35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:...i jak zwykle milionowe wymówki na "no zjedz jeszcze trochę" i tyleż samo pytań "a ty nie w ciąży" albo "to kiedy dziecko" ...na samą myśl czuję się już zmęczona tym wyjazdem
Rozumiem w 100%, mam podobnie, od jakiegos czasu klimat swiat jest uspiony...
Powodzenia Pierwiastko
pierwiastka lubi tę wiadomość
loret1 -
Boom skarby
Naklepalyscie pięknie ufff stesknilam się bardzo! Będę musiała nadrobić jak wrócimy.
Szał świąteczny opanował rodziców dom dzisiaj a zapach pieczonego sernika właśnie skręca mi kiszki w brzuchu, wiec chyba ta moja bezglutenowo/lakotozowa dieta polegnie jak wy wystygnie
She i Saramago no strasznie szkoda ze nie wyszłojeszcze poczytałam co Saramago napisałaś jak się mężunico otworzył i aż mnie łezka złapała, teraz będzie dużo lepiej, zobaczysz
Ciężarówki całuje w sam środek brzucha
Eltasz ty chyba stymulka to mocno mocno kciukam
Storczyk teskniam too
Całe towarzystwo pozdrawiam i wesołych świąt życzęi niech te nasze jaja piękne nam rosnom!!!
jusst, pierwiastka, Eltasz, Jastin76, She Wolf, padington, Moko, Jot, Storczyk31, Dani, Saramago, evus, Jurkowa, Kazia, Zuzia1 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Mazurek upieczony, pasztet i klops w piekarniku, a ja zbieram się na ET. Mam nadzieję że wszystkie 3 groszki mają się dobrze. I że zabierzemy 2 ze sobą do domu na Święta.
Dziewczyny, zdrowy i pogodnych Świąt, i baaaardzoooo jajkowych - w każdym tego słowa znaczeniu.jusst, pierwiastka, Eltasz, Jastin76, She Wolf, padington, MoBo, Moko, Storczyk31, Jot, Dani, Mango, evus, Jurkowa, Kazia, Ania1602 lubią tę wiadomość
4 IUI
25.03.2016 ICSI
17.06.2016 ICSI -
jusst, Moko, pierwiastka, Jastin76, Storczyk31, Jot, Dani, evus, Jurkowa, Kazia lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj kury tak gdakały,
nasze jajka oszalały...
malowały się w paseczki,
i w kółeczka i wstążeczki.
Teraz wszystkie krzyczą – Hurra! Hurra!
Wesołego Alleluja!
To tak troszeczkę o nas Hahaha, oby nasze niedługo tak zawołałypierwiastka, Moko, Jastin76, Storczyk31, Jot, Saramago, Jurkowa, Kazia, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja właśnie zasiadłam do herbatki bo wszystko co miałam dziś zrobić już zrobione więc teraz czekam na ślubnego aż wróci z pracy i wreszcie chwila czasu dla siebie więc zdążę doprowadzić się do stanu używalności na święta
wczoraj żeśmy spędzili pół nocy na rozmowach, płaczach, wyrzucaniu bolączek i planowaniu co robimy dalej w razie wszelkich ewentualności... spaliśmy potem jak dzieci
i tak na fali tych przemyśleń życzę wam żebyście i na święta i każdego zwykłego dnia się mogły z tymi swoimi facetami dogadać bo wtedy wszystko wydaje się jakieś łatwiejsze, rodzinnych i radosnych świąt!Storczyk31, padington, Dani, Mango, Kabe, Moko, Saramago, evus, Jurkowa, Kazia, Ania1602 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziewczynki, a ja Wam życzę żeby te Święta były przyjemnie niespokojne
. A co ! niech się dzieje
!
Ja dziś mam dzień pracowo-porządkowy a jutro z kuchni pewnie za szybko nie wyjdę.
She Wolf, pierwiastka, jusst, Moko, loret1, Storczyk31, evus, Jurkowa lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Kochane nie pisalam dwa dni bo w amoku jestem caly czas, bo nadal swietujemy to bardzo wesole swieto i juz druga noc z rzedu impreza do rana...To bardzo wesole swieto. Wczoraj wrocilismy do domu o 4 rano. A dzis o 5ej....No a do turystow musialam dzis o 10 wstac wiec jestem dzis jak zombie...Ale happy zombie
Dawno tak nie imprezowalam a atmosfera w miescie jest niesamowita- wszyscy poprzebierani. Na kazdym rogu muzycy graja cos na zywo a na dachach rave parties. Dzis za dnia miasto organizowalo tez wielkie street party z DJ-ami na wielkich platformach, bylo 100.00 ludzi. Ja nie dotarlam bo juz sily po dwoch dniach nie mialam.
A Wy pichcicie i zaraz bedziecie sie objadac w rodzinnym gronie. No to wszystkie cos swietujemyZycze Wam cudownego swiatecznego czasu z rodzina i przyjaciolmi. Radosnych chwil!
Mi wczoraj i przedwczoraj spadla nieco tempka i juz bylam pewna ze juz @ nadchodzi, wiec popilam troche wczoraj...Bo to byla taka meczarna ciagle odmawiac jak ludzie szoty stawiali. Nie jakos duzo wypilam no ale wiecej niz w jakikolwiek dzien przez ostatnie poltora roku albo wiecej. Tak mi sie wydaje. No nie wiem. A dzis tempka wzrosla. Ale tak sobie mysle ze moze wogole te wahania temperatury to przez to niedospanie i chodzenie spac o bardzo dziwnych porach. No zobaczymy.
Ok ide sie zdrzemnac. Milych wypiekow i niech Wam sprzatanie przyjemnie uplywa. Buziaki!
pierwiastka, Jot, jusst, padington, Moko, Storczyk31, loret1, evus, Jurkowa, Kazia, Ania1602 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Storczyk31 wrote:Dani, nie piszesz, co świętujecie, a to coraz bardziej intrygujące jest ?
Całuski. Wypoczywaj słodko.
CiONzy życzę
Storczyku, piękne jajeczka!
Aszka czekam na Twoje dzieło:)loret1, Storczyk31, jusst, Dani lubią tę wiadomość
-
Moko jeszcze mnie katarzysko trzyma ale już lepiej. Też będziemy w rozjazdach ale poniedziałek już w domku i poza spacerem z pieskiem mamy zamiar nie wyłazić z łóżka... może nawet coo będzie hihih....
Mój od tego schładzania pisanek mówi, że jak teraz wystrzeli to ino raztrzymam go za słowo
MoBo - dziękuję Kochana
Eltaszku a Ty ciągle jaja malujesz? No widzę dziewczyny że roboty pełną parą. Nie pamiętam kiedy ostatni raz robiłam pisanki, ech....
Laseczki jeszcze raz buziaczki i wesołych świąt i baranów w okół jak najmniej
a jajka ino zapłodnione
Cmok cmok CmokMango, pierwiastka, loret1, Storczyk31, jusst, Moko, evus, Jurkowa, MoBo, Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają