X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    To i ja chyba zakupie te tabsy pszczele, a to mozna brac caly czas i nie koliduje z niczym...Mobo GURU...? :)

Jak nie ma uczulen na miod i produkty pszczele to nie powinno byc problemow.
    Ja teraz dochodzenie robie jak to jest w ciazy, ale nic konkretnego jeszcze nie znalazlam zeby bylo ze calkiem nie mozna.

loret1, aszka lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Padi, dostajesz dziś 6+ :)

MoBo, Jot, jusst, loret1, aszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani, super, że masz plan! Zdrowie najwazniejsze, a potem realizacja planu i zielona kropka! Fajnie miec tak wszystko ulozone <3

Padi, jestem pod wrażeniem! Tak trzymać! Pamiętaj jeszcze o czerwonym wytrawnym! <3

loret1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

• loret1 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Jak nie ma uczulen na miod i produkty pszczele to nie powinno byc problemow.
    Ja teraz dochodzenie robie jak to jest w ciazy, ale nic konkretnego jeszcze nie znalazlam zeby bylo ze calkiem nie mozna.

Dzieks, chyba nie mam bo zre rano do jogutru i nic sie nie dzieje:)
    To trza zakupic i dolaczyc do tej palety supli... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 15:15

Saramago, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

loret1
  • evus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani- plan najwazniejszy! teraz juz z gorki, wiesz co robic i bedzie dobrze!

padi, dobrze, ze sie nie poddajesz jeszcze troszke. zawsze ten miodek to jeszcze jedna opcja, ktora sprawdziisz :)

MoBo, aszka, padington lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padington wrote:
    A tu ja tez centuś jak twoja połowa
    http://www.aleleki.pl/

och chyba wykupiłaś ostatni, bo już nie ma :)

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    och chyba wykupiłaś ostatni, bo już nie ma :)

Zobacz tu:
    http://www.apteka-melissa.pl/produkt/swanson-royal-jelly-1000-mg-100-kaps,10712.html

aszka lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani ja Ci taki inny planik rozpisze :P
    pomysl ile w te trzy miesiaczki mozesz osiagnac :)
    - suplemencikami podreperowac jajka
    - piekna naturalna witaminka D
    - gutenek w wiekszosci z organizmu wyploszony
    - duzo kolezanek, piknikow itd
    - rowerek, plywanie i zlota forma na cIONze!
    - a najwazniejsze psychiczne wyciszenie, ja jak wiem ze mam plan to mi znacznie lepiej (teraz tez szykowalam sie na invitro)

Pyk odstawiasz progesteron a tu piekne dorodne jaja bedom tylko na plemniczka czekaly :) szybka cIOZna i kurtyna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 15:41

jusst, Saramago, loret1, Moko, aszka, aszka, padington, Dani, Jot, evus, Jastin76, Kazia, Eltasz, krycha.stara lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Zobacz tu:
    http://www.apteka-melissa.pl/produkt/swanson-royal-jelly-1000-mg-100-kaps,10712.html

dzięki Kochana
    znalazłam w krakowie za 69zł, więc trochę taniej wyjdzie niż gdybym brała z przesyłką, a mam po drodze :)
    http://www.studencka.krakow.pl/parafarmaceutyki.php

więc zaraz jadę.

jusst, loret1, aszka lubią tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padington wrote:
    Zamieniłabym się z tobą ale mój jest jeszcze starszy ode mnie także nie mogę zaproponować ci młodszego modelu na wymianę :( :P
    mojego bierzcie, gowniarz jeden, 32 ma. 0laughing.gif

padington, evus, Jastin76, MoBo, Moko, jusst, loret1, Marie, Saramago lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez dzis kupiłam hit na zabkowanie (bezbolesne), wiecie co NASZYJNIK Z BURSZTYNU0dirol.gif, masa babek poleca. Ale ten kupuje co jest prawdziwy, podobno sa tansze z plastiku :/ Dam Wam stroniczke: http://www.ambradeibimbi.pl/Ambra_dei_Bimbi.html kurde czego to ludzie nie wymysla.

padington, evus, MoBo lubią tę wiadomość

• Dani Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Dani ja Ci taki inny planik rozpisze :P
    pomysl ile w te trzy miesiaczki mozesz osiagnac :)
    - suplemencikami podreperowac jajka
    - piekna naturalna witaminka D
    - gutenek w wiekszosci z organizmu wyploszony
    - duzo kolezanek, piknikow itd
    - rowerek, plywanie i zlota forma na cIONze!
    - a najwazniejsze psychiczne wyciszenie, ja jak wiem ze mam plan to mi znacznie lepiej (teraz tez szykowalam sie na invitro)

Pyk odstawiasz progesteron a tu piekne dorodne jaja bedom tylko na plemniczka czekaly :) szybka cIOZna i kurtyna!

Dzieki kochana! Dzieki kochane! Rano bylam zdolowana ale teraz juz mi lepiej. Tak mam plan brac Q10 caly czas, royal yelly, tylko Donga nie bede juz brala. Wit D rzeczywiscie bede miec teraz nawet w nadmiarze :) Gluten ograniczylam przez ostatnie 2 tygodnie, tzn przestalam jesc wypiekany chleb, ale jem teraz taki ryzowy suchy chlebek), a w ryzu chyba jest gluten? Nie wiem czy dam rade zupelnie odstawic gluten. Ale ciast i tego typu klimatow tez nie jem od 2 tygodni. Teraz w najblizszym tygodniu nie dam rady odstawic glutenu napewno bo w piatek zaczyna sie u nas tygodniowe swieto Pesach a w czasie tego swieta obowiazkowo trzeba jesc mace...Co prawda maca to niewyrosniete chlebki, ale jednak zboze. No nic, tak bede plywac i zapisze sie na jakas zumbe czy cos w tym stylu, pilates. Mam na przeciwko domu fajny center z roznymi jogami, pilatesami, zumbami i innymi tancami (tribal itp.
    Sproboje sie psychicznie wyciszyc, jak mi progesteron na to pozwoli :)

Dziekuje za super plan doktor MoBo!!!!!!!
    <3
    A ja Tobie kochana zycze spokojnych i radosnych nadchodzacych ciazowych miesiecy, obys ci sie przyjemnie zygalo ;) i zeby nie bylo powodow do niepokoju.

evus, MoBo, jusst, loret1 lubią tę wiadomość

Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️

1usa9vvjrnodabqg.png

6.2017 Pierwsza IUI *6tc
    8. 2017 Druga IUI :(
    1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
    4. 2018 start druga IVF :(
    8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
    1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy :(
    2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
    9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
    9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud :)
    10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️
  • padington Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani wrote:
    Dzieki kochana! Dzieki kochane! Rano bylam zdolowana ale teraz juz mi lepiej. Tak mam plan brac Q10 caly czas, royal yelly, tylko Donga nie bede juz brala. Wit D rzeczywiscie bede miec teraz nawet w nadmiarze :) Gluten ograniczylam przez ostatnie 2 tygodnie, tzn przestalam jesc wypiekany chleb, ale jem teraz taki ryzowy suchy chlebek), a w ryzu chyba jest gluten? Nie wiem czy dam rade zupelnie odstawic gluten. Ale ciast i tego typu klimatow tez nie jem od 2 tygodni. Teraz w najblizszym tygodniu nie dam rady odstawic glutenu napewno bo w piatek zaczyna sie u nas tygodniowe swieto Pesach a w czasie tego swieta obowiazkowo trzeba jesc mace...Co prawda maca to niewyrosniete chlebki, ale jednak zboze. No nic, tak bede plywac i zapisze sie na jakas zumbe czy cos w tym stylu, pilates. Mam na przeciwko domu fajny center z roznymi jogami, pilatesami, zumbami i innymi tancami (tribal itp.
    Sproboje sie psychicznie wyciszyc, jak mi progesteron na to pozwoli :)

Dziekuje za super plan doktor MoBo!!!!!!!
    <3
    A ja Tobie kochana zycze spokojnych i radosnych nadchodzacych ciazowych miesiecy, obys ci sie przyjemnie zygalo ;) i zeby nie bylo powodow do niepokoju.

Zaglądaj do nas kochana i opowiadaj co tam w ciepłym kraju się dzieje wiesz, że my wszystkie ciepła spragnione.
    A ja Tobie życzę aby te trzy miesiące upłynęły jak jeden tydzień i żebyś szybko poinformowała nas o tych dwóch tłustych kreskach.

MoBo, jusst, Jot, Dani, loret1 lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dani ograniczyc gluten to calkiem wystarczy :) teraz dobry sezon bo piekne warzywka i owoce trza wcinac, a nie chleby i makarony :)
    Popatrz jak ty juz kombinujesz :) fitness :) a pewno, ze tak!
    Donga tez bym odstawila.

jusst, Dani, loret1, krycha.stara lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A ja tez dzis kupiłam hit na zabkowanie (bezbolesne), wiecie co NASZYJNIK Z BURSZTYNU0dirol.gif, masa babek poleca. Ale ten kupuje co jest prawdziwy, podobno sa tansze z plastiku :/ Dam Wam stroniczke: http://www.ambradeibimbi.pl/Ambra_dei_Bimbi.html kurde czego to ludzie nie wymysla.

Aszka no tak wyszlo, ze jestes naszym testerem :) bedziemy przychodzic po rade do cioci Aszki <3

padington, jusst, evus lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Aszka no tak wyszlo, ze jestes naszym testerem :) bedziemy przychodzic po rade do cioci Aszki <3

Przecież już przychodzimy :D

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst wrote:
    Przecież już przychodzimy :D

hahah wlasnie O.o

l22ndf9her11uere.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby ktoś pytał, to u nas wszystko ok:) Dzidzia machała do mnie łapkami, niesamowite uczucie:)
    Dr przeprowadzająca usg- straszna, ale to już szkoda miejsca na moją opinię o niej. Chyba jednak definitywnie rezygnuję z prowadzenia ciąży na NFZ, no nie wychodzi nam ta współpraca :P, a po co ja mam się denerwować, prawda? We czwartek mam kolejne usg z pappa, to też trzymajcie kciuki proszę, choć wynik z opisem będzie później.

jusst, Jastin76, Kazia, MoBo, Jot, Dani, Marie, krycha.stara, loret1, Storczyk31, Saramago, She Wolf, evus lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacie Moko :) rączki się ruszały? :) :) :)
    Kotek jak nerwy szarpia to wolisz zapłacić te kilka złotych :/ juz kciukam za czwartek <3

Moko lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo, tak:) Dzieciątko machało i kręciło się w brzuchu, a czasami w ogóle sobie leżało i nic nie robiło. Pewnie na złość tej babie moje baby nie chciało się obrócić, jak ta chciała hehe.
    A ja trzymam kciuki za Ciebie i 27.04. :) <3

MoBo, loret1, Saramago, Jot lubią tę wiadomość

‹‹ 767 768 769 770 771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ