35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek
Jak sampoczucia?aszka, Jastin76, MoBo, loret1, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyStorczyk ja robie co 3-4 dni, wcieram w skore, owijam w folie bo mi w glowe zimno, pozniej po 2 h zmywam bo jak sie nie zmyje to mega tluste. I tyle. Ali tez jak smarowałam na ciemieniuche to jak stare wypadły to mega urosło nowych takich jasniutkich
Dzis znowu upał, a ja czekam na faceta i jade do pracy, szef cos tam chce. A co l4 w ciazy, to wiecie co mnie wkurzaja takie baby co ida na l4 w ciazy z lenia -i ok niech ida, ale po co ozorami mielą ze nim im nie jest, bo pozniej takim kobietom jak ja to nawet nie ustapia miejsca bo skoro takiej zdrowej ustapil a ona ze sie dobrze czuje to juz maja w powazaniu. Ech ludzie...
Padington dzieki za kawe, ciasteczko prosszz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18219c493ee5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:38
Moko, Jastin76, Marie, padington, MoBo, loret1, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny:)
Witam się serdecznie i wszystkie ściskam!!! Zwłaszcza She i Storczyk - urodzinowo, Saramago i Jot - spotkaniowo, a Lloret - wynikowo:)Reszta uściski, buziaki i trzymam kciuki za jaja, nadzieję, starania i wszystko inne co nam towarzyszy każdego dnia.
Podczytuję, ale jakoś nie pisałam ostatnio. teraz też wpadłam na chwilę z pracy. Obiecuję nadrobić zaległości i trochę komentować.
Buziaki w ten piękny, słoneczny dzieńpadington, Saramago, MoBo, Moko, loret1, Storczyk31, Jot, aszka, Jastin76, karina76, evus lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Marie wrote:Cześć Dziewczyny:)
Witam się serdecznie i wszystkie ściskam!!! Zwłaszcza She i Storczyk - urodzinowo, Saramago i Jot - spotkaniowo, a Lloret - wynikowo:)Reszta uściski, buziaki i trzymam kciuki za jaja, nadzieję, starania i wszystko inne co nam towarzyszy każdego dnia.
Podczytuję, ale jakoś nie pisałam ostatnio. teraz też wpadłam na chwilę z pracy. Obiecuję nadrobić zaległości i trochę komentować.
Buziaki w ten piękny, słoneczny dzień
Wczoraj o tobie słonko myślałam, wszystko dobrze?
MoBo, Storczyk31, aszka, Jastin76, Marie lubią tę wiadomość
-
Dzień bry, nadaje z roboty ale, za 2 godziny kończę i kolejne zajęcia mam za tydzień
Dzisiaj za to wyzywam się kulinarnie bo ślubny ma urodziny i rodzina wpada z wizytą a ja jeszcze tort muszę zrobić i ogarnąć chatę a potem ich wszystkich obsłużyć... Ale za to jutro całkiem wolne będzie i blogie lenistwo
Pozdrawiam chłodnoMoBo, padington, loret1, Storczyk31, aszka, Jastin76, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Pierwiastka, ale fajnie, toż to normalnie jak urlop tyle wolnego. Czekam na fotorelację z wypieków. Mój też za miesiąc ma urodziny i to zmiana kodu, czwórka z przodu haha. Rozmyślam nad jakimś wyjątkowym prezentem z tej okazji i chyba zaplanuję wyjazd na Mazury w nasze ulubione miejsca, tylko póki co nie mogę jak na złość znaleźć sensownego noclegu;/.
loret1, Storczyk31, Jot, aszka, Jastin76, evus lubią tę wiadomość
-
padington wrote:oj tam to nie miał być twój ale to może jakiś znak
Ja od wczoraj wklejam nie to co chcem sory
miało być to :
https://ovufriend.pl/wykres,b644d50f0d30d3b99a095f7bf4a9dfc3.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 13:30
MoBo, aszka, Jastin76, loret1 lubią tę wiadomość
-
hej, hej
ja już urlopuję od wczorajna razie nadaję z tarasu - jest cudnie, pogoda przepiękna, pełen relaks
Jutro wyjeżdżamy do Krakowa na weekend, już nie mogę się doczekać
buziakiStorczyk31, MoBo, Moko, aszka, Jastin76, karina76, evus, loret1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
storczyk, co to jest szejk gloniasty? brzmi... gloniasto
ja się pochwalę - schudłam 2,5 kg w 8 dni - nie, nie jestem na jakiejś ostrej diecie: po prostu odstawiłam słodycze, jem częściej a mniej, piję dużo wody i codziennie jeżdżę na rowerze; jeszcze 2,5 kg mniej i będzie okStorczyk31, jusst, aszka, evus, loret1, Dani lubią tę wiadomość
-
storczyk, ja sobie robię koktajle owocowe, tylko takie jestem w stanie przełknąć: kombinuję z bananami, truskawkami, kiwi i borówkami jak na razie - robię na bazie kefiru lub maślanki - jedna duża szklanka koktajlu i od razu pełny brzuch
Storczyk31, aszka, Moko, evus, Jot, loret1, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Widzę że na naszym forum robić się urlopowo,ja jeszcze jutro do pracy i wolne aż do poniedziałku
Cieszy mnie że u was wszystkich sprawy maja się dobrze.Trzymam kciuki za wasze brzuszki,wizyty oby przyniosły dobre zmiany, a przede wszystkim za udane chwile relaksu i odpoczynku w dobrym nastroju.
Cieplutkie pozdrowienia dla wszystkich z pogodnych gór świętokrzyskich
evus, loret1, padington, Moko, aszka, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko