35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:a mówią ze prawdziwi faceci mają jaja
czyzby ovu nadchodziła?
raczej jajcory zaczynają pracować o czym dają znać w niezbyt przyjemny sposób
do ovu jeszcze trochęaszka lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Marie,nie tylko twoja połówka ma takie problemy,co trzecia dziewczyna pisze ze wyniki skrajne nasienia ale po trzech miesiącach suplementacji te wyniki są ciut lepsze.Ja nie mam z tym doswiadczenia,bo problem lezy po mojej stronie,jednak mysle ze dziewczyny pomogą dobrac odpowiednie witaminki,suplementy,wazne by twój mąz nie poddał sie i zechciał przyjmowac takie piguły.Powodzenia,walka trwa
Marie, Jot, aszka, evus lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarie doczytałam, kurde wspołczuje
Przemyslcie dokładnie juz na spokojnie jak emocje opadna i moze zdecydujecie sie na jakaś opcje.
MoBobedzie dobrze, czarnym myslom mowimy NIE!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
MoBo, Marie, evus, Jot lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Witam nowe Panie...
Marie wiem doskonale co czujesz... trzymam kciuki. Suplementacja ważna, ale przede wszystkim zbadajcie hormony. Poza tym pamiętaj, że nie ma sytuacji bez wyjścia są tylko trudne decyzje do podjęcia. Głowa do góryMoBo, Marie, tAnia, evus, Jot lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
heloł!
u mnie słońce, śpiewające ptaki i soczysta zieleń za oknem
kawa była, śniadanie było i dziwne sny też
tym razem dziecko śpiące w szafie, moja krew bo ja też lubie ciemno do spania, małe takie że bałam się brać na ręce ale gadało że cyca nie chce
potem teść mi pokazywał zdjęcia z porodu bo ja nic kompletnie nie pamiętałam
potem oznajmiałam nowine rodzinie w tym osobom które już zmarły
i na koniec wątek cmentarny: mieliśmy iść oglądać ewenement czyli grób który zalewała woda choć był na suchym terenie
mąż jak zwykle miał poranne rechotanie pępkaMoBo, Saramago, jusst, Moko, tAnia, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:Patrzcie dziewczyny, jednak nie mozna tracic nadziei
https://ovufriend.pl/wykres,ac113716264ac276291ed9f83d433ed0.html
Ja tez po czterech latach starsn zaszłam w ciàze,niestety Bóg zabrał co dał,ale ja mu nie odpuszcze,choc jedną namiastke szczescia musi mi podarowacMoBo, tAnia, evus lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Saramago sikacz był?
Szczęscia zycze
[/img]
ale po co?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:ale po co?
Wiesz @ moze przyjdzie, ale ja chcialam zauwazyc ze musialas wyprodukowac piekne jajo skoro fl tak pieknie trzymala. No wykres jest pierwsza klasa!
Ze masz problemy z owulacja i nawet stymulki czasem nie pomagaly, to musi znaczyc ze te ziolka ktore teraz popijasz albo cos no dziala na Ciebie dobrze
Cos Ci przychodzi do glowy co to?Saramago lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Wiesz @ moze przyjdzie, ale ja chcialam zauwazyc ze musialas wyprodukowac piekne jajo skoro fl tak pieknie trzymala. No wykres jest pierwsza klasa!
Ze masz problemy z owulacja i nawet stymulki czasem nie pomagaly, to musi znaczyc ze te ziolka ktore teraz popijasz albo cos no dziala na Ciebie dobrze
Cos Ci przychodzi do glowy co to?
Kochana ale muszę uściślić...
torbiele również powodują ładną tempkę oraz ciałko żółte (chyba) jeśli nie ma ciąży. Ale ja nigdy nie stymulowałam cyklów, nigdy. Jedyną moją stymulacją była ta w marcu przed ICSI. Być może to siłą rozpędu. jajo pewnie ładnie, no ale co z tego, do tanga trzeba dwojga.
Do tego wszystko to co stosuje zrobiło swoje i była owulacja, dla mnie to i tak mega szczęśliwy cykl. Mimo, że bez zielonego ogródka
więc pewnie składowa wszystkich tych rzeczy, które wdrożyłam, które odstawiłam, bromergon 5 miesiąc, aku, zioła, itp....MoBo lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
MoBo wrote:Saramago wiem wiem ze do tanga trza dwojga
ale ja caly czas mam w glowie siasiule ktorej to maz sterydy bral za plecami, hormony byly tragiczne, zero plemnikow i co? Juz dawno urodzila
No wiem, że takie cuda się zdarzają, ale ja już miałam w tym cyklu jeden. Limit się skończył. Z drugiej strony wiem i widziałam takie cuda-wykresy jak tempka poszła na łeb na szyję a potem nagle up.... tylko, że ja nie chcę sobie wkręcać. Chociaż i tak ten cykl jest zupełnie inny z takich obserwacji, np:
- kiedy zaczynał boleć brzuch za moment przyszła @ (zawsze ból w pierwszym dniu)
a teraz troszkę bolał wczoraj, troszkę dzisiaj, teraz nic nie czuję.
- zawsze przed @ mam chcice na "coś" teraz nie było
- przeważnie plamiłam dwa dni przed @ dzisiaj troszkę coś tam, teraz cisza...
więc owulacje mają swoje mega plusyMoBo, Jot, Marie lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej, mąż w pracy, córka w szkole, syna zabrała niania a ja leżę w łóżku pijąc kawkę
Leniuchowanie jest fajne!!!
Rano bałam się iść sikać ale nie było tak strasznie bo przy podcieraniu tylko lekko brązowo jest, nie ma czerwonej krwi!!! Yuppi ale az tak wysoko nie skaczę by nie zapeszyć
Witam nowe koleżankiNa pewno znajdziecie tutaj pomoc, piszę z własnego doświadczenia
Jot voodoo???Saramago, Jot, tAnia lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Hej, mąż w pracy, córka w szkole, syna zabrała niania a ja leżę w łóżku pijąc kawkę
Leniuchowanie jest fajne!!!
Rano bałam się iść sikać ale nie było tak strasznie bo przy podcieraniu tylko lekko brązowo jest, nie ma czerwonej krwi!!! Yuppi ale az tak wysoko nie skaczę by nie zapeszyć
Witam nowe koleżankiNa pewno znajdziecie tutaj pomoc, piszę z własnego doświadczenia
Jot voodoo???
Modle sie za twoje malenstwo❤bulkaasia, Saramago lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Jak pszczoły bzykają to i miód jest
Po co ?Bo jakis wirus nowy by sie przydał na tym wątku ❤
to ja odpadam. Ciotunia właśnie przyszłaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają