35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:Marie... trzymam kciuki za Was i siłę. Przejdziecie i to. Widać w jakimś celu los tak Was prowadzi. Będzie dobrze. Do jakiego androloga chodzicie? Dobry?
Ja przyjezdna jestem, ale studia na UJ.Mediteraneistyka
Zapisałam go do dr Wojciecha Pabiana do Pro Creative. Słyszałam, ze jest bardzo dobry, a poza tym pracuje też w szpitalu, więc może potem uda się jakąś część czegoś (badan, inseminacje - cholera wie co) zrobić na NFZ. Przerażają mnie te koszty:(
Ja też UJ, ale dziennikarstwo. Rocznik 79' Maryśka:)
Miło mi! Może kiedyś uda nam się kawę w realu uskutecznićForum Przestrzenie lubisz? Ostatnio odkryłam też "Bezogródek" przy ul. Piastowskiej. Jak świeci słońce to cudnie można się tam na leżakach rozwalić
Reszta Dziewczyn - dzień dobry!!!Obiecałam sobie, ze w ten weekend wszystkie smutki pójdą na bok, a ja spędzę jakieś miłe chwile z tą moją "kupką nieszczęścia", bo tak ostatnio niestety wygląda. Więc trzymajcie kciuki, a ja zaciskam mocno swoje za Was.
Jagna - za Ciebie szczególnie mocno trzymam!
Iwam78 - cześćja też tu nowa, ale jakoś powoli "przyrastam'
I w ogóle Wam wszystkimFajnie, że jesteście dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 08:33
MoBo, aszka, tAnia, loret1 lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Marie, można powiedzieć że ja tez z Krakowa, więc chętnie bym się do tej kawki dołączyła
Dzień dobryMarie, MoBo, aszka, loret1, Saramago lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
No to Jot szykuje się babski sabat:)
MoBo, aszka, loret1, Jot, Saramago lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
nick nieaktualnyiwam78 wrote:Witam. Widzę że i ja powinnam tu dołączyć. W lato kończę 38 "wiosenek" i od ponad 2 lat staramy się niestety bezowocnie o pierwsze dzieciątko. Czytając Wasze wpisy widziałam że piszecie o waszych problemach zdrowotnych które są przyczyną że nie można zajść w ciążę. U mnie jest inaczej. Wyniki mam dobre w normie począwszy od poziomów hormonów w poszczególnych dniach cyklu przez AMH, TSH, dobrą owulację i pękanie pęcherzyków aż po dobre parametry nasienia. A i jeszcze drożne jajowody do tego.Przeszłam kilka cykli z CLO+Pregnyl i nic. Przyczyny brak. Chyba bym wolała znać przyczynę i leczyć ją, w moim przypadku wszystko jest wielką niewiadomą i ręce już mi opadają w tej walce. Może to i moja czaszka jest temu winna ale jak tu wyluzować odpuścić kiedy presja uciekającego czasu robi swoje.
-
Marie wrote:Obiecałam sobie, ze w ten weekend wszystkie smutki pójdą na bok, a ja spędzę jakieś miłe chwile z tą moją "kupką nieszczęścia", bo tak ostatnio niestety wygląda. Więc trzymajcie kciuki, a ja zaciskam mocno swoje za Was.
Jagna - za Ciebie szczególnie mocno trzymam!
http://static.pokazywarka.pl/i/6594400/536393/fb-img-1446843788318.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 13:50
loret1, Marie, evus lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
bulkaasia wrote:Hej
u mnie to już na pewno koniec. Od 4 rano na kiblu, leci żywa krew , brzuch boli strasznie. Czuję się tak jakbym dostała okres. Czekam na telefon od ginekolog
Trzymam kciuki,moze okaze die ze to nic powaznego...Masz jakàs wiadomosc od gin?Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej dziewczynki
Ja tak dopiero dziś nadrabiam bo przykre sprawy w rodzinie się zdarzyły i jakos ciężko mi samej było się ogarnąć.
Bulka trzymam kciuki za twego maluszka.Mimo wszystko bierz progesteron odpoczywaj i czekaj.Nie raz już czytałam jak dziewczyny pisały ze krwawiły a beta rosła i wszystko wracało do normy,może lekarz się odezwie i coś zaradzi.
Tania Iwam witamjak widzicie sporo nas tu dojrzałych lasek starających,będzie nas więcej to i raźniej będzie
Padi wyniki jak u dwudziestki nie smutać się nasz poranny rozweselaczu
Rybka &&&&& i czekamy na dobre wieści.
Saramago Jagna do mnie też małpisko się przywlokło,była ja na wizycie i szykuje się do transferu.
Wszystkim dziewczynom miłego wieczoru i oglądamy eurowizję Szpak ma spore szanse to i za niego &&&&&&&
aszka, tAnia lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
aszka wrote:my niby tez nie mieismy w sumie wiekszych problemów a sie okazało ze mam za mało sluzu i hormonalne. Przeszłam mase cykli stymulowanych i dopiero IUI dała rade.
aszka a jak stwierdzili u Ciebie zbyt małą ilość śluzu? Qrcze chwytam się chyba już wszystkiego co możliwe ale fakt pomimo dobrych wyników i braku ciąży musi być jakaś przyczyna.
-
nick nieaktualnyiwam78 wrote:aszka a jak stwierdzili u Ciebie zbyt małą ilość śluzu? Qrcze chwytam się chyba już wszystkiego co możliwe ale fakt pomimo dobrych wyników i braku ciąży musi być jakaś przyczyna.
-
Karina witaj wiec w klubie,udanego transferu,nim sie obejrze pewnie tez bede na takim etapie,wątpie czy stymulacja naturalnego cyklu jeszcze cos przyniesie.Cóz,do wakacji jeszcze tak próbujemy.Kciukam kochana,bardzo licze ze ci sie uda,kibicuje..
tymczasem oglądamy Eurowizje,konkurencje sporą ma Szpak,sporo ładnych piosenek które wpadaja w ucho.Kibicujemy Szpakowi,choc nie kryje ze obstawiam tez kilka reprezentantów innych krajów
http://static.pokazywarka.pl/i/6595688/495618/z19748915q-michal-szpak.jpg
karina76, aszka lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural