35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:bry dziewczyny,
ja dzis zamiast kawy woda i czerstwe pieczywo z masłem bo chyba mnie jakaś żołądkówka dopadła wczorajdobrze że dziś dzień na pracę w domu to do łazienki blisko
Może to taka naturalna dieta poświąteczna
Trzymaj siępierwiastka, MoBo, Storczyk31, sandzu, Jastin76, krycha.stara lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
padington wrote:Oj kochana to straszie współczuję, szybkiego powrotu do zdrówka
Mango wrote:Może to taka naturalna dieta poświąteczna
Trzymaj się
dzięki dziewczyny
ide do apteki po jakąś smektę czy coś, może cos sensownego doradzą i szybciej przejdzieMoBo, Mango, Jastin76 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witajcie dziewczynki po świętach, ja już po kawie, coś nie mogę się przestawić na ten nowy czas, chociaż lubię jak jest długo jasno.
U mnie starań świątecznych nie było, bo nie dało rady ale wiele nie straciliśmy, bo chyba cykl bezowulacyjny będę miała, no chyba, że owulka mi się przesunęła. Tak czy siak, jutro rano mam wizytę w klinice, to zobaczymy co tam w jajkach się dzieje, no i powiem lekarzowi, że na iui się decydujemy.
MoBo pokaż swoje szlaczki, to sobie porównamyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 12:04
Dani lubi tę wiadomość
-
Kazia wrote:Witajcie dziewczynki po świętach, ja już po kawie, coś nie mogę się przestawić na ten nowy czas, chociaż lubię jak jest długo jasno.
U mnie starań świątecznych nie było, bo nie dało rady ale wiele nie straciliśmy, bo chyba cykl bezowulacyjny będę miała, no chyba, że owulka mi się przesunęła. Tak czy siak, jutro rano mam wizytę w klinice, to zobaczymy co tam w jajkach się dzieje, no i powiem lekarzowi, że na iui się decydujemy.
MoBo pokaż swoje szlaczki, to sobie porównamy
A masz
U mnie tez owulejszon nie bedzie -
Witam poswiatecznie
Jestem objedzona jak bakwczoraj sie zwazylismy z moim i on od razu zapisal sie na tekwondo :p i zazyczyl sobie diety haha! Az sie zdziwilam, zobaczymy jak dlugo wytrzyma bez czekolady i czipsow :p
A mnie cos wlazlo pod lopatka, boli okropnie. Co to moze byc?
Witam Mango
Mobo, co za glupoty prawisz? Toc ty chyba wlasnie owulujesz, wiec marsz do wyrka :p
Mango, Storczyk31, Jastin76, pierwiastka, Dani, Jot lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
MoBo wrote:
Storczyk, Dani i Jastin wy sie jakos zsynchronizowalyscie,szczecia na nowy cykl:)
Jakies nowe dziewczynki tu widzem, witam!
Synchronizacja górą
Pamiętajcie w kupie siła
To się może udać
Storczyk31, pierwiastka lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
padington wrote:skutki stresu
Ale ja sie nie stresuje
padington, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Ale ja sie nie stresuje
She Wolf lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Mobo, co za glupoty prawisz? Toc ty chyba wlasnie owulujesz, wiec marsz do wyrka :p
Jaka owulka? ujscie zamkniete ze sie jeden plemnikos nie przecisnie i kremowo
Padi i Storczyk to optymistki nie daj sie wkrecicStorczyk31, padington lubią tę wiadomość
-
Moko, troche promieniuje do lopatki, a troche w dol. tez mi sie wydaje ze moze cos z kregoslupem
Moze zrobie cieply oklad.
Mobo i co wcale sie wrota w tym cyklu nie otwarly? Cos nie wierzeMoBo, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
MoBo wrote:Cholerne zawiasy dobrze naoliwione i nie slysze jak siem otwieraja
a może ovu bedzie później, ponoć do 4 dni po spadku może i to jest w normie, daj jej szansęMoBo, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziewczyny tak mnie brzucha napiernicza ze oszaleje ...Musze prochach wziąść ... ale doradźcie jakie przeciwbólowe zażywacie i jakie są bezpieczne przy staraniach bo ostatnio pani w aptece powiedziała mi ze ABSOLUTNIE NUROFEN !zakazany a ja ciągle na nim ...
-
Jastin76 wrote:Dziewczyny tak mnie brzucha napiernicza ze oszaleje ...Musze prochach wziąść ... ale doradźcie jakie przeciwbólowe zażywacie i jakie są bezpieczne przy staraniach bo ostatnio pani w aptece powiedziała mi ze ABSOLUTNIE NUROFEN !zakazany a ja ciągle na nim ...
Kiedyś używałam Ibuprom, ale jego nie powinno się. Można też Nospę, bo to zalecają nawet w I trymestrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:12
Jastin76 lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie