35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
wróciłam do zywych
u mnie święta minęły szybko bo połowa czasu w drodze, a potem wiecie jak to u rodziców/teściów jest kiedy jeszcze z czymś trzeba pomóc, spotkać się z rodziną, pogadać, omówić to i tamto, nadrobić czyjeś urodziny/imieniny, kościół, cmentarz, itp, itd
w tym roku miałam listę rzeczy do załatwienia/zabrania i dzięki temu że część rodziny tu na miejscu chora to wróciliśmy do domu szybciej, i mieliśmy trochę czasu tylko dla siebie
po świętach jesteśmy nieobjedzeni bo w tym roku matki powściągliwe w gotowaniu i pieczeniu były, ale za to bogaci w wałówki
dziś już gotowałam pomidorową w domu bo mój chciał normalnego obiadu po tych szynkowo jajecznych świętach, hehehe
w ramach dyngusa był prysznic dla dwojga
poza tym zając zrobił mi niespodziankę i przytachał ovuna żadne cuda nie liczę ale mam nadzieję że to oznacza regulowanie hormonów
ps. pogodę mieliśmy pięknie słoneczną cały czas ale teraz się chmurzy niestetyDani, Mango, Moko, Jastin76, jusst, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Hej kochane,
mam nadzieje ze wszystkie cudnie wypoczelyscie i najadlyscie dobrze i ze fajnie bylo sie spotkac z rodzinka
U mnie wczoraj przyszla @, wiec troche dol, ale nowy cykl, nowe nadzieje itp, prawda? Jedziemy dalej z tym koksem. W tym cyklu mam miec ponowne badanie histero zeby sprawdzic czy po zabiegu wszystko ok w macicy. Dzis dzwonilam umowic termin, ale jeszcze nie dostalam. Mam plan w kazdym razie starac sie naturalnie niezaleznie od terminu badania. Jak w tym cyklu nie uda sie naturalnie to w maju druga IUI. Jesli druga IUI sie nie uda, to trzecia IUI. JEsli trzecia sie nie uda to po trzech przysluguje mi panstwowo finansowana w 100% In Vitro. Wiec taki plan na najblizsze miesiace.
Milego wieczorku,
Buziaki!Mango, Moko, Jastin76, jusst, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
I ja się melduję.w robocie. z zieloną herbatką i oczami na zapałkach. nie wiem czy to z przejedzenia czy dotlenienia (pól dnia w lesie) ale całą noc rwały mnie nogi i jakoś tak ciężko...
dzisiaj leje. więc może moje stare kości właśnie przeszły na stan meteopaty.
Tak czy siak, witam się pięknie i życzę przyjemnego dniaMoBo, aszka, Storczyk31, Mango, pierwiastka, Dani, Jot lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
I ja się witam z kawą w ręku i zaspana nie wypoczęta
prace czas zacząć i od dziś dieta bo ostatnio się zapuscilam ze wszystkim
@ jak nie widać tak nie widać ale wiem ze jest za rogiem
Miłego całego nadchodzącego tyg , jest pocieszenie ze o jeden dzień mniej pracujemyMiłego wszystkim ♡ ...
MoBo, Saramago, aszka, Storczyk31, pierwiastka, evus, Jot lubią tę wiadomość
-
Witam sie tez
Powrot do roboty ałc bedzie bolałoDobry pomysl Saramago zaczne od zielonej!
Na mnie ta wiosna jakos nie dziala, taki mi sie brzydki wzorek rysuje ze szok!
Jak wczoraj termometr pokazal 35.95 to az oczy przecieralam bo gdzie u mnie takie temperatury kiedykolwiek bylypal to licho w przyszym stymulka i iui.
Storczyk, Dani i Jastin wy sie jakos zsynchronizowalyscie,szczecia na nowy cykl:)
Jakies nowe dziewczynki tu widzem, witam!
Jakies plotki?
aszka, Jastin76, Storczyk31, Mango, pierwiastka, evus, Dani, Jot lubią tę wiadomość
-
właśnie, plotki som jakieś?
ja zdecydowałam, że idę na akupunkturę. Zaszkodzić chyba nie zaszkodzi...aszka, Jastin76, Storczyk31, Mango, MoBo, pierwiastka, Dani, Jot, Jurkowa lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:I ja się melduję.w robocie. z zieloną herbatką i oczami na zapałkach. nie wiem czy to z przejedzenia czy dotlenienia (pól dnia w lesie) ale całą noc rwały mnie nogi i jakoś tak ciężko...
dzisiaj leje. więc może moje stare kości właśnie przeszły na stan meteopaty.
Tak czy siak, witam się pięknie i życzę przyjemnego dnia
Nie tylko twoje stare kości, moje też, nie chciałam się żalić ale mam wrażenie, że mi ze wszystkich stawów powykęcają się członki ciała.MoBo lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Witam sie tez
Powrot do roboty ałc bedzie bolałoDobry pomysl Saramago zaczne od zielonej!
Na mnie ta wiosna jakos nie dziala, taki mi sie brzydki wzorek rysuje ze szok!
Jak wczoraj termometr pokazal 35.95 to az oczy przecieralam bo gdzie u mnie takie temperatury kiedykolwiek bylypal to licho w przyszym stymulka i iui.
Storczyk, Dani i Jastin wy sie jakos zsynchronizowalyscie,szczecia na nowy cykl:)
Jakies nowe dziewczynki tu widzem, witam!
Jakies plotki?
A gdzie ten wzorek niewidzem ?!
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:właśnie, plotki som jakieś?
ja zdecydowałam, że idę na akupunkturę. Zaszkodzić chyba nie zaszkodzi...[/QUOTE
Nie napewno NIE ZASZKODZI
Moj chodzi pierwsza serię ma za sobą ale poprawy tez brak wiec z mojego punktu widzenie ani nie zaszkodzi ani nie pomoże ... ale niech chodzi może zadziała u niego to na psychikę i pomożeSaramago lubi tę wiadomość
-
padington wrote:Nie tylko twoje stare kości, moje też, nie chciałam się żalić ale mam wrażenie, że mi ze wszystkich stawów powykęcają się członki ciała.
może magnez trza by brać...MoBo lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
pierwiastka wrote:bry dziewczyny,
ja dzis zamiast kawy woda i czerstwe pieczywo z masłem bo chyba mnie jakaś żołądkówka dopadła wczorajdobrze że dziś dzień na pracę w domu to do łazienki blisko
Oj kochana to straszie współczuję, szybkiego powrotu do zdrówka
pierwiastka lubi tę wiadomość