Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    To i ja chyba zakupie te tabsy pszczele, a to mozna brac caly czas i nie koliduje z niczym...Mobo GURU...? :)

Jak nie ma uczulen na miod i produkty pszczele to nie powinno byc problemow.
    Ja teraz dochodzenie robie jak to jest w ciazy, ale nic konkretnego jeszcze nie znalazlam zeby bylo ze calkiem nie mozna.

loret1, aszka lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Padi, dostajesz dziś 6+ :)

MoBo, Jot, jusst, loret1, aszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani, super, że masz plan! Zdrowie najwazniejsze, a potem realizacja planu i zielona kropka! Fajnie miec tak wszystko ulozone <3

Padi, jestem pod wrażeniem! Tak trzymać! Pamiętaj jeszcze o czerwonym wytrawnym! <3

loret1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Jak nie ma uczulen na miod i produkty pszczele to nie powinno byc problemow.
    Ja teraz dochodzenie robie jak to jest w ciazy, ale nic konkretnego jeszcze nie znalazlam zeby bylo ze calkiem nie mozna.

Dzieks, chyba nie mam bo zre rano do jogutru i nic sie nie dzieje:)
    To trza zakupic i dolaczyc do tej palety supli... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 15:15

Saramago, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

loret1
  • evus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani- plan najwazniejszy! teraz juz z gorki, wiesz co robic i bedzie dobrze!

padi, dobrze, ze sie nie poddajesz jeszcze troszke. zawsze ten miodek to jeszcze jedna opcja, ktora sprawdziisz :)

MoBo, aszka, padington lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padington wrote:
    A tu ja tez centuś jak twoja połowa
    http://www.aleleki.pl/

och chyba wykupiłaś ostatni, bo już nie ma :)

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    och chyba wykupiłaś ostatni, bo już nie ma :)

Zobacz tu:
    http://www.apteka-melissa.pl/produkt/swanson-royal-jelly-1000-mg-100-kaps,10712.html

aszka lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani ja Ci taki inny planik rozpisze :P
    pomysl ile w te trzy miesiaczki mozesz osiagnac :)
    - suplemencikami podreperowac jajka
    - piekna naturalna witaminka D
    - gutenek w wiekszosci z organizmu wyploszony
    - duzo kolezanek, piknikow itd
    - rowerek, plywanie i zlota forma na cIONze!
    - a najwazniejsze psychiczne wyciszenie, ja jak wiem ze mam plan to mi znacznie lepiej (teraz tez szykowalam sie na invitro)

Pyk odstawiasz progesteron a tu piekne dorodne jaja bedom tylko na plemniczka czekaly :) szybka cIOZna i kurtyna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 15:41

jusst, Saramago, loret1, Moko, aszka, aszka, padington, Dani, Jot, evus, Jastin76, Kazia, Eltasz, krycha.stara lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Zobacz tu:
    http://www.apteka-melissa.pl/produkt/swanson-royal-jelly-1000-mg-100-kaps,10712.html

dzięki Kochana
    znalazłam w krakowie za 69zł, więc trochę taniej wyjdzie niż gdybym brała z przesyłką, a mam po drodze :)
    http://www.studencka.krakow.pl/parafarmaceutyki.php

więc zaraz jadę.

jusst, loret1, aszka lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padington wrote:
    Zamieniłabym się z tobą ale mój jest jeszcze starszy ode mnie także nie mogę zaproponować ci młodszego modelu na wymianę :( :P
    mojego bierzcie, gowniarz jeden, 32 ma. 0laughing.gif

padington, evus, Jastin76, MoBo, Moko, jusst, loret1, Marie, Saramago lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez dzis kupiłam hit na zabkowanie (bezbolesne), wiecie co NASZYJNIK Z BURSZTYNU0dirol.gif, masa babek poleca. Ale ten kupuje co jest prawdziwy, podobno sa tansze z plastiku :/ Dam Wam stroniczke: http://www.ambradeibimbi.pl/Ambra_dei_Bimbi.html kurde czego to ludzie nie wymysla.

padington, evus, MoBo lubią tę wiadomość

• Dani Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Dani ja Ci taki inny planik rozpisze :P
    pomysl ile w te trzy miesiaczki mozesz osiagnac :)
    - suplemencikami podreperowac jajka
    - piekna naturalna witaminka D
    - gutenek w wiekszosci z organizmu wyploszony
    - duzo kolezanek, piknikow itd
    - rowerek, plywanie i zlota forma na cIONze!
    - a najwazniejsze psychiczne wyciszenie, ja jak wiem ze mam plan to mi znacznie lepiej (teraz tez szykowalam sie na invitro)

Pyk odstawiasz progesteron a tu piekne dorodne jaja bedom tylko na plemniczka czekaly :) szybka cIOZna i kurtyna!

Dzieki kochana! Dzieki kochane! Rano bylam zdolowana ale teraz juz mi lepiej. Tak mam plan brac Q10 caly czas, royal yelly, tylko Donga nie bede juz brala. Wit D rzeczywiscie bede miec teraz nawet w nadmiarze :) Gluten ograniczylam przez ostatnie 2 tygodnie, tzn przestalam jesc wypiekany chleb, ale jem teraz taki ryzowy suchy chlebek), a w ryzu chyba jest gluten? Nie wiem czy dam rade zupelnie odstawic gluten. Ale ciast i tego typu klimatow tez nie jem od 2 tygodni. Teraz w najblizszym tygodniu nie dam rady odstawic glutenu napewno bo w piatek zaczyna sie u nas tygodniowe swieto Pesach a w czasie tego swieta obowiazkowo trzeba jesc mace...Co prawda maca to niewyrosniete chlebki, ale jednak zboze. No nic, tak bede plywac i zapisze sie na jakas zumbe czy cos w tym stylu, pilates. Mam na przeciwko domu fajny center z roznymi jogami, pilatesami, zumbami i innymi tancami (tribal itp.
    Sproboje sie psychicznie wyciszyc, jak mi progesteron na to pozwoli :)

Dziekuje za super plan doktor MoBo!!!!!!!
    <3
    A ja Tobie kochana zycze spokojnych i radosnych nadchodzacych ciazowych miesiecy, obys ci sie przyjemnie zygalo ;) i zeby nie bylo powodow do niepokoju.

evus, MoBo, jusst, loret1 lubią tę wiadomość

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • padington Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Dzieki kochana! Dzieki kochane! Rano bylam zdolowana ale teraz juz mi lepiej. Tak mam plan brac Q10 caly czas, royal yelly, tylko Donga nie bede juz brala. Wit D rzeczywiscie bede miec teraz nawet w nadmiarze :) Gluten ograniczylam przez ostatnie 2 tygodnie, tzn przestalam jesc wypiekany chleb, ale jem teraz taki ryzowy suchy chlebek), a w ryzu chyba jest gluten? Nie wiem czy dam rade zupelnie odstawic gluten. Ale ciast i tego typu klimatow tez nie jem od 2 tygodni. Teraz w najblizszym tygodniu nie dam rady odstawic glutenu napewno bo w piatek zaczyna sie u nas tygodniowe swieto Pesach a w czasie tego swieta obowiazkowo trzeba jesc mace...Co prawda maca to niewyrosniete chlebki, ale jednak zboze. No nic, tak bede plywac i zapisze sie na jakas zumbe czy cos w tym stylu, pilates. Mam na przeciwko domu fajny center z roznymi jogami, pilatesami, zumbami i innymi tancami (tribal itp.
    Sproboje sie psychicznie wyciszyc, jak mi progesteron na to pozwoli :)

Dziekuje za super plan doktor MoBo!!!!!!!
    <3
    A ja Tobie kochana zycze spokojnych i radosnych nadchodzacych ciazowych miesiecy, obys ci sie przyjemnie zygalo ;) i zeby nie bylo powodow do niepokoju.

Zaglądaj do nas kochana i opowiadaj co tam w ciepłym kraju się dzieje wiesz, że my wszystkie ciepła spragnione.
    A ja Tobie życzę aby te trzy miesiące upłynęły jak jeden tydzień i żebyś szybko poinformowała nas o tych dwóch tłustych kreskach.

MoBo, jusst, Jot, Dani, loret1 lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani ograniczyc gluten to calkiem wystarczy :) teraz dobry sezon bo piekne warzywka i owoce trza wcinac, a nie chleby i makarony :)
    Popatrz jak ty juz kombinujesz :) fitness :) a pewno, ze tak!
    Donga tez bym odstawila.

jusst, Dani, loret1, krycha.stara lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A ja tez dzis kupiłam hit na zabkowanie (bezbolesne), wiecie co NASZYJNIK Z BURSZTYNU0dirol.gif, masa babek poleca. Ale ten kupuje co jest prawdziwy, podobno sa tansze z plastiku :/ Dam Wam stroniczke: http://www.ambradeibimbi.pl/Ambra_dei_Bimbi.html kurde czego to ludzie nie wymysla.

Aszka no tak wyszlo, ze jestes naszym testerem :) bedziemy przychodzic po rade do cioci Aszki <3

padington, jusst, evus lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Aszka no tak wyszlo, ze jestes naszym testerem :) bedziemy przychodzic po rade do cioci Aszki <3

Przecież już przychodzimy :D

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Przecież już przychodzimy :D

hahah wlasnie O.o

l22ndf9her11uere.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby ktoś pytał, to u nas wszystko ok:) Dzidzia machała do mnie łapkami, niesamowite uczucie:)
    Dr przeprowadzająca usg- straszna, ale to już szkoda miejsca na moją opinię o niej. Chyba jednak definitywnie rezygnuję z prowadzenia ciąży na NFZ, no nie wychodzi nam ta współpraca :P, a po co ja mam się denerwować, prawda? We czwartek mam kolejne usg z pappa, to też trzymajcie kciuki proszę, choć wynik z opisem będzie później.

jusst, Jastin76, Kazia, MoBo, Jot, Dani, Marie, krycha.stara, loret1, Storczyk31, Saramago, She Wolf, evus lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacie Moko :) rączki się ruszały? :) :) :)
    Kotek jak nerwy szarpia to wolisz zapłacić te kilka złotych :/ juz kciukam za czwartek <3

Moko lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo, tak:) Dzieciątko machało i kręciło się w brzuchu, a czasami w ogóle sobie leżało i nic nie robiło. Pewnie na złość tej babie moje baby nie chciało się obrócić, jak ta chciała hehe.
    A ja trzymam kciuki za Ciebie i 27.04. :) <3

MoBo, loret1, Saramago, Jot lubią tę wiadomość

‹‹ 767 768 769 770 771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ