35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
Nigdy sie jeszcze tak nie cieszyłam z powrotu do domu. Jednak w ciąży statek to średni pomysł
Eltasz przykro mi ze nie wyszło. Kciukam za 2gi ostatnija bym podkarmila jajca teraz do następnego inofolik, q10 i royal.
Basiurka gratulacje cIonzuni
Loret ty cichaczko z grubej rury waliszKciuki mocne
Evus wszystkiego naj
Karin pięknie może będzie cionzunia z popykanych jajek
Storczyk pięknego węża uwilasszczeli jutro jak nic
kciuki
Cała resztę mocno tez z ściskamKazia, Moko, loret1, Storczyk31, karina76, evus, Dani lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Kochane wpadam zyczyc pięknego weekendu i zasuwam do roboty...
Evus wszystkiego cudnego i szczęśliwego rozwiązania...
Loret omg głupia ja nie domyśliłam się Twego planu...myślałam że to nieśmiałość hihi, kciukaaaam.
Dziewczynki buzidupci.
P.s. od zawsze odganiam z balkonu gołębie. Zazwyczaj są to parki tak i w tym roku, choć już nie cukrowka z którą walczyłam dwa lata... Z miesiąc temu zniosła jajo ale J go wyniósł. I co? Uparta gołębica znów kilka dni temu zniosła jajo ( na uschnietym wrzosie w najwyższej donicy) tym razem zabroniłam zabierać icodziennie witam się z nią i rozmawiami pytam: jak tam mamuśko, wysiadujesz dzielnie?
I co ja pacze? Dzisiaj jest drugie jajo. Mówię do J. że to jajko życie... Wyklują się i jakoś je potem odgonimy. Niech je wysiaduje spokojnie, proszę proszę eeee proszę
Ech może to znak.... AB ovo.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jastin76 wrote:Dzień dobry w piekny dzien:)
Dziewczyny jak to jest z prolaktyną ? odebrałam wczoraj wyniki w srodę ide do gina ale szukam w necie ale największą encyklopedią WY jesteście
AMH 6.54
TSH 1.9247
ESTRADIOL 31.00
FSH 4.45
LH 4.11
PROLAKTYNA 33.43 ( tu norma do 25 )
czy martwić sie nimi ?Jastin76 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
dziewczyny czy robiłyscie jakies badania immunologiczne np.po nieudanych IVF czy inseminacji,lub chocby po poronieniach jesli takie były...czasem problemem moze byc immunologia a zadko zlecają ją badac.Mam linka w którym dziewczyna wyszczególniła badania i czego dotyczą.Niby po poronieniu,ale problem dotyczy równiez kobiet które wiecej niz raz bez skutecznie podchodziły do IVF lub IUI.
Przeglądnijcie prosze,genetyka to nie wszystko
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=15779Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 07:50
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Hej, u nas słonecznie ale ja mega dół od rana
Wczoraj brzuch pobolewal a dziś rano przy podcieraniu krew
Załamana bo tu w UK nie pomogą. Przychodzilam to już w styczniu...
-
Dzień dobry laski
Jagna dzieki za linka wieczorem muszę postudiować.zaczynając ivf mieliśmy badań kupę ale może jest cos co warto sprawdzić.
Bulka na początku ciąży takie plamienia to często niedobór progesteronu,u nas wtedy szybko luteina czy duphaston.Jak masz to bierz ewentualnie jak u was taki problem z lekarzami na poczatku to można Ci podesłać.
Dziewczynki udanej niedzieli życzę wszystkim
bulkaasia lubi tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:Bulkaasia,moze to tylko zagniezdzenie,zmiany jakie sie tam tworzą sprawiają ze naczynka pękajà..trzymam kciuki by nie bylo to cos złego.Odpoczywaj duzo kochana
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jusst co tu dużo mówić, żołądek mi ciągle podchodził pod gardło i nie wiedziałam czy to ciąża czy przez statek. Jak schodziłam na lad to czulam kołysanieale dziś przeszło uffff
i za każdym razem jak chciałabym się ukryć bo np było mi niedobrze to oczywiście milion ludziskow dookoła. Moja dieta poszła w las bo musiałabym jeść tylko sałatę
no ale Barcelona, Valencia i Palma de Majorka piękne miasta.
No a teraz fajnie w domkurosólek się pichci
jusst, evus, Moko, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Jusst zle sie wyrazilam,zarodek wczepia sie w macice,a ze ona ukrwiona to czesto w trakcie zapuszczania korzonków pèkają naczynka,czasem powstajà przy zarodku krwiaki.Tak miala moja przyjaciólka.Krwiak rósl az pękl i miala mocne krwawienia,w szpitalu przez kilka dni podawano jej duphaston i luteine,dlugo plamiła ale teraz juz w 15 tygodniu nic sie nie dzieje.Antoś IVF,Julisia natural