35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazia wpadlam rano zobaczyc co tam, co tam. Dobrze ze na bete poszlas! Moge tylko sobie wyobrazic jak czujesz sie teraz, ta niepewnosc i oczekiwanie.
Pierwiastko przykro mi slyszec ze Twoja mama chora. To napewno mega stres. Mam nadzieje ze mama szybko wyjdzie z tego. Trzymajcie sie!
Ja obudzilam sie z bolem glowy co juz dawno mi sie nie zdarzyloTak mysle ze moze zaliczylam wczoraj maly sloneczny udar, bo bez nakrycia glowy na sloncu troche bylam, a slonce u nas juz killer.
Milego dnia!Kazia, Moko lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja wylądowałam u lekarza, bo przed lunchem idę do kibla a tu sluz brunatny
Czyli ostatnio mi się nie wydawało. Zadzwoniłam zapytać czy to normalne i kazali przyjechać.
Boo boo ok, 57 mm tańczy se makarene i wcale nie wie, że matka zestresowana
A moj jak mu powiedziałam, że idę do lekarza to zzielenial, jednak faceci tez się w cholerę martwią.
Uff teraz spokojnie mogę weekendowac, choć te brunatne plamienia raczej są od powiększającej się macicy i pewno je jeszcze zobaczę grrrpadington, jusst, evus, Kazia, Storczyk31, karina76, Dani, Moko lubią tę wiadomość
-
Kazia ciazunia brawo kciukam za piękny przyrost
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 16:54
Kazia, Marie lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kazia- kciukam- zrob bete w niedziele
bedzie ladny przyrost
MoBo- cudne sa te male plywajace krewetki. 57 mm to juz dumnie brzmi- nie stresuj sie Mama, bo Szkraba tez stresujesz
a rosnie sobie dzielnie
MoBo, krycha.stara, Kazia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczęta;)
Kazia wieeeeeelkie gratulacjeoby pięknie beta przyrastała a i cionż nowych potrzeba co by emocje podkręcać
A ja zgodnie z planem pojechała grocha zapakowali i wróciliśmy dwupakiem do domu.Teraz czekamy czy groch przemówi do nas pozytywną betą na początek
A W wszystkim bardzo dziękuję za kciukasy i dobrą wiarę w nasze powodzenie.Dziewczęta jesteście cudowne w samym swym jestestwie i dodawaniu otuchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 19:10
MoBo, evus, loret1, Saramago, krycha.stara, Storczyk31, jusst, Jastin76, Kazia, Moko, Eltasz lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
No pieknie! Jest, jest ciaza u Kazi! Kciukam za przyrost w nastepnym badaniu, tak zebys juz byla spokojna i mogla sie usmiechac od ucha do ucha
Krycha nie no nie jestes ostatnia co nie zaszlas. Ja tez jeszcze nie, i na razie perspektywy mam slabe bo mam przerwe w staraniach, biore konskie dawki hormonow bo mam hiperplazje w macicy, przez te hormony nawet owulki nie mam i nie wiadomo kiedy owulka wroci po tej kuracji...Roznie to bywa. No w kazdym razie jak wroci to nie czekam zbyt dlugo i chce IVF. A Ty jaki plan?MoBo, evus, Marie, krycha.stara, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Krycha pleciesz dyrdymaly....jest tu jeszcze kilka takich bez powiększającej macicy...czilałt. i nas ten zaszczyt kopnie
Karinka kciukam.krycha.stara, MoBo, karina76, jusst, Moko, Marie lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
heeellol
Eltasz, Pierwiastka cierpliwosci i sil, oby mamy szybko wrocily do zdrowia!
Kazia kciuki za przyrost!
Karina niech sie kropek mosci i zagosci na 9 spokojnych miechow!
Eltasz powodzenia z procedura! oby przyniosla pozytywne efekty;)
Moko szkoda, ze Ty po drukiej stronie wisly, bo moze tez bym z micha po chlodnik podleciala hihi;)
Jusst pytalas kiedys o moje usg, takze jeszcze nie mam wyznaczonego... nie po drodze mi z Pania z gabinetu( mysle nad zmiana lekarza) ale bede chciala potwierdzic w przyszlym tygodniu bo sie dygam czy oby sobie tam fasolek grzecznie siedzi...
grutuluje wyboru imion, jest rozkminka jak nazwac...
Jastin a pomachasz nam z festiwalu w Opolu
baaaardzo serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i dobrych fluidow na weekendos;) i kciuki, kciuki za pozytywne wibracje na testach!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 23:37
krycha.stara, MoBo, karina76, Storczyk31, jusst, Jastin76, Moko, evus, Eltasz lubią tę wiadomość
loret1