35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
padington wrote:A nie mogłaś powiedzieć, że cię nie ma w domu?
Nie wypadało mi kurde no... taki kawał drogi szła. Może następnym razem udam Niemca
yyy Greka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 13:14
padington, Storczyk31, Moko, jusst, rybka33 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Bulkaasia, to zależy od norm laboratoryjnych...powinnaś mieć legendę !
A voodoo - dziewczyny skombinowały laleczkę, i wbijały jej szpileżeby odgonić to cholerne plamienie/krwawienie
bulkaasia, Saramago, Moko lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Cześć Dziewczyny:)
Dalej buczymy po kątach, ale już trochę chęci do działania wracają. Tylko szlag mnie trafia, ze i przez to będziemy usieli przechodzićJakbyśmy mało do tej pory mieli. No ale... androlog umówiony na 10 czerwca, ja sześć dni później badanie drożności. No i jakoś musimy do przodu, choć smutno jak cholera.
A to jeszcze o tyle trudne, że dwa lata temu P. chciał dziecka, ale gównie dla mnie. Bo wiedział, ze to dla mnie ważne i ba się mnie stracić. A teraz kiedy tak bardzo dorósł do ponownego tacierzyństwa, i sam tak bardzo zapragnął tego kruszka, i już to małe coś zagościło nawet w jego świadomości, okazuje się że dupa i to z jego strony:(
a z innej beczki: Saramago, moja teoria głosi, że wszyscy w Krakowie się znająa zatem: gdzie chodziłaś do liceum albo na studia?
Może się znamy nie tylko z wirtuala?
Całusy Dziewczyny! Miłego wieczoru!
Padi - specjalnie dla Ciebie:ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Marie... trzymam kciuki za Was i siłę. Przejdziecie i to. Widać w jakimś celu los tak Was prowadzi. Będzie dobrze. Do jakiego androloga chodzicie? Dobry?
Ja przyjezdna jestem, ale studia na UJ.Mediteraneistyka
Miłego wieczoru dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 20:55
Storczyk31, Marie lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
evus wrote:
dla wszystkich
jestem, czytam, ale nie wiem co pisac.. normalnie utulilabym wszystkie, zeby smuteczki poszly precz..
Co tu pisać-10-go miałam 2 insemke,no i czekam co będzie dalej czy się uda bo poprzedni cykl to jakaś katastrofa-trwał aż 51 dni.Co zazwyczaj trwało około 27 dni. Dzięki dziewczyny za dobre rady,porady.Muszę zastosować u mojego mace w tabletkach na poprawę nasienia bo też jest cienko. Miłego weekendu dziewczynkitAnia, Storczyk31, aszka, evus, karina76 lubią tę wiadomość
-
Witam. Widzę że i ja powinnam tu dołączyć. W lato kończę 38 "wiosenek" i od ponad 2 lat staramy się niestety bezowocnie o pierwsze dzieciątko. Czytając Wasze wpisy widziałam że piszecie o waszych problemach zdrowotnych które są przyczyną że nie można zajść w ciążę. U mnie jest inaczej. Wyniki mam dobre w normie począwszy od poziomów hormonów w poszczególnych dniach cyklu przez AMH, TSH, dobrą owulację i pękanie pęcherzyków aż po dobre parametry nasienia. A i jeszcze drożne jajowody do tego.Przeszłam kilka cykli z CLO+Pregnyl i nic. Przyczyny brak. Chyba bym wolała znać przyczynę i leczyć ją, w moim przypadku wszystko jest wielką niewiadomą i ręce już mi opadają w tej walce. Może to i moja czaszka jest temu winna ale jak tu wyluzować odpuścić kiedy presja uciekającego czasu robi swoje.
-
iwam78 wrote:Witam. Widzę że i ja powinnam tu dołączyć. W lato kończę 38 "wiosenek" i od ponad 2 lat staramy się niestety bezowocnie o pierwsze dzieciątko. Czytając Wasze wpisy widziałam że piszecie o waszych problemach zdrowotnych które są przyczyną że nie można zajść w ciążę. U mnie jest inaczej. Wyniki mam dobre w normie począwszy od poziomów hormonów w poszczególnych dniach cyklu przez AMH, TSH, dobrą owulację i pękanie pęcherzyków aż po dobre parametry nasienia. A i jeszcze drożne jajowody do tego.Przeszłam kilka cykli z CLO+Pregnyl i nic. Przyczyny brak. Chyba bym wolała znać przyczynę i leczyć ją, w moim przypadku wszystko jest wielką niewiadomą i ręce już mi opadają w tej walce. Może to i moja czaszka jest temu winna ale jak tu wyluzować odpuścić kiedy presja uciekającego czasu robi swoje.Antoś IVF,Julisia natural
-
bulkaasia wrote:Dostałam wynik bety : 134. To 4 tydzień?
http://www.babymed.com/normal-hcg-levels-pregnancy#Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 22:50
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jot wrote:Bulkaasia, to zależy od norm laboratoryjnych...powinnaś mieć legendę !
A voodoo - dziewczyny skombinowały laleczkę, i wbijały jej szpileżeby odgonić to cholerne plamienie/krwawienie
-
Dziewczyny dobrego odpoczynku weekendowego i pięknej pogody! ja o 8.00 kończę nocną zmianę( nieprzespaną
)i leniuchowanie
Dziękuję za miłe słowa powitania
Gorące uściski dla Was :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 07:40
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Jak zwykle dzien od tabletki zaczynam,potem kawa
http://static.pokazywarka.pl/i/6593721/821445/przyslowia-polskie-w-nowej-wersji-smieszne-powiedzonka-kto-rano-wstaje-ten-jest-niewyspany-kartka-na-dzien-dobry-spiaca-dama-1.jpg
Marie, MoBo, aszka, tAnia, Jot, loret1, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny