35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:Saramago, podawalam linka wczoraj ale wrzuce jeszcze raz
http://pracowniawypiekow.blogspot.com/2010/02/moje-ulubione-puszyste-bueczki.html
no mój ogólnie i chleb i bułki chce żebym piekła, tak go przerobiłam
Jest tego dosc sporoAntoś IVF,Julisia natural
-
MoBo moze to poprostu jakis objaw ciazowy byl? Nie martw sie i wcinaj progesteron.
MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jagna 75 wrote:a te bułki to jakis konkretny przepis czy z wiekszosci przepisów korzystasz ?
Jest tego dosc sporote które się otwierają z linka
"ulubione puszyste bułeczki"
a z przepisów korzystamjusst lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzień bry
kawyyyy! deszcz pada, spać się chce a ja muszę do pracy
miałam dziś dziwny sen, otóż z nowo narodzonymi bliźniakami jechałam na pogrzeb ojca i kwiatki były powstawiane do wazonów z datą 16.01.17 a co więcej te moje dwie dziewuszki wcale nie chciały jeść a tak płakały że głodne że co chwila wracałam do samochodu żeby spróbować nakarmić
padington, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Pierwiastka,ranny ptaszek
Witam sie z rana,nieprzytopna...jeszcze spie.Wstałam by pojechac po skierowanie do immunologa(z polecenia Gretki),rodzinny raczej nie bedzie robił problemów.
Wezme skierowanie choc nie wiem czy prywatnie nie pojedziemy,ale wszystko okaze sie w praniu.Miłego porankaMoBo lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
pierwiastka wrote:Dzień bry
kawyyyy! deszcz pada, spać się chce a ja muszę do pracy
miałam dziś dziwny sen, otóż z nowo narodzonymi bliźniakami jechałam na pogrzeb ojca i kwiatki były powstawiane do wazonów z datą 16.01.17 a co więcej te moje dwie dziewuszki wcale nie chciały jeść a tak płakały że głodne że co chwila wracałam do samochodu żeby spróbować nakarmićAntoś IVF,Julisia natural
-
No to ja juz mam to skierowanie
mój lekarz to jest równy gosc od takich rzeczy.Staruszek,kierownik przychodni,wielu pacjentów nie ma,ale jak czlowiek potrzebuje cos to jesli tylko moze nie ma problema.
Mnie tam nie zalezy na dobrym doktorze rodzinnym bo malo co choruje(prawie wcale)wiec zapisałam sie do niego i kolejek nie ma,wiec mnie to pasuje,wejsc zalatwic i wyjsc...choc ostatnio jak dostalam jakiegos uczulenia i leki przepisane nie zadziałaly to dal szybciutko skierowanie do dermatologa(pilne) i przyjeli mnie na drugi dzien.Dzialał szybko przynajmniejAntoś IVF,Julisia natural
-
Dzień dobry ptaszynki. wpadam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia, dzisiaj cały dzień na targach więc nie poplotkuje
Jutro konsultacja, nie mogę się doczekać cóż to nowego się dowiem na temat mojej pseudoendomendy...
No to buziale.
MoBo kochana, nie stresuj się, relax, progesteron i spokojnie czekamy a ciąża się pięknie będzie rozwijać.Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witom sie dziewczyny
wiem, wiem wiem nie stresic i czekac! sama se to powtarzam
Pierwiastka Ty nie uwierzysz, ale mnie sie tez snilo dokladnie tydzien temu smierc kogos bliskiego i nawet ggooglowalam co to znaczy.
Ponoc jest to zapowiedz przemiany, oczyszczenia jezeli dlugo Cie cos trapilo, a dla osoby zmarlej wrecz dlugie zycie.
Saramago to czekamy na sprawozdanie jutro.
Jagna ty to szybko dzialasz z tym lekarzemoby cos madrego zaradzil.
Ide se zrobic zielona bo pozno to biura przylezlam
Kazia, pierwiastka, Moko lubią tę wiadomość
-
Gretka na ten mejl pisałas do doktorka?
[email protected]
chciałam zapytac go jakie jeszcze badania zrobic by był jakis obraz tego wszystkiego.Antoś IVF,Julisia natural
-
Kazia wrote:Dzień dobry z kawką się witam
U mnie zimno na razie, choć w dzień, to zapowiadają, że będzie 16 stopni.
MoBo jak się dziś czujesz ?
Nie wiem jak sie czuje, ozdrowialam nagle po tym wczorajszym wydarzeniu.
Nic w zasadzie teraz nie czuje.
Krew zlalam rano i po 14 bedzie beta, ale kolejnej nie.
27 Kwiecien pierwsza wizyta.
Kazia a ty jak gotowana iui? od kiedy zaczynasz stymulke? i z czym lecicsz?
Kazia, Moko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny