35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laseczki! Dobrego dnia:)
U mnie dziś wielki obiad rodzinny, nagotowałam sie jak głupiaCiekawa jestem reakcji na nowinę
Ja jakoś nie lubię Eurowizji- nie moje klimaty
Zmykam ma śniadanko i do kieratu dalej. Oj nic nie odpocznę w ten weekend...
Bulkasia strasznie mi przykro, ale mam nadzieję, że jesteś pod opieką i to był krwiaczek. ŚCISKAM CIĘ MOCNO
Marie- buziaczek i siły dużo.
Miłego wypoczynku dla wszystkich i słodkiego leniuchowania. Ja sobie odbiję za tydzień.Jot, MoBo, aszka, jusst, Storczyk31, Marie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc, a ja rano wstałam i brzuch taaaak mnie boli, ze szok
zbliza sie okres
co najsmieszniejsze mam pierwszy raz w zyciu rozciagliwy sluz (płodny? haha
).
Szpak świetny, wiadomo było ze nie wygra, ale i tak dał czadu
Asia kciuki &&.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 09:26
MoBo, jusst lubią tę wiadomość
-
Moko, trzymam kciuk za obiad i żeby reakcja rodziny była taka jaką sobie wymarzyłaś
Daj koniecznie znać po
Niestety temat Eurowizji jest mi odległy.MoBo, Moko lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny piszę o poradę
Co może oznaczać ,że po wpisaniu temperatury do wykresu moje ovu zmienia dzień owulacji ?? pierwsze wyznaczyło na 12, dwa dni później na 13 a dziś na 14 dzień cyklu..To w końcu kiedy była? Miałyście może tak, bo dla mnie to nowość i trochę się już gubię. Dodam,ze pierwsza owulacja zaznaczona była przerywaną kreską( nie do końca potwierdzona ) ale już dwie następne ciągłą..Moje pozostałe objawy, śluz i szyjka najbardziej pasowały na 13. Będę Wam wdzięczna za pomoc
A tak przy okazji to miłej i udanej niedzieli
-
nick nieaktualnytAnia wrote:Dziewczyny piszę o poradę
Co może oznaczać ,że po wpisaniu temperatury do wykresu moje ovu zmienia dzień owulacji ?? pierwsze wyznaczyło na 12, dwa dni później na 13 a dziś na 14 dzień cyklu..To w końcu kiedy była? )
tAnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytAnia wrote:Dziewczyny piszę o poradę
Co może oznaczać ,że po wpisaniu temperatury do wykresu moje ovu zmienia dzień owulacji ?? pierwsze wyznaczyło na 12, dwa dni później na 13 a dziś na 14 dzień cyklu..To w końcu kiedy była? Miałyście może tak, bo dla mnie to nowość i trochę się już gubię. Dodam,ze pierwsza owulacja zaznaczona była przerywaną kreską( nie do końca potwierdzona ) ale już dwie następne ciągłą..Moje pozostałe objawy, śluz i szyjka najbardziej pasowały na 13. Będę Wam wdzięczna za pomoc
A tak przy okazji to miłej i udanej niedzieli
tAnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje Dziewczyny!! To mój pierwszy miesiąc z ovu, i pewnie dlatego za bardzo poważnie do tego podeszłam :)To rzeczywiście tylko program, ale wiecie jak to jest jak się czeka na każdy objaw tego "najważniejszego " dnia w miesiącu
Ale dobrze jest się poradzić i jeszcze raz Wam za to dziękuję :* Pozdrawiam Was gorąco
-
Bulkaasia strasznie przykro
wiem, że to ciężkie do przetrawienia, ale jak widać nie masz problemu z zajściem w ciąże wiec przebadać hormony i pogadać z jakimś lekarzem, a będzie dobrze kolejnym razem.
Progesteron jak najbardziej odstawić, żeby się dobrze oczyscilo.
Tule cie mocnobulkaasia lubi tę wiadomość