35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
heloł, jak tu miło, aż mi się lepiej zrobiło po tym trudnym dzisiejszym dniu w pracy
byłam, Kraków zwiedziłam, ale już wróciłam do rzeczywistości i teraz czekam na nowy cykl - ten bezstaraniowy ciągnie się jak flaki z olejem, mam wrażenie, że pół roku już trwa, a ja chcę działać i to już
MoBo, krycha.stara, jusst, karina76, Moko, Jastin76, Storczyk31, Jot, Dani, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:
U mnie z nowosci to: w piatek wlosy ciachnelam tak zaraz pod uchem, temat az zostal poruszny na firmowym spotkaniu wiec chyba wyglada ok
W tej conży to takie pomysły... Ja też ciachnęłam dobre 20 cm! o polowe, były dalej niz do polowy pleców, a teraz takie ledwo do ramion...
a... po dzisiejszej wizycie u gina: dziewczę będziekarina76, krycha.stara, Jastin76, Marie, Storczyk31, padington, Jot, evus, Dani, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Cześć laski
O jakże tu wesoło,no ale Krycha jest to będzie się działo....U was leje a u nas grzeje a tu deszczu trza bo truskawki cierpią
Mobo ja zarzywała kąpieli słonecznej w sobotę,czuję ją na plecach do dziś a girasy jak blade były tak blade są i weź tu se strzel takie sandały jak Krycha.Chociaż tyle że oskrzybane i pazur zrobiony
A tak powaga...bylam na wizycie endometrium 1.5cm od dzisiaj luteina a w piątek transfer
Jusst dziewczynkaCuuuuuudnie marzenie każdej mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 19:38
krycha.stara, Moko, jusst, Jastin76, MoBo, Storczyk31, Dani, evus lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Cześć Dziewczyny,
Tylko się witam i uciekam spać. Doła mam jak skurczybyk. Myślałam, że przynajmniej u mnie wszystko ok., skoro chłop niedomaga. A tu wyniki amh 0,64. Kuuu..... Wyć i wrzeszczećja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Cześć Kobitki.
Jusst gratuluję córy. no to teraz wymyślamy imię
Marie ja też mam dzisiaj doła. mega doła. wyć mi się chce od rana...jusst, Marie lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jesuuuu nie wiem jak to siem stalo ale przeoczylam info o corci jusst
Gratulejszon!!!! te imona jagodzie jednak siem spelnily
Marie tu na fsh/amh forum jest laska co w wieku 29 at jakos miala 0.55 pozniej jakos 0.88 i od tamtej pory dwojke dzieci juz pyknela, nie wspomne ze jej fsh raz bylo niemalze 30 a pozniej 10. Dokarmic jajeczka suplementami i mezusia tez i pykniecie ciOnzunie
Saramago a co Ci?
Mna dzisiaj zatrzeslo, bo chyba troche brunatnego sluzuczekam na rozwoj sytuacji.
krycha.stara, Storczyk31, jusst, Dani lubią tę wiadomość
-
MoBo - dziękuję:*
Juss - gratulacje!!!!!!! Ale cudnie!!!!
Saramago - co Ci Kochana? Może sobie powyjemy babsko "realnie", co? na chłopów, zły świat i jaja nie takie? Oraz na to, że byłyśmy zbyt "mądre" żeby wpaść na studiach?:)Ja często o tym myślę. Coraz częściej. Od 13 czerwca jestem otwarta na spotkania:)Bo wcześniej muszę pracę na podyplomówkę stworzyć
Dzisiaj od rana znowu na badaniach:( Tym razem wymazy przed badaniem drożności. I z każdym kolejnym boję się coraz bardziej, bo niby miało być wszystko ok, wiec dlaczego nie jest?!
Lloret, Krycha, Jagna, Dani, Paddi, Storczyk, Aszka, evus, Jusst, Jot i wszystkie niewymienione acz pomyślane - duże uściski Dziewczyny. Bardzo to fajne, że jesteście. Nie tylko w takie dni, gdy sił nie starcza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:27
krycha.stara, jusst, MoBo, Saramago, padington, Storczyk31, Jot, Moko, Jagna 75, Dani, evus lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
25.09 - start IVF -
-
nick nieaktualnyHalo! NIe smutac się. Wszystko będzie pieknie. Juz niedługo na pewno.
MoBo, może przyśpiesz wizytę? To pewnie nic złego, ale dobry powód, zeby podejrzeć dzidzię
A imię już jest. Ale tatuś, jeszcze nie zaakceptował. Jest lekko podłamany, ze nie chłopak! hahahahah!
Caly czas powtarza, że "dziewczynka nie ma imienia"
Marie, Saramago, MoBo, Storczyk31, krycha.stara, karina76, Dani, evus lubią tę wiadomość
-
Hahha Just, rozwaliłaś mnie. Dzziewczynka nie ma imienia (dzisiaj oglądam)
Buziaki w dziewczynkę
Laseczki dziękuję za wsparcie. Po prostu dół, brak sił, chęci na kolejne strania, i kolejne psiapsiólki zaciążone i niemające już czasu dla takich jak jaot życie.
Marie.. chętnie. będziemy wyć ja bobry, a cona placu szczepanskim są PYSZNE lody.
Marie, jusst, MoBo, padington, Moko, Dani, evus lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago - oooo taaakkk!!!! Lody!!!!!
Na lody to nawet wcześniej się wyrwęA o której pracę kończysz np. w przyszły poniedziałek?
A z innej beczki - fajnie, że tu tyle miłośniczek Gry o Tron:)ja się wciągnęłam w trzecim sezonie i teraz uwielbiam:) Choć akurat motyw boga o wielu twarzach mnie wkurza:)
Storczyk31, krycha.stara lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
25.09 - start IVF -
-
nick nieaktualnyMarie wrote:Choć akurat motyw boga o wielu twarzach mnie wkurza:)
spoiler!!!!
wczoraj miałam nadzieję, że umrze i ten wątek się zakończy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 10:11
MoBo, Marie, Dani lubią tę wiadomość
-
Marie wrote:Saramago - oooo taaakkk!!!! Lody!!!!!
Na lody to nawet wcześniej się wyrwęA o której pracę kończysz np. w przyszły poniedziałek?
A to różnie bywa. Będę pracować weekend więc nie wiem czy w ogóle pojawię się w pracyale zgadamy się.
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
jusst wrote:A imię już jest. Ale tatuś, jeszcze nie zaakceptował. Jest lekko podłamany, ze nie chłopak! hahahahah!
Caly czas powtarza, że "dziewczynka nie ma imienia"
Widzisz bo jakbys przetrzymala swojego z zachodzeniem o jakies 2 lata to wtedy by sie cieszyl z dziewczynki
jusst, Marie, Storczyk31, krycha.stara, evus lubią tę wiadomość
-
Jusst nie zdradzaj plisssssss
Marie lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
jusst wrote:MoBo, może przyśpiesz wizytę? To pewnie nic złego, ale dobry powód, zeby podejrzeć dzidzię
przeszlo mi przez glowe, ale teraz czysto, zastanawiam sie czy tego nie pomylilam z czyms innym
krycha.stara, Moko lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio ogladnelam pierwszy sezon 'Outlander'
https://www.youtube.com/watch?v=PFFKjptRr7Y
Szczerze polecam i juz siedze jak na szpilach zeby zobaczyc sezon 2
Jezeli ktos myslal, ze jest duzo przemocy i seksu w 'grac o tron' to sie mylil
Ogolnie to jest serial oparty na jakos 7 ksiazkach, korci mnie zeby poczytac.Marie, Saramago, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Ja ostatnio ogladnelam pierwszy sezon 'Outlander'
https://www.youtube.com/watch?v=PFFKjptRr7Y
Szczerze polecam i juz siedze jak na szpilach zeby zobaczyc sezon 2
Jezeli ktos myslal, ze jest duzo przemocy i seksu w 'grac o tron' to sie mylil
Ogolnie to jest serial oparty na jakos 7 ksiazkach, korci mnie zeby poczytac.
O! DziękiWlasnie rozglądałam się za nowym serialem.
Rodzinę Borgiów tez polecam
Marie lubi tę wiadomość
-
Witam piękne Panie widzę, że się dzieje humorki dopisują, dzieci rosną ,jajka też a tym którym na razie nic nie wychodzi siły, na pewno wyjdzie tylko trochę cierpliwości trzeba i niedługo witamina "d" słoneczna wyda owoce dorodne.
Pozdrowienia dla wszystkich gorące i moc całusków dla smutnych.MoBo, Saramago, Marie, krycha.stara, karina76, Moko, Jastin76, Dani, evus lubią tę wiadomość