35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Phyllis wrote:Moko, gratuluję, synkowie są cudowni, choć mi się właśnie trafił typ małego łobuza i bałaganiarza - ale wiadomo, jak matka, kocham go nad życie
Zastanawialiście się nad imieniem?
MoBo, Storczyk31, loret1, jusst, aszka lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Hej, strona szwankuje od wczoraj a ja myślałam, że mnie odlaczyli z ovu;)
Moje plamienia już są minimalne, dwa progesterony już zjadłam i liczę, że za kilka dni wszystko mi się tam unormuje...
Jutro o 14:30 mam betę, a TSH miałam 2,70 więc nie muszę brać tabletek.
U mnie dziś od rana padaMoBo, bulkaasia, aszka lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Moko, chłopczyk kopie już mocno?
gratuluję
gratuluję
gratulujęMoBo, Storczyk31, loret1, aszka, Saramago, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kuku jestem
Mokuniu jak tak bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrzei gratulacje chlopczyka
Bulkaasia swietnie, ze plamienia ustaja widzisz super, ze poszlas do lekarza.
Loret bedzie parkaKciukasy
Tylko zebys nam o Cionzuni nie zapomniala powiedziec
A ja dziewczyny dla odmiany zdychamJednak to nie byl stateczek, a moje objawki
Zaliczylam zyganko w niedziele i wczoraj
choc po wczorajszam przeszedl bol glowy hihihihi wiec zbawienne
zoladek mam caly czas w gardle wiec co tu duzo mowic, czuje ze cIOZeee
Lekarz se siedzi na wakacjach wiec wizyte moze dopiero w przyszlym tygodniu uda mi sie jakas umowic. Tyle..
Oczywiscie podgladam wszystkie dziewczynki i kciukam mocnoMoko, Storczyk31, loret1, jusst, bulkaasia, aszka, padington, evus, Dani lubią tę wiadomość
-
MoBo biedulko, czyli mdłości Cie dopadły:/// Spróbuj może z imbirem i migdałkami, niektórym to pomaga, oby długo Cię nie maltretowały. No ja odpukać nie mogłam z tym narzekać. Buziaczki w brzusio, jak to Storczyk mi pisał
tzn. pisała:P
A my w ndz. urządzamy wreszcie ten obiad rodzinny, co to już przekładany był. No i wreszcie się większe grono dowie o dzidzi. Się będzie działo. Obym tylko podołała gotowaniu i sprzątaniu, ale na szczęście mój pomocnik jest na miejscu:)MoBo, Storczyk31, loret1, aszka, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:A ja dziewczyny dla odmiany zdycham
Jednak to nie byl stateczek, a moje objawki
Zaliczylam zyganko w niedziele i wczoraj
choc po wczorajszam przeszedl bol glowy hihihihi wiec zbawienne
zoladek mam caly czas w gardle wiec co tu duzo mowic, czuje ze cIOZeee
Czyli u mnie to nie przypadek, ze ból głowy od hafcika przechodzi
Ja na mdłości polecam jabłka.
aszka lubi tę wiadomość
-
hej:)
Mobo, Moko smieszne Wy
Mobo ja po prostu napisalabym z porodowki haha...
Baaaardzo dziekuje Saramago, ze ona tak tu ladnie donosi i plynie od Was ta energia pozytywna:) dobrze ze szczegolow nie pisalaCMOK ale dala mi wsparcie!
Moko baaardzo sie ciesze, ze Ci te badania wyszly ok, domyslam sie jakie to musialo byc uczucie ulgi
Mobo ciesze sie z Twoich rzygulcow bo to znaczy ze dzieje sie tam w Tobie dobrze
Bulkasia kciuki zeby bylo ok
Jusst za badania tez kciuki...
za wszystkie trzymam kciuki bardzo mocno serio serio
pozdrawiam Was bez wyjatku
postaram sie cos wiecej skrobnac wieczorkiem bo se lece na kawke z psiapsiolka;)Moko, MoBo, bulkaasia, jusst, Storczyk31, aszka, Saramago, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
A właśnie... Jeszcze o loret wczoraj pisałam, zanim mi posta zjadło
loret, zaciskam kciuki, aby się udało
MoBo, współczuje kiepskiego samopoczucia, ale w sumie mogłabym i ja takie objawy miećz drugiej strony, w każdej ciąży miałam okropne mdłości i strasznie uciążliwe to było...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 17:18
Storczyk31, aszka, loret1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Moko mi ginka powiedziała, że w pierwszym trymestrze TSH prawidłowo to do 2.5, mam zrobić powtórkę w trzecim. Także czytałam info i też taka jest norma.
-
nick nieaktualnyWreszcie! Rabarbar! Zaspokoiłam się!
Ha! nawet pierwszy kawałek, ładnie wydostałam
Jakby ktoś chciał przepis... tylko mniej cukru do bezy dajcie
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/rabarbar/ciasto_kruche_z_rabarbarem_beza/przepis.html
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da67498faf27.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 19:10
Storczyk31, padington, aszka, karina76, bulkaasia, loret1, Moko, Saramago, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze ze glownie dobre wiesci. Ja na dziem matki sie szykuje, wszystko zamowilam i przywiozą
hehe, jestem antykuchniowa. Zamowilam dwa torty bo jeden zjem od razu
w ukryciu przed tesciowka hehe.
Storczyk31, padington, loret1, Moko, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Dobrze ze glownie dobre wiesci. Ja na dziem matki sie szykuje, wszystko zamowilam i przywiozą
hehe, jestem antykuchniowa. Zamowilam dwa torty bo jeden zjem od razu
w ukryciu przed tesciowka hehe.
Storczyk31, MoBo, aszka lubią tę wiadomość