35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eltasz, przytulam, cieszę się, że masz tak zdrowe podejście do całej sytuacji...
Kazia, przykro mi
witajcie po urlopie saramago i storczykuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 12:05
-
Eltasz zmartwiła mnie twoja wiadomość.Trzymaj się i zbieraj siły do następnej procedury bo będzie na pewno.To ostatnie chwile dla klinik by dostać finanse z MZ.Tak było u mnie zrezygnowana jechałam na wizytę a wyszłam z niej z rozpisanym protokołem.Miesiąc przerwy i do boju-trzymam kciuki
Kazia tobie też siły i w nowym cyklu pozytywnych efektów.
Saramago miło Cię widzieć
A wszystkim dziewczyneczkom pogodnego i udanego dnia
evus, Dani lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Karinko my podchodzimy i tak komercyjnie. Jeśli będzie dana nam szansa to próbujemy jeszcze ze dwa razy. Ale jesli sytuacja się powtórzy i komórki nie będą się dzieliły to nie ma sensu wydawać dalej pieniędzy. Narazie czekam, musze męża poprosić o badanie i zobaczymy co u niego siedziEltasz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam wizyte tesciowej i jej psychicznej corki za 2 tygodnie
jak sie...(tu przeklenstwo) ciesze
Tesciowka jeszcze do zycia, ale bez córki. A ta corka to szkoda gadac, czuje ze bedzie wesoło i ktos dostanie kopa za drzwi. Jak usłyszycie huki za 2 tygodnie to na bank zadna burza tylko ode mnie odgłosy glana w czyims tyłku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 12:57
Eltasz, karina76, Jurkowa, Marie, Moko, bulkaasia, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEltaszku tulam
Kazia, 9 dni po insemce to za wcześnie na test. Kiedy beta?
Saramago, wydawało mi sie, ze czuje sie juz dobrze... Ale od 3 dni ból głowy, wczoraj brałam paracetamol i dzisiaj pewnie tez wezmędodatkowo jest mi mdło dzisiaj strasznie, ale to nie od mdłości, bo juz mnie praktycznie opuszczają. Jest mi mdło od sernika z karmelem i soku gruszkowego... Od kilku dni powrócił apetyt na słodkie, ale dzisiaj z tego powodu cierpię... Spodnie mnie juz serio cisną, czekam na paczkę z ciazowkami z gapa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 13:07
Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
Eltasz - jesteś silną babką. Masz rację - że plany to żart (mówie to jako "menadżer życia", osoba, która ma manię planowania i osoba, z której życie drwi nieustannie...) - wyłącz myślenie, rób swoje, tak po prostu. A potem przyjmuj to, co życie daje - dumnie i z głową do góry. Przytulam Cie mocno;
Kaziu - Tobie też dużo siły i wytrwałości życzę,duzo spokoju kochana;Eltasz lubi tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Eltasz i tak trzymam kciuki,bo wiem jak ja się czułam gdy embriolog powiedział ze zarodki nie przetrwały rozmrażania.Nawet jeśli poodchodzicie komercyjnie to do końca czerwca macie refundowane leki.Gdyby zdążyło się że będziecie podchodzić w lipcu to lekarz może wypisać Ci leki przed zakończeniem refundacji.To spora oszczędność my teraz na leki bez refundacji przy jednym z tańszych wydaliśmy prawie 4000.
Masz czas na odpoczynek i odbudowę komórek jak też na badania męża.Nie poddawaj się,nie przestawaj wierzyć i nigdy nie wątp że się uda.
Eltasz lubi tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
W lodówce czeka na mnie jeszcze puregon, wykupiony jeszcze po zniżce
Na refundację i tak już się nie łapie
pesel
Fajnie że jesteście , przynajmniej możecie wysłuchać ( poczytać) jeszcze tylko mężowi musze powiedzieć, jest w pracy , nie chcę mu głowy zawracać. On najbardziej się boi że się ja załamię jak się nie uda... no ale mamy jeszcze 2 szanse no nieJurkowa, Moko, Saramago lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltasz,przykro mi kochana❤
Kaziu,mozliwe ze na test za wczesnie,moze nie byl wystarczajàco czuly.Mi przy ciązy pierwszy negatyw wyszedł a z glupoty za trzy dni zrobilam i byla blaaaaada kreseczka,zrobilsm bete i ponad 560 byla.Dlatego test robie ale zaraz bete bo tylko ona jest wiarygodnaEltasz lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziękuję dziewczyny, wiem że może być jeszcze za wcześnie ale biorąc pod uwagę moją spadającą temperaturę i to, że insemka była robiona na pękniętych pęcherzykach, to za wiele nadziei mi nie zostaje. Oczywiście nie załamuje się, w przyszłym cyklu jestem zapisana już na ogląd macicy i będę działać dalej.
Eltasz, Moko, karina76, Jurkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam Was dzieczynki i podziwiam. Ile to czasu i przede wszystkim peniędzy inwestujecie by mieć to upragnione dzieciątko, ehhhh...
Ale wierze, że w końcu się Wam uda !!!
A sa takie co zaskoczą od razu a potem na śmietnik wyrzucają . Gdzie tu sprawiedliwość?!
Kazia może jeszcze jest szansa?
jusst ze 3 na dobę mozna zarzyć.