35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie laski
Bulkasia mam nadzieję, że z dzidziorkiem wszystko OK. Daj znać.
Loretko trzymam kciuki za bliźniaki
Jusst trzymam kciuki za dobry wynik.
Dani wakacji Ci zazdroszczę, też bym chętnie gdzieś skoczyła. Życzę Ci żeby ten czas przerwy w staraniach szybko minął
Ja na becie nie byłam, nie ma sensu, czekam na armię czerwoną.bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, przepraszam, że się chwalę, ale mam już wynik, który spędzał mi sen z powiek przez prawie ostatnie 2 tyg.
Jest dobrze, wspaniale! Normalnie chce mi się wyć ze szczęścia! A w moim brzuszku fika chłopczyk♡Kazia, jusst, evus, Storczyk31, Saramago, MoBo, karina76, loret1, aszka, Dani, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki, już po badaniu. Endometrium bardzo grube, jest kropeczka ale za wcześnie by coś powiedzieć. Szyjka i jajniki w porządku. Mam w środę zrobić betę i podać jej wynik TSH. Dała mi progesteron, mam brać przez m-c dwa razy dziennie. Także zobaczymy jak to będzie, do kontroli za 2 tyg.
Kaziu przykro mi
Moko moje gratulacje!!!Moko, evus, Kazia, Saramago, MoBo, aszka, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Loret- kciukamy i cieszymy sie z parki w brzuszku. teraz juz tylko rosnijcie
Moko- super wiescijak juz pisalam- Synus cudna sprawa
Bulkaasia- no musi byc dobrze. tylko spokojnietescik super
Kaziu- tulam i ja..
jusst- no kciukamy dalej za wyniki pappa, ale na pewno bedzie dobrzeMoko, Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Hej Laseczki, już po badaniu. Endometrium bardzo grube, jest kropeczka ale za wcześnie by coś powiedzieć. Szyjka i jajniki w porządku. Mam w środę zrobić betę i podać jej wynik TSH. Dała mi progesteron, mam brać przez m-c dwa razy dziennie. Także zobaczymy jak to będzie, do kontroli za 2 tyg.
Kaziu przykro mi
Moko moje gratulacje!!!bulkaasia lubi tę wiadomość
-
MoKo jakaś piękna wiadomość
synuś Mokuni muaaaaaaaah :*** rośnijcie zdrowo.
Asiu, i Tobie gratuluję. Trzymam kciuki aby maluszek dobrze się rozwijał, a co do Loret Kochana, nie rozpędzaj się, dzisiaj wróciła z transferu z dwoma zarodkami. Oczywiście trzymamy kciuki aby były bliźniaki, ale ogólnie trzymamy za powodzenie procedury. a Ona chyba sama śpi bo coś cisza....
Loretko, wracaj do nas
Moko, bulkaasia, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witam wszystkie lejdis
Moko cudne wiadomościChłopaczek -mąż dumny chyba,rośnijcie pięknie i zdrowo
Bulka jak to dobrze że sytuacja opanowana teraz czekamy na serduszko
Loret &&&&&& oby wszystko zadziałało jak trzeba i była kolejna ciażunia
Dla wszystkich mamusiek,przyszłych mamusiek i starających się zostac mamuśkami spokojnego wieczoru
bulkaasia, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Ale się dzieje
no i zżarło mi postauwielbiam pisanie na komórce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 20:00
Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
chwile mnie nie ma a tu tyle się dzieje!
trzymam za was wszystkie kciuki i wysyłam ciepłe myśli w waszą stronę.
krótki abdejt po sobotniej wizycie u dochtorowej: u ślubnego lepiej, suple zostawiamy dodatkowo dostał coś na poprawę pracy gruczołów, u mnie też ponoć widac różnice na pierwszy rzut oka, no fakty, czuję sie lepiej ale żebym po wykresach widziała tę znaczącą poprawę to nie powiem, jeszcze 18 dni kuracji na jajniki ale już teraz nieco zmieniamy zioła i taki zestaw mam kontynuować, kolejna wizyta w połowie lipca
tak więc sadzę zioła i kwiaty na balkonie, wymyślam nowe koktajle, sałatki, sprawdzam testy i planuje wcześniejsze wakacje popijając czerwone wytrawne
buziaki dla wasMoko, MoBo, Storczyk31, evus, rybka33, rybka33 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzień dobry wszystkim:)
Coś nam ostatnio of szwankuje, ale życzę milego, spokojnego dnia. U mnie słonko za oknem i w sercu czego i Wam życzę na cały dzionek. Buziaki♡ kciuki za Was wszystkie oczywiście zaciśnięte!MoBo, Storczyk31, evus, karina76 lubią tę wiadomość
-
hej
no to już wiem, dlaczego mi wczoraj posta zjadło ... forum przestało działać, ale jakim cudem pierwiastka napisałaś coś na forum, skoro u mnie nie działało?
z tego, co miałam napisać wczoraj pamiętam 3 sprawy:
jusst, cieszę się, że wszystko dobrze, wierzę, że wyniki testu tylko to potwierdzą
bulka, nadal kciukam i wierzę, że będzie dobrze
Moko, gratuluję, synkowie są cudowni, choć mi się właśnie trafił typ małego łobuza i bałaganiarza - ale wiadomo, jak matka, kocham go nad życieZastanawialiście się nad imieniem?
pierwiastko, zdradź jakieś przepisy na koktajle
pozdrawiam
MoBo, pierwiastka, bulkaasia, Storczyk31, evus, Moko lubią tę wiadomość
-
phyllis, moje pasty mają moc
ostatnio mój ulubiony koktajl to: banan, marchew, jabłko, 1szkl wody, 2 szczypty cynamonu i dowolnie pomarańcza/mandarynka albo garść innych owoców typu maliny, truskawki czy co tam jest pod rękąStorczyk31, Phyllis lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Hej, strona szwankuje od wczoraj a ja myślałam, że mnie odlaczyli z ovu;)
Moje plamienia już są minimalne, dwa progesterony już zjadłam i liczę, że za kilka dni wszystko mi się tam unormuje...
Jutro o 14:30 mam betę, a TSH miałam 2,70 więc nie muszę brać tabletek.
U mnie dziś od rana padaStorczyk31, evus lubią tę wiadomość