35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa i jeszcze chcialam zapyrac: te lutinusy, estrofemy, duphastony to zapodawalyscie sobie jakos przed snem czy wczesniej?
to trzeba co 8 godzin, kuzwa mam nadzieje ze nie wypadnie mi zabawa w toalecie pracowej
przechodzilyscie na jakad diete wysokobialkowa?
dziekuje jak ktoras z Was zechce odpowiedziec:)loret1 -
Loretko, czyli wyczułam pismo nosem hehe. Jejku żeby się udało! Mocno kibicuję, a co do leków i diety w tym czasie to nie wiem, ale na pewno zaraz nasze ekspertki się wypowiedzą. Zdradzisz ile zarodków itd.? Kiedy testowanie?♡♡♡
loret1 lubi tę wiadomość
-
Loret &&&&&&
Nie wiem jakie masz dawkowanie.Ale miałam te same leki,bez obaw nic nie wypada ;)Wieczorem najlepiej dawkować przed snem.Wszędzie mówi się o diecie wysokobiałkowej za pierwszym razem nie stosowałam teraz owszem.Jadłam spor pestek dyni słonecznika które prażyłam na patelni,nabiał,gotowane jajka.Dobrze jest ograniczyć produkty z glutenem i cukier.Pic 2-3l wody i uzbroić się w cierpliwość ; )
No i po transwerze dobrze wcinać świeży ananas który ma bromelię pomocna w implantacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 18:49
loret1, Moko lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
nick nieaktualnyEvus, najlepszego!
Z tym chłodnym ciemnym pomieszczeniem, to działą jako tako, pod warunkiem, że słonce jak dzikie nie wali do środka, jak to mialo miejsce wczoraj... W ciązy wybitnie ograniczam apap, kiedys jak lekko zaczynało boleć, to wiedziałam, ze to ostateczny moment, bo poźniej to już nic nie pomoże. Teraz biorę tylko w ostatecznej ostateczności, póki co zdarzyło się dwa razy. Chłodne okłady testowałam wczoraj, jak tabletka nie pomagała, jakoś bez rezultatu jak dla mnie. -
Evus wszystkiego najlepszego!!! spelnienia najskrytszych marzen:) uuuu to z taka podwojna moca nie moze byc zle;)
jeszcze raz Wam Dziekuje
Moko 5 sztuk pobrali i teraz czekamy co sie dzieje... a transfer jak dobrze pojdzie to albo w poniedzialek albo w srode...
o widzisz Karina bez slodyczy, a ja juz dwa ciastka zdazylam wciagnac;) ja mysle, ze jak ma sie udac to sie uda! dzieki za odpowiedz, to dzis wieczorem rozpoczne z lekami:) a wszystko bralas na raz? bo estrofem i dupek mam doustnie.
poplakalam sie po punkcji, lekarz wchodzi i sie pyta co sie dzieje a ja mowie a skad mam wiedziec, same plyna:)
mowie tez do mojego faceta: ej a jak sie pomyla i wrzuca plemniki jakiegoś Zenka a on: trudno bedzie najwyzej po Zenku aby sie udalo hahaha juz mu wszystko jedno:)
wspolczuje migren a tym bardziej w ciazy, tez mi sie przytrafiaja wiec znam to zlo....Kazia, jusst, karina76, Jurkowa, Moko, aszka, Storczyk31, evus, Dani lubią tę wiadomość
loret1 -
Estrofem,dupek,femibion acard,encorton doustni+|utinus rano. Potem druga dawka lutinusa przed snem.
A co do słodkości no jasne że odstępstwa jakies być muszaja nie używam cukru i słodyczy.A białko no cóż przy pierwszej procedurze nie zwracałam na to uwagi 16 jajek 4 blastocysty,teraz 10 jajek dzis w czwartej dobie nadal 6 zarodków.Co dalej okaże się.Wiadomo ze gdzies tam w górze jest zapiane co ma być,ale jesli jest coś co może wesprzeć organizm w utrzymaniu zarodka to próbuje.Taki uraz po nieutrzymanej ciąży.Jesli nie pomoże to nie zaszkodzi a glowa spokojniejsza że jednak coś się robi a nie tylko czeka
A wzruszenie....zobaczyć na monitorze zaczątek zycia który jest w tobie.Mordka się śmieje a łzy lecą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 20:40
loret1, Kazia, aszka, evus lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Evus-zdrówka Tobie i malenstwu,oby wam się szczescilo już do końca!
Mój mąż też dziś ma urodziny
..wczoraj wieczorem na spacerze z psem zobaczył spadajaca gwiazdę -oczywiście pomyślał TO życzenie.
Cóż - wg mnie to masz synek składał mu życzenia)
loret1, Moko, aszka, evus lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Jurkowa dzieki:)
dobrze by bylo jakby sie do Was szybko los usmiechnal!
Karina ja to troche przegapilam diete, bo u mnie to piorunem szlo, a jednego tygodnia nie pamietam jak w jakims amoku;)
no to kiedy masz miec transfer?
a do drugiej procedury szybko podeszlas?
ja te leki mam brac 3x1 tabl na dobe.... tez wyczytalam gdzies ze dobrze po transferze brac nospe i magnez b6...?
aszka, Jurkowa lubią tę wiadomość
loret1