35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:Dziewczynki a co z Loret? miala byc druga beta iiiiiiii???
iiiiii byla... tydzien temu (537,7) a teraz czekam na usg czy to prawda;)
dziewczynki czytam Was ofkorse regularnie ale cos weny na pisanie brak...
Jusst gratki cory! ciekawa jestem co za imie wymyslilas
Jot, Evus a u Was co bedzie bo moze pisalyscie ale umklo...
iii juz sie z Saramago ugadywalam zeby Krakow przyatakowac i cos czuje ze to zrobie w jakims terminie:) ( takze Jot, Marie licze, ze i Wy dolaczycie) a jak sie spotkacie to poprosze slllit focie;)
pozdrawiam Was wszystkie bez wyjatku i bardzo dziekuje za pamiec
trzymam kciuki za Was wszytkie!!!
buzka
ps: a macie info co u She?Marie, jusst, Saramago, Jastin76, MoBo, Storczyk31, aszka, Jot, karina76, evus, Moko lubią tę wiadomość
loret1 -
Good Morning Ovupsiapsióły
Chociaż dla mnie nie taki dobry. Od 2:30 nie zmrużyłam oka. Wczoraj dostałam takich boleści jajnika, że umierałam. Po kolejnej dawce nospy i termoforku przeszło a od właśnie 2:30 od nowa jazdajestem wykończona. Zła, bo na bank to torbiel daje o sobie znać no i w ogóle... marzenia ściętej głowy że zażegnałam brak owulki....
Marie i Jot, ja poniedziałek na bank odpadam. Jak pisałam, mam weekendy pracujące (i to wszystkie do końca września) więc w poniedziałek nie ruszam się z łóżka... wtorek 7 mam spotkanie, więc jeśli o mnie chodzi - środa???
I po stokroć mówię lody na placu szczepańskim u Tiffaniego (Iran) PYYYYCHA! zwłaszcza: perski szafran, słonecznik, pestki dyni i ponoć sorbety rewelka... ale uwaga tych smaków nie ma co dziennie.. bo każdego dnia jest inny, więc na co trafimy na to bęc!
I wzywam LORET do porządku!! dość podczytywania. Masz się udzielać i kicham na Twoją nieśmiałośćMasz pisać co i jak zrozumiano???
Bo inaczej ja będę paplać, i właśnie to robię:
beta pięknie rośnie, ale oczywiście Loret cała zdygana i czeka na USG bo jakoś przyrost bety to za mało, pfffffffffff Loretko kochanie no jesteś w ciąży!!!!
No zbulwersowałam się idę się napić.Jastin76, Marie, MoBo, jusst, Storczyk31, aszka, Jot, karina76, krycha.stara, evus, Moko, loret1 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki:)
Saramago - u mnie środa odpada:( Piątek? I lody Irańskie - tak, tak, tak:) Chociaż ja i tak tradycyjnie daję się pokroić za te ze Starowiślnej:) Smak dzieciństwa:)
Lloret - dołączaj:)
A pozostałym - pięknego, miłego dnia. ja co prawda od rana warczę na wszystko i wszystkich, ale cóż - widać dzisiaj taka moja uroda:)Storczyk31, Moko, loret1 lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Marie wrote:Cześć Dziewczynki:)
Saramago - u mnie środa odpada:( Piątek? I lody Irańskie - tak, tak, tak:) Chociaż ja i tak tradycyjnie daję się pokroić za te ze Starowiślnej:) Smak dzieciństwa:)
Lloret - dołączaj:)
A pozostałym - pięknego, miłego dnia. ja co prawda od rana warczę na wszystko i wszystkich, ale cóż - widać dzisiaj taka moja uroda:)
Eeeee te na Starowiślnej już nie są takie dobre jak kiedyś (a musicie wiedzieć, że jestem kustoszem lodów hihi) piątek nie wiem jeszcze, u mnie w sezonie kurczaki to taka rosyjska ruletka, nic zaplanować się nie da. Nie warcz... eska puściłamaszka lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
och muszę się pochwalić moim J. skopiowałam mu info o darmowych badaniach nasienia co prawda nie było Krakowa, ale najbliżej Katowice. I właśnie dostałam info, że zapisał się na 10.06
Zuch, prawda? bez żadnych dopominań
aszka, Jastin76, jusst, MoBo, Storczyk31, krycha.stara, Marie, evus, Moko, loret1 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyLoret super, ze rosnie.
Ja mam nadal okres, tragedia. Zadzwoniłam do gina i kolezanek -niektore nawet wyladowały w szpitalu po 1 okresie. A w tvn Południewski gadał ze po ciazy to lajt, eheI gin mowi ze normalne a jak mam zwalone hormony to i nic dziwnego ze dodatkowe atrakcje
loret1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaramago wrote:och muszę się pochwalić moim J. skopiowałam mu info o darmowych badaniach nasienia co prawda nie było Krakowa, ale najbliżej Katowice. I właśnie dostałam info, że zapisał się na 10.06
Zuch, prawda? bez żadnych dopominań
Saramago, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Jusst- aaah cudownie, ze dziewczynka! Bardzo mnie ciekawi jakie imie juz dla niej wybralas
Loretko super wiesci, piekna beta, mozesz sie przestac niepokoic, i teraz ciesz sie spokojna ciaza
Saramago ja wszystkie sezony Orange is the New Black (bardzo lubie) ogladalam na stronie Project Free TV. Tam napewno znajdziesz.
Marie nie lam sie tym wynikiem amh. Mozna podwyzszyc suplementami jak MoBo pisala. Jesz Q10, Royal Jelly, Maca?
Sciskam Was wszystkie, milego dnia!
Saramago, MoBo, Storczyk31, jusst, aszka, Jastin76, loret1 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Witajcie laski, jakoś tak ostatnio, nie miałam natchnienia, żeby pisać choć czytam cały czas.
Dziś miałam wizytę u lekarza, podwozie sprawdzone, żadnych torbieli nie ma, mam leki i rozpisaną stymulację na przyszły cykl, drugą IUI będziemy robić.MoBo, Storczyk31, Saramago, Jot, aszka, Jastin76, krycha.stara, Marie, evus, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka to ktory to dzien juz sie meczysz? co gin powiedzial?
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:A, juz wiem: awokado! Z adwokatem mi sie kojarzy, wiec to wrozba o dwojakim znaczeniu:
1. Albo Jadoga adwokatka zostanie
2. Albo trza sie napic czegos slodkiego, adwokata na ten przyklad. Albo lody z adwokatem? Mmmmm, zaslinilam sie!
Ad1. Bardzo dobrze by było.
ad2. Adwokata nie lubiem, ale polewaj lody na zdrowie nasze
A, tak sie myślę, że Jagoda nie byłaby złym imieniem, ale mam inne. Pola. Chwilowo mój przestał oponować, nie mówi nie. Wołałby Zosię, ale to imię jest zbyt popularne. Więc, jak mowi musi się z tą Polą oswoić... NIech się oswaja, sam tż moglby zaproponiwac jakies, ale nie chce.. Bo przeciez dziewczynka nie ma imienia.
Bo mu żal troceh, ze dziewczynka, bo chłopakowi fajne zabawki mógłby kupować... to mu mówię, że gender jest i dziewczynka też moze drona dostać
MoBo, krycha.stara, karina76, Jastin76, evus, Moko, loret1, Dani lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:Bo mu żal troceh, ze dziewczynka, bo chłopakowi fajne zabawki mógłby kupować... to mu mówię, że gender jest i dziewczynka też moze drona dostać
Wiesz mi jakby tak facet jeczal to bym mu po lbie dala.
Mi by bylo to przykro sluchac.
krycha.stara, karina76, Jastin76, aszka, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Wiesz mi jakby tak facet jeczal to bym mu po lbie dala.
Mi by bylo to przykro sluchac.
No pogodził się jużbył tylko zawiedziony w gabinecie i w samochodzie kawałek, jak wracaliśmy
krycha.stara, MoBo, Jastin76, aszka, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka biedaku jeden, zeby szybko przeszlo
A powiedz mi jesc mozesz? tylko nie czekoladki a normalne solidne jedzenie?Nie jem teraz zadych słodyczy bo mnie mdli, dobrze ze gin obejrzał bo bym pomyslała ze ciaża
ale na bank nie ciaza, po prostu takie objawy bo wszystko sie rozszalało.
krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Moj zas ma w drugie mankie: corke chce, syna sie boi. Pewnie gdyby mu sie syn trafil, jojczalby jak justkowy chop, tylko odwrotnie. Facety, pfff!
Pola jest natomiast imieniem uroczym i takim ... polskim, patriotycznym. Mojemu by sie spodobalo.
I trzeci akapit o mojej wlasnej nieskromnej osobie. Otoz sezon na nakrecanie sie uwazam za oficjalnie otwarty. Zamiast zjesc lody polane adwokatem, usnelam. Obudzil mnie dopiero tesc. Tzn. snil mi sie ow i z tego szoku, ze przemowil do mnie w tymze snie, sie obudzilam. Ale nie o tesciu, a o nakrecaniu. Bo to spanie plus tempratura 36,9 sprawiaja, ze tlumy szaleja, fani robia fale, krystyna ma zgage i znowu jest w ciazy az do kolejnego odwolania.
co do corek, jak ja czytam post w necie ze poszli na usg po razy 30 i siurek nie urosł to rece mi opadaja na taka głupote. Naprawde gdyby po 1) ludzie sie postarali kilka lat to by mieli inne podejscie, po 2) mojej kolezanki mąż od początku wypierał ze corka, dzieciak ma teraz 2.5 roku a on zero praktycznie z nią kontaktu, kolezanka teraz w drugiej ciazy i facet od poczatku gada ze musi byc chłopak, jak bedzie dziewczynka to sie skonczy jak z pierwsza...pewnie zero kontaktu. Moj maz juz ma kilka takich koszulek, bo juz faceci z pracy swataja nasza corke z ich synami. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/886168e79b46.jpg
i taka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72cce7500f8c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 20:12
karina76, rybka33, evus, krycha.stara, Moko, loret1, bulkaasia, MoBo lubią tę wiadomość