35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko wrote:MoBo jak się czujesz? Plamienia się uspokoiły?
A ja chciałam Wam się czymś pochwalić. Doczekałam się dziś w kalendarzu belly informacji, że dziś mija czas największego zagrożenia utraty ciąży;) Taki mały krok naprzód. I moje baby jest już płodem, a nie zarodkiem;) Oby tylko prenatalne wyszło w porządku w przyszłym tyg. Strasznie się tego boję, grrrr....
Moko mam straszny bol glowy, az sie roplakalam niemalze. Ja ogolnie nie mam boli glowy wiec slabo to znosze, chodzic ciezko, kazdy dzwiek mnie irytuje no dobrze ze reszte dnia bede preacowac z domu. Na spotkaniu przed lunchem nie wiedzialam czy mi sie zygac chce czy z glodu mnie zaladek ssie ale przeszlo.
Nie ma plamien i oby tak dalej. Wspomagam sie utrogestanem od wczoraj.
JaciePieknie! Jak ja ci zazdraszczam
no to teraz odliczamy do prenetalnych
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Moko wrote:She, myślę, że powinno pomóc. Kuruj się biedulko.
Saramago, no szkoda, że wizyta nie doszła do skutku, ale skoro dr nie w sosie, to może tak musiało być.
Jagienko trzymam kciuki za testowanie i za Karinkę ♡
MoBo jak się czujesz? Plamienia się uspokoiły?
A ja chciałam Wam się czymś pochwalić. Doczekałam się dziś w kalendarzu belly informacji, że dziś mija czas największego zagrożenia utraty ciąży;) Taki mały krok naprzód. I moje baby jest już płodem, a nie zarodkiem;) Oby tylko prenatalne wyszło w porządku w przyszłym tyg. Strasznie się tego boję, grrrr....Moko, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
MoBo wrote:Moko mam straszny bol glowy, az sie roplakalam niemalze. Ja ogolnie nie mam boli glowy wiec slabo to znosze, chodzic ciezko, kazdy dzwiek mnie irytuje no dobrze ze reszte dnia bede preacowac z domu. Na spotkaniu przed lunchem nie wiedzialam czy mi sie zygac chce czy z glodu mnie zaladek ssie ale przeszlo.
Nie ma plamien i oby tak dalej. Wspomagam sie utrogestanem od wczoraj.
JaciePieknie! Jak ja ci zazdraszczam
no to teraz odliczamy do prenetalnych
Storczyk31, jusst, MoBo lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Może się uda zdrzemnąć troszkę w domku?
Costy nie da rady z tym spac, mnie juz od powoly nocy tak boli. Autentycznie kazdy krok objawia sie ogromnym bolem glowy.
Phyllis ja bardzo prosze o relacje! bo to pewno przez to mnie tak ta glowa boli.. z emocji
-
Jak mi dobrze dziewczyny,siedze sobie juz po pracy w ogrodzie,kawke pije(inke) z drozdzóweczkà,słonce grzeje ptaszki mi spiewają nic dzis wiecej nie trzeba...ktos mi tylko ugniata prawy bok...mam nadzieje ze ktos tam sie zadomowiłl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 16:14
padington, Moko, karina76, Jot, Dani, Storczyk31, Jastin76, MoBo, Saramago, Eltasz, Kazia lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Jak mi dobrze dziewczyny,siedze sobie juz po pracy w ogrodzie,kawke pije(inke) z drozdzóweczkà,słonce grzeje ptaszki mi spiewają nic dzis wiecej nie trzeba...ktos mi tylko ugniata prawy bok...mam nadzieje ze ktos tam sie zadomowiłl
DAJ TROCHĘ TROCHĘ TEGO CIEPEŁKA BO U MNIE ZIMNICA POD KOCEM SIEDZĘMoBo lubi tę wiadomość
-
witajcie
MoBo, relacji żadnej nie będzie, czekam na @ - już się psychicznie do niej przygotowałam; jak nie dziś, to najpóźniej jutro będzie; niestety, nie ma szans, aby o mnie w tym cyklu zapomniała
she, trzymam kciuki, abyś dała radę z grzybkiem - pogoń drania...
MoKo,super, cieszę się
Jagna i Karinka, trzymam kciuki za testowaniepadington, Storczyk31, karina76, She Wolf, Moko, Kazia, Dani lubią tę wiadomość
-
Ale mom dzis powera! Jak nigdy! Wysprzatalam caly dom, dwa razy bieglam do sklepu, ugotowalam pomidorowke, a to wszystko tanecznym krokiem do muzy, ktora odnalazlam na iPodzie
No zyc nie umierac
Dzis od rana bezmlecznie i bezglutenowo - czyzby tak to na mnie podzialalo? Nie wierze.Moko, Storczyk31, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Witajcie dziewczyny
Ja jak zwykle witam się dopiero teraz,ale u mnie sytuacja wygląda tak że 6:15 wyjeżdżam do pracy kończę o 14:15.W pracy żeby nie drażnić naszego pryncypała staramy się nie nadużywać Internetu.Nie zawsze mam czas by napisać,ale zaglądam co tam u was słychać
U mnie pogoda jak u Jagny,piękne słońce i cieplutko więc z mężem po pracy do sadu.W końcu mam swoje morele,brzoskwinie,longrody,borówki i maliny.
Jesienią może juz będzie pysznieno ale wczesniej mamy truskawki...dużo truskawek,mamy plantację około hektara.Ktos chętny zapraszam
Po wczorajszej załamce dzisiaj się spionizowałam,może będzie jakiś cud i doznam szoku w sobotę.Pozatym trza mieć twardą dupe i nie dać się życiu kopać po niej
Moko, Storczyk31, MoBo, Eltasz, Kazia, Dani lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Phyllis, nadzieja zawsze jest i ja nadal trzymam kciuki
Eltasz, Ty juz blisko do stymulacji chyba?
Jagna, wypoczywaj
Mobo bieku, wspolczuje tego bolu
Moko pozytywnie zazdraszcaamTeraz juz z gorki
Moko, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She zazdroszczę tego powera, ja przysypiam po pracy:P
I ja też chcę takie owoce jak Karina!!!
A wiecie co mi się chce? drożdżówki z budyniem, eeeeee, ale bym zjadła (to przez Ciebie Jagna. Mówię mojemu, a on, to poszukaj jakiegoś przepisu na bezglutenowe ;p
- beeee to nie będzie już taka prawdziwa drożdżówaStorczyk31, MoBo, Jot, jusst lubią tę wiadomość
-
Moko, a zobacz te przepisy
http://www.olgasmile.com/babka-wielkanocna-jaglana-bezglutenowa.html
http://www.mojewypieki.com/post/babka-piaskowa-jak-puch---bezglutenowa
i moja ulubiona:
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/weganska-babka-wielkanocna
w tym ostatnim przepisie polecam mąkę kasztanową na pół z jaglaną, tylko wtedy mniej cukru bo wyjdzie słodkie od mąki kasztanowej, ona wychodzi naprawde miękka i wilgotna
i jeszcze taka wypasiona
https://dietetica.com.pl/blog/bozonarodzeniowa-babka-drozdzowa.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 18:52
Saramago, Moko, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
jej ale zwariowany dzień dziewczyny, w końcu se siadłam, ale zaraz muszę iść na spacer z łapami.
MoKo piękna wiadomość, buziaki dla orzeszka
MoBo jeszcze raz gratuluję.
Jagna strasznie zazdroszczę ogródka i otaczającej aury, no jak miałby się nie zadomowić ktoś, no jak? każdy by chciał
Phillis buzi w czółko.
Jusst jak się miewasz?
I dziewczynki jak tam?
Dzisiaj aku mi powiedziała, że coś nie halo z moim lewym jajnikiem. No raczej - na pewno się torbiel zrobiła. standardowo. w każdym razie ciąży to ona nie czuje. Czy w ogóle oni potrafią to wyczuć??? yyyyyy hmmmmmm
Zaraz będę robić budyń czekoladowy z chiaa i postanowiłam odstawić mleko UHT w najgorszym wypadku będę kupować pasteryzowane ale ale... zamierzam robić sama mleka... roślinne: kokosowe, sezamowe, owsiane, migdałowe, z nerkowców... macie z tym jakieś doświadczenia? strasznie się na to napaliłam. Mój też jest za.
i jeszcze jedno pytanie: próbowałyście zrobić kiełki z chia? tak jak inne kiełki z rzezuchy, czy innych nasionek???
Buziaki
p.s. do kolekcji z uratowanym jeżykiem dzisiaj dołączyła żabka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 18:57
MoBo lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziękuję Pierwiastko, może coś zrobię, ale dziś mam lenia i spanie mnie łapie, a muszę jeszcze jechać po jakieś spodnie, bo w obecnych mi niewygodnie.
Nie mam mąki kasztanowej, szczerze to nie spotkałam jej nigdzie, ale przejrzałam wszystkie przepisy i może zrobię tą piaskową, bo nie trzeba czekać aż wyrośnie, a mi się che już
-
karina76 wrote:Witajcie dziewczyny
Ja jak zwykle witam się dopiero teraz,ale u mnie sytuacja wygląda tak że 6:15 wyjeżdżam do pracy kończę o 14:15.W pracy żeby nie drażnić naszego pryncypała staramy się nie nadużywać Internetu.Nie zawsze mam czas by napisać,ale zaglądam co tam u was słychać
U mnie pogoda jak u Jagny,piękne słońce i cieplutko więc z mężem po pracy do sadu.W końcu mam swoje morele,brzoskwinie,longrody,borówki i maliny.
Jesienią może juz będzie pysznieno ale wczesniej mamy truskawki...dużo truskawek,mamy plantację około hektara.Ktos chętny zapraszam
Po wczorajszej załamce dzisiaj się spionizowałam,może będzie jakiś cud i doznam szoku w sobotę.Pozatym trza mieć twardą dupe i nie dać się życiu kopać po niej
Pięknie w twoim sadzie musi byc jesienià,pysznie...
Ja mam niewiele drzewek owocowych,wegierke,gruszke,jablonke dwie czeresnie i kilka grządek truskawek i grzàdke poziomek.Na jesien sporo malin posadzilismy.Mąz posadził orzecha bo uwielbia wloskie,na jesien byl juz jeden orzech,tak go pielègnował,patrzył jak dojrzewa,byl taki dumny ze mial owoc.Pewnego dnia przywiózł do nas swojà mamuske,pospacerowała w ogrodzie,wpada do domu i pokazuje orzech,ze byl na drzewie jeden dojrzaly.....mina mojego męza nieszczèsliwa,jego dziewiczy orzech został zerwany a miał to zrobic sam,czekał na te chwile tak długo i kochana mamusia zepsuła wszystko.
W tym roku juz jest kilka zalązków owoców orzecha,przypomina ze w tym roku on zbierze plony...jesli znów tesciowa nie zapomni o zakazie hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 19:07
karina76, Dani lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Dziękuję Pierwiastko, może coś zrobię, ale dziś mam lenia i spanie mnie łapie, a muszę jeszcze jechać po jakieś spodnie, bo w obecnych mi niewygodnie.
Nie mam mąki kasztganowej, szczerze to nie spotkałam jej nigdzie, ale przejrzałam wszystkie przepisy i może zrobię tą piaskową, bo nie trzeba czekać aż wyrośnie, a mi się che już
Kasztanowa make kupiłam w intermarshe - czy jak to siem tam pisze. Wiec tam se podejdz