35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Jusst i Saramago - wlasnie chcialam sie dowiedziec czy to chrupanie jest ok
No wlasnie fajne musy, budynie mozna z tego robicSaramago, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:Dzieki Jusst i Saramago - wlasnie chcialam sie dowiedziec czy to chrupanie jest ok
No wlasnie fajne musy, budynie mozna z tego robic
ale też czytałam, że nie należy przesadzać z jedzeniem tego (tak jak z lnem) i ostrożnie z suchymi ziarenkami, bo jak one tak pęcznieją to mogłyby zatkać światło jelita...MoBo lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:ale też czytałam, że nie należy przesadzać z jedzeniem tego (tak jak z lnem) i ostrożnie z suchymi ziarenkami, bo jak one tak pęcznieją to mogłyby zatkać światło jelita...
max 3g dziennie, jeść po namoczeniu i pić więcej wody
ja lubie herbatę owocową wystudzoną (zamiast soku) i do tego na noc namoczyć chia a rano pyszny napójWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 12:20
MoBo, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:dokładnie!
max 3g dziennie, po namoczeniu i pić więcej wody
ja lubie herbatę owocową wystudzoną (zamiast soku) i do tego na noc namoczyć chia a rano pyszny napój
i na kubek łyżeczka?MoBo lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 12:35
jusst, MoBo lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Len - i obstawiam , ze chia może mieć podobnie- bo to to samo,tylko nie z naszej polskiej ziemi, wpływa na fazę lutealną, poziomy estrogenów, etc, z tego wzg poleca sie spożywanie siemia lnianego tylko w 2 fazie cyklu.
W pierszej fazie - wiesiołek
Wiesiołek jest mega na bolesne @, polecam!Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
nick nieaktualnyJurkowa wrote:Len - i obstawiam , ze chia może mieć podobnie- bo to to samo,tylko nie z naszej polskiej ziemi, wpływa na fazę lutealną, poziomy estrogenów, etc, z tego wzg poleca sie spożywanie siemia lnianego tylko w 2 fazie cyklu.
W pierszej fazie - wiesiołek
Chia i siemię właśnie w pierwszej, bo wpływa pozytywnie na śluz.
Jurkowa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:MoBo, dzwoniłas do lekarza? Bo wiesz, jak my czekamy na Twoją betę!
Tak dzwoniłam z panią recepcjonistka se pogadam i tyle, od 9 czekam na telefon od lekarki. Do 14 na 100-we się nic nie wydarzy bo mają lunch
Musicie wiedzieć, że w Szwajcarii dochtory nie uznają ciąży do 8 tyg. Poprzedni mój lekarz był polak wiec trochę zaginal reguły
Nie wiem jak to wygląda w klinice.
Nawet nie wiem kto się teraz powinien zająć ta ciąża, poprzedni lekarz czy klinika (oni w sumie zrobili mi tylko jeden monit cyklu i tyle). Do labo se tak jak wy niestety nie wdepne bo nie ma, wszystko idzie przez lekarzy -
Ale supersweet!!!
Saramago lubi tę wiadomość
-
jusst wrote:Chia i siemię właśnie w pierwszej, bo wpływa pozytywnie na śluz.
przepraszam - biję się w pierś, to wiesiołka nie powinno się w drugiej fazie cyklu ponoć.
jusst, rybka33 lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
a chia w drugiej można ?
bo się już pogubiłam
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Odebrałam telefona i znów se pogadalam z recepcjonistka grrrr
Lekarka nie kazała brać progesteronu i pierwsze spotkanie 27 kwietniahahahhshsha wiedziałam
No to powiedziałam, że jednak chce brać progesteron (bo nawet pani aku polecala) i ze chce wiedzieć teraz co krew powieprzynajmniej raz!
Skłamalam, że nie mam utrogestanu w domu, wiec mam przyjechać jutro o 9 i załatwimy jedno i drugie, a wyniki i tak będą dopiero w środęPani recepcjonistka poinformuje lekarke
jusst, Moko, evus, Dani, Kazia lubią tę wiadomość
-
No ładnie wszystkie zameldowane a ja dopiero terazwięc witam wszystkie piękne panie
Po paru dniach wolnego dziś pierwszy dzień w pracy,teraz chwila leżingu i trzeba obiad szykować dla mężunia.
Powiem wam że tak czytam o waszych dietach i myślę co by u siebie coś wdrożyć,wiosna idzie lżejszym by się chciało być
Saramago lubi tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Karina, dieta jest bo plan mamy przybierać na wadze przez kolejne 9 miesięcy a równowaga ważna sprawa
MoBo, weź ich z jakiej procy pitraktuj :@
Justka, już po wizycie? A gdzie raport?Moko, karina76, MoBo, jusst, Saramago lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:Pierwiastka mój mówi, że im jakie nasiona chwastów rozsypiemy jak będom spali
MoBo, jusst lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter