35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:Dziewczyny, dziś dzień czekolady, jak świętujemy? Szukam pomysłów
Ja na ten przykład poszłam w ramach pracy na pocztę i na lepszy humor kupiłam sobie loda MAGNUM z migdałkami a co.
Z samej czekolady to nie wiem co bym zjadła.
Ale takimi dobrymi orzechami w gorzkiej czekoladzie to bym chyba nie pogardziła.pierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość
-
Padi, dziękuję za poradę
będę musiała popracować troszkę nad moją dietą. Tak się faszeruje lekami od początku, że mam nadzieję, że mięsko i warzywka wyprowadzą mnie na prostą i suplementacja nie będzie potrzebna
Co do dnia czekolady, paseczek do kawki już za mną
Jagna, dobrze że robisz te badania, ja po drugim poronieniu zrobiłam i tak dwa razy więcej jak lekarz zalecił, po prostu to była siła wyższa, czułam że jest jakiś konkretny powód, za duża była powtarzalność żeby był to przypadek.MoBo, rybka33, evus lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehehe Padi
Beta 224
Teraz musze jakos wytrwale i optymistycznie wyczekac do 27 kwietniapadington, jusst, karina76, Kazia, Eltasz, Jot, Ania1602, Moko, Dani, aszka, krycha.stara, She Wolf, Jastin76, rybka33, evus lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Hehehe Padi
Beta 224
Teraz musze jakos wytrwale i optymistycznie wyczekac do 27 kwietnia
w razie co odprawi się jakie voodoo na cierpliwość
bedzie dobrze!MoBo, padington, jusst, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:Hehehe Padi
Beta 224
Teraz musze jakos wytrwale i optymistycznie wyczekac do 27 kwietnia
Nie ma z czego się śmiać teraz proszę się nie przemęczać dużo odpoczywać i relaksować a przede wszystkim żadnych wku...
Bo teraz to ja się zapakuję w karton ...........
ps. to tylko dwa tygodnie dasz rade dzielna jesteś ja w ciebie wierzęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 14:34
pierwiastka, MoBo, jusst, Jot, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja poczekam tak do II trymestru z dziekciusiami
wiecie o co kaman.
jot co do wczesniejszego zapytania o hemoglobine to pierwiastka i storczyk juz super napisaly
Ja tylko dodam pokrzywa, goji jagody (je mozesz do wszystkiego sypac lacznie do herbaty i pozniej wyjadac, ja tak robie, chinczycy twierdza ze to znakomity budulec krwi) i wszystkie algi tez beda swietnie budowac kres (spirulina, chlorella - moja pani aki i chinczycy twierdza ze sa ok w ciazy).
Musisz tez zadbac zeby wit C i kwas foliowy byl na odpowiednim poziomie, wiec moze zwiekszyj dawke.
Co sie ostatnio dowiedzialam, ze osoby ktore maja anemie powinny omijac glutenbo on zapobiega przyswajanie zelaza, szkoda ze nikt mi tego wczesniej nie powiedzial grrrr Nie mowie zebys rzucila, ale zmniejszyc zamiast 5 razy w tygoniu 3 etc
padington, krycha.stara, pierwiastka, evus lubią tę wiadomość
-
MoBo, gratuluję pięknej bety
chciałabym taką
i rozumiem to czekanie do II trymestru... będzie dobrze
właśnie zjadałam cała tabliczkę czekolady i rozsadza mi brzucha miałam nie jeść słodyczy - ach te pokusy
padington, MoBo, Jastin76 lubią tę wiadomość