35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko u nas ta radość taka przygaszona z wiadomych powodów. Tak to był jeden strzał w okresie owulacji, u mnie w domu som przezroczyste drzwi i pokój toż obok rodziców wiec wiedzieliśmy, że będzie ciężko
na szczęście poszli odwiedzić dziadka
Jusst ty niegrzeczna dziewczynko, nie nie nie jem, tylko pożeramloret1, jusst lubią tę wiadomość
-
Karina trzymam kciuki, zeby jednak sobota byla szczesliwa!
kurcze szkoda, ze nic nie daje 100% gwarancji, ze sie uda... ech...
Mobo to najepsze takie seksy jak widac:) przypomnialo mi sie chyba z poczatkowych stron forum jak ktoras z dziewczyn gdzies w odwiedziny pojechala i nie bylo warunkow to skoczyli w kukurydze i strzal, takze tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:55
Moko, MoBo, karina76, Jastin76, krycha.stara, Jot lubią tę wiadomość
loret1 -
MoBo, rozumiem... Ale trzymam kciuki i cieszę się za Was- jak my tu wszystkie razem to wychodzi bardzo dużo tej radości. Nie wiem czy chcesz czy nie, ale uwzględniam Cię w swoich zdrowaśkach, które odmawiam w drodze do pracy niczym mantrę. Musi być dobrze
Jusst!!!! Kurde, nie jadłam tego, ale podoba mi się. Ciekawe ile to kcal? Pamiętam jak kiedyś na studiach wcinałyśmy z koleżanką snicersy, aż nam inna uświadomiła, że jeden batonik to ok 500 kcal!
Karinko, może za wcześnie na tego sikańca. Oby było dobrze i nie smutaj, a michałki jak najbardziej wskazane na poprawę nastroju, a co, nie żałuj sobie:)karina76, MoBo lubią tę wiadomość
-
Karina kurde słabe mam doświadczenie ale czy to nie jest jak 5+7=12 w normalnym cyklu (Czyli trasfer jakos 5 dni po pobraniu i 7 Dni od wtedy) ? Bo u mnie w 12 to trza było użyć wyobraźni żeby jakby smuge zauważyć.
Ptasie mleczko akurat lubiepo tacie mi zostało bo on zawsze ma brzuchu stawiał paczkę i dziwił się jak szybko się poziom pierwszy skończył
Moko, karina76, Dani lubią tę wiadomość
-
Just, ale kusisz pysznościami! przy najbliższej okazji wybiorę sie nabyć i przetestować
jak tak czytam co wam pasuje w cionży a co nie to normalnie nadaje się to do jakiegoś poradnika dla przyszłych zacionżonychjusst, MoBo, Moko lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:Just, ale kusisz pysznościami! przy najbliższej okazji wybiorę sie nabyć i przetestować
jak tak czytam co wam pasuje w cionży a co nie to normalnie nadaje się to do jakiegoś poradnika dla przyszłych zacionżonych
No przecież dlatego Wam tutaj piszę!
A co do tych batonów, to cholera po pół zjadałam obydwóch, bo nie mogłam się zdecydować, który wolę.
I tak będę gruba i tak... a to moje pierwsze słodycze w sumie w cionżyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 21:33
MoBo, krycha.stara, Moko lubią tę wiadomość
-
Mobo dobrze liczysz.Ja miałam 5 dniową blastocystę i minęło 7 dni dni od transweru.Przy takiej blastocyście w 6 dniu powinno pojawiać się hcg a u mnie nic.Jedyna nadzieja to że implantacja się opóźniła przez dłuższe wyleganie blastocysty z otoczki.
Ale dzięki ze mnie pocieszanie bo nawet mąż nie wie jak to zrobić.
krycha.stara, MoBo, Jot, Dani lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
jusst wrote:A co do tych batonów, to cholera po pół zjadałam obydwóch, bo nie mogłam się zdecydować, który wolę.
ale te wyglądają kusząco więc jak tylko znajdę to przetestujęMoBo lubi tę wiadomość
nick nieaktualnypierwiastka wrote:ja nigdy batonów nie kupuję,
Tego składu nawet nie czytałam, musiałm je w danej chwlii mieć!
pierwiastka, MoBo, krycha.stara, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień bry
u nas póki co słońce ale jakaś mgła wisi w powietrzu po tym wczorajszym deszczu
a pozytywów to koper na balkonie pięknie mi powschodził, jeszcze chwila i będzie można zbierać
kawa jest, śniadanie czeka ale jakoś nie mam ochoty na nićJastin76, MoBo, Dani, Storczyk31 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Karina spokojnie,kiedy mi wyszedł bladzioch bladziocha to mialam bete ponad 500,wiec tym testom to ja tak do konca nie wierze,bo powinny przy takiej becie byc piekne tłuste a nie jakis bladzioch.Póki @ nie ma to szansa jest.
Ja bede próbowac od piątku robic testy,ze wzgledu na te mutacje w razie czego musze jechac do klinikijusst, Jastin76, MoBo, Dani, karina76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
padington wrote:Witam z kawką dziś u nie deszczowo brr
Ale mimo to słonka życzę i miłego dzionka.Jastin76, MoBo, Jot, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural