35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:
na 100% cIONZa!krycha.stara, Kazia, Eltasz, jusst, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A dzie ona tu wlezie, a?
Tu bylo piekne zdjecie brzucha Krychy.
Troche nizej!
No niestety stracisz te kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 14:50
krycha.stara, jusst, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevus wrote:kurcze jusst, jakby moj marudzil, ze plec nie taka, to od razu bym wywalila, ze ma co zrobil- w koncu to od niego zalezalo
on chwile miał kryzys, bo imie juz wybrane dla chlopaka bylo, no pewny byl, ze bedzie maly facet... a tu kuku
MoBo, evus, padington lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję się i Ja
Powiało optymizmem na naszym forum.Kazia oby druga kreska nabierała koloru i czekamy na kolejne pozytywne sygnały;)
Eltasz trzymam kciuki za pomyślność kolejnej procedury.
Padi u nad w końcu dzisiaj polało bo też robiło się już tragicznie,do Ciebie tez dotrze.
U mnie zbliża się godzina"0" jutro idę na cztery godziny do pracy i na 12:40 mamy grocha do zapakowania i odbioru
Tak sobie mysle jutro Trzeci transfer,trzeci dzień miesiąca,we wszystkich szkołach byłam trzecia na liście,lubię trojki...moge lubić jeszcze bardziej po jutrzejszym dniu
jusst, Storczyk31, padington, krycha.stara, evus, MoBo, Jastin76, Marie, Kazia, Eltasz, Moko lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
nick nieaktualnykarina76 wrote:
U mnie zbliża się godzina"0" jutro idę na cztery godziny do pracy i na 12:40 mamy grocha do zapakowania i odbioru
Tak sobie mysle jutro Trzeci transfer,trzeci dzień miesiąca,we wszystkich szkołach byłam trzecia na liście,lubię trojki...moge lubić jeszcze bardziej po jutrzejszym dniu
Kciuki zaciskam!!!!!!karina76, MoBo lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:A jak będzie ICH TROJE
?
Jak to mówi mój szef w trudnej sytuacji DAMY RADĘ
krycha.stara, Storczyk31, MoBo, Jastin76, loret1, padington, Saramago lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Karina czy mi sie wydaje czy Ty bez gatek zjeżdżasz
?
No wiesz.....to była szybka akcjaA tak szczerze no która z Was tak nie jeździłam ? Oczywiście w gaciach.....
Storczyk31, krycha.stara, loret1, padington, Dani, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Kaziu, dziś rano przeglądając Twoj cykl pierwsza moja myśl była, że u Ciebie tak cicho ciemno to musi się coś za tym kryć i popatrz
jakbym czuja miała
Dziękuję dziewczyny, jutro rano zdam relację.
padington, Jastin76, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
Ooo Kazia! Bede z rana na OF zagladac napewno jutro (ostatnio mam z tym problem bo tempki nie moerze, wykresu nie prowadze...) zeby sprawdzic jak z tym Twoim cieniem. Co za ekscytacja! Mam nadzieje ze na dobre wiadomosci z rana
Karina a za Ciebie bardzo mocno kciukam, za jutrzejsze transfery! I za trojaczki
Dobrej nocy laskikarina76, Kazia, evus lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Cześć dziewczyny, cienia dziś nie ma
Ale pójdę dzisiaj jeszcze na betę, bo dziś miałam test innej firmy i nic, a wczorajszy test nadal ma cień, beta rozwieje wszelkie wątpliwości.
Karina trzymam kciuki za transfer.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 07:00
karina76, evus lubią tę wiadomość
-
Karina - kciuki zaciśnięte na maxa
Kazia - jak mi to powiedziały kiedyś dziewczyny z ovu - "dopóki na ma @, jest nadzieja"
Witam się Dziewczyny porannie. Miłego dnia wszystkim. U mnie chłodno i szaro za oknem, ale nic to:)Saramago, Kazia, Dani, karina76, evus lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Dzień doberek. U mnie też chłodno i szaro
Karina i Kazia kciukam
Marie ja to chyba się wczoraj w Tobie zakochałam bo miast wytrzeć gębę płynem micelarnym wytarłam płynem do płukania jamy ROTFL..... zaczęłam od oczu, dasz wiarę????
a mój to skwitował: "oj Ptaszku, nie wolno tak używać detergentów"
KurtynaMarie, MoBo, Kazia, Dani, Reni, karina76, Moko, krycha.stara, evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
[/QUOTE]
Marie ja to chyba się wczoraj w Tobie zakochałam bo miast wytrzeć gębę płynem micelarnym wytarłam płynem do płukania jamy ROTFL..... zaczęłam od oczu, dasz wiarę????
Kurtyna[/QUOTE]
Umarłam!!!!!!
Poza tym jak u Ciebie ma nie być zimno i szaro skoro jesteś parę ulic ode mnie?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 08:48
MoBo lubi tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Marie wrote:
Kurtyna[/QUOTE]
Umarłam!!!!!!
Poza tym jak u Ciebie ma nie być zimno i szaro skoro jesteś parę ulic ode mnie?![/QUOTE]
Bo Kraków ma kontrolowane strefy klimatyczne i wiesz... u Ciebie słońce u mnie leje... wolałam uściślić u mnie pogodęMoBo, Marie lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
cześć dziewczyny,
dziękuje za ciepłe słowa
Eltasz
u mnie dzisiaj słońce i na osłodę zrobię ciasto Lion bo niestety sytuacja jest bez zmian i nadal czekamy na jakieś informacje
Kazia, Karina &&&Marie, karina76 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziewczyny byłam, na tej becie i wracając do domu, poszłam do Rossmana kupić ten sam test na którym, mi wczoraj wyszedł ten cień. W domu zrobiłam ten test z drugiego moczu i kreseczka bardzo jaśniutka się pojawia w regulaminowym czasie. Dobrze, że byłam na tej becie, bo bym do jutra oszalała.
Pierwiastko, mam nadzieję, że z mamą będzie dobrze, ściskam Cię, bo sama przeszłam, przez poważną chorobę mojej mamy i wiem co to znaczy.MoBo, jusst, Marie, Saramago, karina76, Moko, krycha.stara, evus, Storczyk31, Ania1602 lubią tę wiadomość