35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
loret1 wrote:To i ja chyba zakupie te tabsy pszczele, a to mozna brac caly czas i nie koliduje z niczym...Mobo GURU...?
Jak nie ma uczulen na miod i produkty pszczele to nie powinno byc problemow.
Ja teraz dochodzenie robie jak to jest w ciazy, ale nic konkretnego jeszcze nie znalazlam zeby bylo ze calkiem nie mozna.
loret1, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDani, super, że masz plan! Zdrowie najwazniejsze, a potem realizacja planu i zielona kropka! Fajnie miec tak wszystko ulozone
Padi, jestem pod wrażeniem! Tak trzymać! Pamiętaj jeszcze o czerwonym wytrawnym!loret1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Jak nie ma uczulen na miod i produkty pszczele to nie powinno byc problemow.
Ja teraz dochodzenie robie jak to jest w ciazy, ale nic konkretnego jeszcze nie znalazlam zeby bylo ze calkiem nie mozna.
Dzieks, chyba nie mam bo zre rano do jogutru i nic sie nie dzieje:)
To trza zakupic i dolaczyc do tej palety supli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 15:15
Saramago, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
loret1 -
padington wrote:A tu ja tez centuś jak twoja połowa
http://www.aleleki.pl/
och chyba wykupiłaś ostatni, bo już nie maMoBo, aszka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Dani ja Ci taki inny planik rozpisze
pomysl ile w te trzy miesiaczki mozesz osiagnac
- suplemencikami podreperowac jajka
- piekna naturalna witaminka D
- gutenek w wiekszosci z organizmu wyploszony
- duzo kolezanek, piknikow itd
- rowerek, plywanie i zlota forma na cIONze!
- a najwazniejsze psychiczne wyciszenie, ja jak wiem ze mam plan to mi znacznie lepiej (teraz tez szykowalam sie na invitro)
Pyk odstawiasz progesteron a tu piekne dorodne jaja bedom tylko na plemniczka czekalyszybka cIOZna i kurtyna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 15:41
jusst, Saramago, loret1, Moko, aszka, aszka, padington, Dani, Jot, evus, Jastin76, Kazia, Eltasz, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Zobacz tu:
http://www.apteka-melissa.pl/produkt/swanson-royal-jelly-1000-mg-100-kaps,10712.html
dzięki Kochana
znalazłam w krakowie za 69zł, więc trochę taniej wyjdzie niż gdybym brała z przesyłką, a mam po drodze
http://www.studencka.krakow.pl/parafarmaceutyki.php
więc zaraz jadę.jusst, loret1, aszka lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja tez dzis kupiłam hit na zabkowanie (bezbolesne), wiecie co NASZYJNIK Z BURSZTYNU
, masa babek poleca. Ale ten kupuje co jest prawdziwy, podobno sa tansze z plastiku
Dam Wam stroniczke: http://www.ambradeibimbi.pl/Ambra_dei_Bimbi.html kurde czego to ludzie nie wymysla.
padington, evus, MoBo lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dani ja Ci taki inny planik rozpisze
pomysl ile w te trzy miesiaczki mozesz osiagnac
- suplemencikami podreperowac jajka
- piekna naturalna witaminka D
- gutenek w wiekszosci z organizmu wyploszony
- duzo kolezanek, piknikow itd
- rowerek, plywanie i zlota forma na cIONze!
- a najwazniejsze psychiczne wyciszenie, ja jak wiem ze mam plan to mi znacznie lepiej (teraz tez szykowalam sie na invitro)
Pyk odstawiasz progesteron a tu piekne dorodne jaja bedom tylko na plemniczka czekalyszybka cIOZna i kurtyna!
Dzieki kochana! Dzieki kochane! Rano bylam zdolowana ale teraz juz mi lepiej. Tak mam plan brac Q10 caly czas, royal yelly, tylko Donga nie bede juz brala. Wit D rzeczywiscie bede miec teraz nawet w nadmiarzeGluten ograniczylam przez ostatnie 2 tygodnie, tzn przestalam jesc wypiekany chleb, ale jem teraz taki ryzowy suchy chlebek), a w ryzu chyba jest gluten? Nie wiem czy dam rade zupelnie odstawic gluten. Ale ciast i tego typu klimatow tez nie jem od 2 tygodni. Teraz w najblizszym tygodniu nie dam rady odstawic glutenu napewno bo w piatek zaczyna sie u nas tygodniowe swieto Pesach a w czasie tego swieta obowiazkowo trzeba jesc mace...Co prawda maca to niewyrosniete chlebki, ale jednak zboze. No nic, tak bede plywac i zapisze sie na jakas zumbe czy cos w tym stylu, pilates. Mam na przeciwko domu fajny center z roznymi jogami, pilatesami, zumbami i innymi tancami (tribal itp.
Sproboje sie psychicznie wyciszyc, jak mi progesteron na to pozwoli
Dziekuje za super plan doktor MoBo!!!!!!!
A ja Tobie kochana zycze spokojnych i radosnych nadchodzacych ciazowych miesiecy, obys ci sie przyjemnie zygaloi zeby nie bylo powodow do niepokoju.
evus, MoBo, jusst, loret1 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:Dzieki kochana! Dzieki kochane! Rano bylam zdolowana ale teraz juz mi lepiej. Tak mam plan brac Q10 caly czas, royal yelly, tylko Donga nie bede juz brala. Wit D rzeczywiscie bede miec teraz nawet w nadmiarze
Gluten ograniczylam przez ostatnie 2 tygodnie, tzn przestalam jesc wypiekany chleb, ale jem teraz taki ryzowy suchy chlebek), a w ryzu chyba jest gluten? Nie wiem czy dam rade zupelnie odstawic gluten. Ale ciast i tego typu klimatow tez nie jem od 2 tygodni. Teraz w najblizszym tygodniu nie dam rady odstawic glutenu napewno bo w piatek zaczyna sie u nas tygodniowe swieto Pesach a w czasie tego swieta obowiazkowo trzeba jesc mace...Co prawda maca to niewyrosniete chlebki, ale jednak zboze. No nic, tak bede plywac i zapisze sie na jakas zumbe czy cos w tym stylu, pilates. Mam na przeciwko domu fajny center z roznymi jogami, pilatesami, zumbami i innymi tancami (tribal itp.
Sproboje sie psychicznie wyciszyc, jak mi progesteron na to pozwoli
Dziekuje za super plan doktor MoBo!!!!!!!
A ja Tobie kochana zycze spokojnych i radosnych nadchodzacych ciazowych miesiecy, obys ci sie przyjemnie zygaloi zeby nie bylo powodow do niepokoju.
Zaglądaj do nas kochana i opowiadaj co tam w ciepłym kraju się dzieje wiesz, że my wszystkie ciepła spragnione.
A ja Tobie życzę aby te trzy miesiące upłynęły jak jeden tydzień i żebyś szybko poinformowała nas o tych dwóch tłustych kreskach.MoBo, jusst, Jot, Dani, loret1 lubią tę wiadomość
-
Dani ograniczyc gluten to calkiem wystarczy
teraz dobry sezon bo piekne warzywka i owoce trza wcinac, a nie chleby i makarony
Popatrz jak ty juz kombinujeszfitness
a pewno, ze tak!
Donga tez bym odstawila.jusst, Dani, loret1, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:
Aszka no tak wyszlo, ze jestes naszym testerembedziemy przychodzic po rade do cioci Aszki
padington, jusst, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakby ktoś pytał, to u nas wszystko ok:) Dzidzia machała do mnie łapkami, niesamowite uczucie:)
Dr przeprowadzająca usg- straszna, ale to już szkoda miejsca na moją opinię o niej. Chyba jednak definitywnie rezygnuję z prowadzenia ciąży na NFZ, no nie wychodzi nam ta współpraca, a po co ja mam się denerwować, prawda? We czwartek mam kolejne usg z pappa, to też trzymajcie kciuki proszę, choć wynik z opisem będzie później.
jusst, Jastin76, Kazia, MoBo, Jot, Dani, Marie, krycha.stara, loret1, Storczyk31, Saramago, She Wolf, evus lubią tę wiadomość
-
MoBo, tak:) Dzieciątko machało i kręciło się w brzuchu, a czasami w ogóle sobie leżało i nic nie robiło. Pewnie na złość tej babie moje baby nie chciało się obrócić, jak ta chciała hehe.
A ja trzymam kciuki za Ciebie i 27.04.MoBo, loret1, Saramago, Jot lubią tę wiadomość