie poltora roku albo wiecej. Tak mi sie wydaje. No nie wiem. A dzis tempka wzrosla. Ale tak sobie mysle ze moze wogole te wahania temperatury to przez to niedospanie i chodzenie spac o bardzo dziwnych porach. No zobaczymy.

Ok ide sie zdrzemnac. Milych wypiekow i niech Wam sprzatanie przyjemnie uplywa. Buziaki!

pierwiastka, Jot, jusst, padington, Moko, Storczyk31, loret1, evus, Jurkowa, Kazia, Ania1602 lubią tę wiadomość

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • Moko Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    Dani, nie piszesz, co świętujecie, a to coraz bardziej intrygujące jest ?
    Całuski. Wypoczywaj słodko.
    CiONzy życzę ;);)
    No właśnie mnie też ciekawi co Dani nasza świętuje:)
    Storczyku, piękne jajeczka!:)
    Aszka czekam na Twoje dzieło:)

loret1, Storczyk31, jusst, Dani lubią tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moko jeszcze mnie katarzysko trzyma ale już lepiej. Też będziemy w rozjazdach ale poniedziałek już w domku i poza spacerem z pieskiem mamy zamiar nie wyłazić z łóżka... może nawet coo będzie hihih....

Mój od tego schładzania pisanek mówi, że jak teraz wystrzeli to ino raz ;) trzymam go za słowo ;)

MoBo - dziękuję Kochana <3

Eltaszku a Ty ciągle jaja malujesz? No widzę dziewczyny że roboty pełną parą. Nie pamiętam kiedy ostatni raz robiłam pisanki, ech....

Laseczki jeszcze raz buziaczki i wesołych świąt i baranów w okół jak najmniej ;)
    a jajka ino zapłodnione :)

Cmok cmok Cmok

Mango, pierwiastka, loret1, Storczyk31, jusst, Moko, evus, Jurkowa, MoBo, Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Storczyk31 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mango ;)
    Dołącz do nas ;););)

Mango, Dani, krycha.stara lubią tę wiadomość

klz9bd3m0oj2oh7n.png

• evus Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Kochane!

my jutro swietujemy 5 rocznice slubu :) z tego powodu dzis prawie z kuchni nie wyszlam ;)

a u Was tyle sie dzieje, ze nadrobic ciezko :/

ciepelka zycze :)

Storczyk31, Moko, Eltasz, Dani, pierwiastka lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Storczyk31 wrote:
    Cześć Mango ;)
    Dołącz do nas ;););)
    Dziękuję za zaproszenie :) Jestem z Wami od dawna i mocno kibicuję

Jot, krycha.stara lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Moko Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Mango:) To napisz coś o sobie więcej :)

‹‹ 691 692 693 694 695 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ