35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:NIe mogę czytać fioletowej strony
Kolejne poronienie się zdarzyło.
Teraz to mam stresa na maxa znowu. Wizyta w poniedziałek, ale usg pewnie nie zrobi... a prywatna 2 maja
Ale mam stresa teraz.
W ogole wczoraj wieczorem mnie brzuch pobolewał...
To weź urlop i leż a jak nie to L4, oszczędzajcie się dziewczyny nie myślcie, że jesteście herosami te istotki w brzuchu najważniejsze niech nic w tym czasie nie będzie ważne proszę weźcie to sobie do serca
ps a jak coś cię pobolewa to jedz najlepiej do szpitala zrobią usg sprawdzą i wszystko się wyjaśniWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 21:30
MoBo lubi tę wiadomość
-
Jusst stresior nie pomoże. Dobrze Padi mówi, wypoczywać i oszczędzać się. Troszkę coś może pobolewac, jak mocno to lepiej sprawdzić. U Ciebie od początku wszystko jak w zegarku wiec nie ma się co martwić
Saramago, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdpoczywam, aż za dużo. Akurat mam taką sytuację zawodową, stety/niestety, że akurat mogę. Wiem, ze niby wszystko ok, ale jak człowiek się naczyta, to się potem nakręca i stresuje. Daję sobie bana na fioletową stronę. Conajmniej do czasu wizyty. Zabawiajcie mnie więc tutaj
Tak sobie tłumacze, ze skoro mocno nie bolało, to chyba nic złego, w sumie musi się wszystko porozciągać więc pobolewać ma prawo.
padington, krycha.stara, MoBo, loret1, Saramago, Jot lubią tę wiadomość
-
Witam w środowy poranek, zapraszam na kawkę.
Gdzie podziewa się Pierwiastka nasza kochana, wpadłaś w wir pracy?
Kochane miłego poranka a później zobaczymy co dzień przyniesie Buziole
Eltasz za wizytę kciuki trzymamyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 07:20
Moko, Eltasz, MoBo, Kazia, Jastin76, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuzi, buzi! Ja jeszcze przed śniadaniem, ale wirtualnej kawki tym bardziej sie napije! Pogoda za oknem średnia, zobaczymy w która stronę sie wyklaruje, oczywiście wolałbym w słoneczna stronę.
Buziaki dla Was wszystkich kochane!
MoBo, loret1, Moko, Storczyk31, evus, Jot, Dani lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek. Uzależniłam się. Od Was
padington, Eltasz, MoBo, Kazia, Jastin76, loret1, Moko, Storczyk31, jusst, evus, Jot, Dani lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Moko wrote:MoBo, tak:) Dzieciątko machało i kręciło się w brzuchu, a czasami w ogóle sobie leżało i nic nie robiło. Pewnie na złość tej babie moje baby nie chciało się obrócić, jak ta chciała hehe.
A ja trzymam kciuki za Ciebie i 27.04.
Jeeej Moko, ależ ja Ci zazdroszczęchyba bym się w analogicznej sytuacji rozryczała... ze szczęścia
padington, MoBo, loret1, Moko lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witam siem z zelona
sezo rowerowy ponownie otwarty
ba zobaczymy na jak dlugo
Chodzcie do She w odwiedziny zobaczyc czy lepiejtak jom zalejemy postami
Saramago, loret1, She Wolf, Moko, Storczyk31, jusst, evus, Dani lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry i ja w ten dziwny poranek sie witam.
Szykuje sie do doktorka,dzis kierunek Kraków,zobaczymy jakie dalsze plany wobec mnie ma lekarz.Ten cykl pewnie jeszcze z clo bedzie,no chyba ze mnie zaskoczy czyms innym.
Wizyta o 13:15,czyli kolo 14 powinnam byc proszona...
Milego dnia kochaneKazia, Jastin76, Eltasz, MoBo, Moko, Storczyk31, jusst, evus, Dani lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Laseczki ale mnie boli jajnik, boję się, że torbiel nie zeszła...
martwie się słabą @
i zastanawiam się nad ziołami, które pije. Czy mogę je pić cały czas czy tylko do owulacji (tak czytałam o ziołach ojca sroki nr 3) ale w sumie przecież ja nie mam owulacji...
a jeśli będę znowu na stymulacji i potem punkcja, transfer... pić je cały czas?
Przecież nie zapytam lekarza z kliniki, bo się popuka w głowę.
I nie zapytam ojca Benedykta, bo przecież to grzech in vitro...
Storczyk31, jusst lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
cześć dziewczynki, nie wyrabiam a do tego pogoda do doopy
plan na dziś jest taki: wizyta w zielarni, kwiaciarni, kilku sklepach, zupa pomidorowa z soczewicą i kukurydzą, koktajl owocowy, i sterta testów do sprawdzenia, ot dzień jak co dzień, no może z tą różnicą że czuję zbliżającą się @....Storczyk31, jusst, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Hej laski z kawą się witam
She byłam odwiedziłam ale po jej wykresie widzę, że źle się czuje jeszcze.
MoBo ja tak sobie myślę, że myśmy się umawiały, że razem IUI będziemy robić. A ty co ? A ty w cionży, no i samam zostałam.
She Wolf, Storczyk31, jusst lubią tę wiadomość
-
Saramago, z tymi ziołami to jest tak że można pić dodatkowo do leków zwłaszcza jak jeżeli np leki bierzesz rano a zioła popijasz wieczorem, nie można tego o tej samej porze ani tym bardziej lepów popijać ziołami
Sroke można cały cykl albo do ovu a po ovu zioła na 2 fazę tylko, można też pić zioła na 1 fazę lub Sroke tylko w czasie @ bo wtedy najsilniej działają a potem już te na 2 fazę jeżeli z 2 fazą jest problempadington, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzień dobry ze szpitala na Kopernika
trzydniowe diagnostyka.
Miłego dnia!!!Eltasz, padington, MoBo, Moko, jusst, evus, Jot lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Saramago wrote:Laseczki ale mnie boli jajnik, boję się, że torbiel nie zeszła...
martwie się słabą @
i zastanawiam się nad ziołami, które pije. Czy mogę je pić cały czas czy tylko do owulacji (tak czytałam o ziołach ojca sroki nr 3) ale w sumie przecież ja nie mam owulacji...
a jeśli będę znowu na stymulacji i potem punkcja, transfer... pić je cały czas?
Przecież nie zapytam lekarza z kliniki, bo się popuka w głowę.
I nie zapytam ojca Benedykta, bo przecież to grzech in vitro...Antoś IVF,Julisia natural
-
pierwiastka wrote:cześć dziewczynki, nie wyrabiam a do tego pogoda do doopy
plan na dziś jest taki: wizyta w zielarni, kwiaciarni, kilku sklepach, zupa pomidorowa z soczewicą i kukurydzą, koktajl owocowy, i sterta testów do sprawdzenia, ot dzień jak co dzień, no może z tą różnicą że czuję zbliżającą się @....
A dlaczego jesteś smutna?MoBo, pierwiastka, Storczyk31 lubią tę wiadomość