35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
i jeszcze taka historia
blady świt a mój dostaje sms, wqurw na maxa że ktoś mu zakłóca ten najprzyjemniejszy moment poranka kiedy można te kilka chwil dłużej powylegiwać się w ciepłym łóżeczku, czyta mi "młody desantuje się do nas"
ja:
on: no synek A. się usiłuje wydostać z brzucha mamusi bo mu tam ciasno się zrobiło
ja: aaaaaaahaaa! to co, może przejmiemy cykl, co? w styczniu by nasza przesyłka dotarła
on: no spoko, jestem za! tylko jak będziesz taka marudna jak żona A. to pamiętaj że Cię na okres ciąży odeślę do mamusi
ja:
miałam niecny plan zastrajkować z szekszami w tym cyklu ale OF wymalował krzyża więc pozamiatane i nawet pomarudzić sobie nie mogęKazia, jusst, MoBo, Jastin76, Jot, Dani, krycha.stara lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witam sie i ja na malym wcurwie
2 dni do laparo a ja nie dosc ze od poniedzialku walcze z grzybkiem to dzis mi wyskoczyla opryszczka. Wszystko to czego sie obawialam - wykrakalam!!!
Milego dnia25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Witam sie i ja na malym wcurwie
2 dni do laparo a ja nie dosc ze od poniedzialku walcze z grzybkiem to dzis mi wyskoczyla opryszczka. Wszystko to czego sie obawialam - wykrakalam!!!
Milego dnia
She mi to musisz troche wiecej wytlumaczyc bo wiesz, ze ja nie kumata?
to moze laparo przepasc? da sie do piatku z tym zawalczyc?
-
Kazia i Mobo, tutaj nie robili mi zadnych badan przed wiec pewnie to nie przeszkodzi. Ide zaraz do apteki po leki, wiec powinno grzybka zwalczyc. Mam 48 godzin
a opryszczka to raczej chyba nie powina przeszkodzic
Ide na zywiol i nie bede o tym wspominac przed zabiegiem, chyba ze sie o to konkretnie zapytaja.Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Kazia i Mobo, tutaj nie robili mi zadnych badan przed wiec pewnie to nie przeszkodzi. Ide zaraz do apteki po leki, wiec powinno grzybka zwalczyc. Mam 48 godzin
Ide na zywiol i nie bede o tym wspominac przed zabiegiem, chyba ze sie o to konkretnie zapytaja.
złośliwość rzeczy martwych, zawsze się takie przypląta w najmniej odpowiednim momencieShe Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
She Wolf wrote:Witam sie i ja na malym wcurwie
Milego dnia
...za szybko przeczytalam,jestes przedoj ja blondynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 11:01
She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kazia wrote:Dzień dobry, witam się i ja
Jagna kiedy testujesz ?
Karina trzymam kciuki, żeby ta druga kreseczka się pojawiła, bo szanse są.Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Kazia i Mobo, tutaj nie robili mi zadnych badan przed wiec pewnie to nie przeszkodzi. Ide zaraz do apteki po leki, wiec powinno grzybka zwalczyc. Mam 48 godzin
Ide na zywiol i nie bede o tym wspominac przed zabiegiem, chyba ze sie o to konkretnie zapytaja.MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejooooooooo
ale najperw MOooooBoooooooooooCUDOWNIE. CUDOWNIE jupi. ale się cieszę, łoch...
potem Was nadrobie kochane. W klinice było czaaaaaaarno. Wysiedziałam dwie godziny i niestety musiałam przełożyć wizytę na 28 kwietnia bo miałam spotkanie mega ważne w pracy. dojechałam do roboty a gość nie przyszedł, tadaaam. fajnie,że mamy XXI wiek i telefony komórkowe. No tak czy siak, 28 mam wolne więc na spokojnie pójdę. a widziałam doktorka i chyba przez te obsuwy miał popsuty delikatnie mówiąc - humor.
Ściskam i potem poczytam. Miłego. BuzialeMoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzieki za slowa otuchy moje Kochane, na Was zawsze mozna liczyc
Byla ja w aptece, opowiedziala co i jak, dostala clotrimazol w kapsulce i zapewnienie ze wszystko powinno byc do zabiegu ok.
Opryszczka tez juz jest obsmarowana, wiec teraz juz moze byc tylko lepiejEltasz, jusst, Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:Dzieki za slowa otuchy moje Kochane, na Was zawsze mozna liczyc
Byla ja w aptece, opowiedziala co i jak, dostala clotrimazol w kapsulce i zapewnienie ze wszystko powinno byc do zabiegu ok.
Opryszczka tez juz jest obsmarowana, wiec teraz juz moze byc tylko lepiejShe Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Dzieki za slowa otuchy moje Kochane, na Was zawsze mozna liczyc
Opryszczka tez juz jest obsmarowana, wiec teraz juz moze byc tylko lepiej
No to pieknie! Mocne kciukiShe Wolf lubi tę wiadomość
-
She, myślę, że powinno pomóc. Kuruj się biedulko.
Saramago, no szkoda, że wizyta nie doszła do skutku, ale skoro dr nie w sosie, to może tak musiało być.
Jagienko trzymam kciuki za testowanie i za Karinkę ♡
MoBo jak się czujesz? Plamienia się uspokoiły?
A ja chciałam Wam się czymś pochwalić. Doczekałam się dziś w kalendarzu belly informacji, że dziś mija czas największego zagrożenia utraty ciąży;) Taki mały krok naprzód. I moje baby jest już płodem, a nie zarodkiem;) Oby tylko prenatalne wyszło w porządku w przyszłym tyg. Strasznie się tego boję, grrrr....jusst, pierwiastka, Eltasz, She Wolf, karina76, Storczyk31, Jot, Saramago, evus lubią tę wiadomość