35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
jusst wrote:O! Dzięki
Wlasnie rozglądałam się za nowym serialem.
Rodzinę Borgiów tez polecam
Ja też Borgiów polecam.
I dzięki za outlanderem. obczaję. skoro taki fajny
zaczęłam kiedyś oglądać Orange Is the New Black i nawet mnie wciągnął tylko nie mogę nigdzie "zassać" kolejnych odcinkówMarie lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:
zaczęłam kiedyś oglądać Orange Is the New Black i nawet mnie wciągnął tylko nie mogę nigdzie "zassać" kolejnych odcinków
Ogłądałam, niezłe. Wiesz, co jeszcze rok temu było na cda, kinoman.tv, vider...
A Outlandera widzę tutaj: http://filiser.pl/serial/outlanderSaramago lubi tę wiadomość
-
jusst wrote:Ogłądałam, niezłe. Wiesz, co jeszcze rok temu było na cda, kinoman.tv, vider...
A Outlandera widzę tutaj: http://filiser.pl/serial/outlander
o dzięki, nie znałam tej stronya cda jakoś mi się zacina...
Marie lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
jusst gratuluję dziewczynki
!
MoBo, to brunatne co widziałaś, mam nadzieję, że już nieaktualne !
Krycha ! Kopę lat !
Saramago i Marie, proponuję wybrać miejsce jakieś spokojne, gdzie będziemy mogły na spokojnie pogadaćtłumy są nam zbędne !
jusst, krycha.stara, Marie, Moko, Dani, evus lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot wrote:
Saramago i Marie, proponuję wybrać miejsce jakieś spokojne, gdzie będziemy mogły na spokojnie pogadaćtłumy są nam zbędne !
Wawel
MoBo, Phyllis lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Jot - to wymyśliłaś
Dobrze, że nie krypta:)
A co Wy na przyszły poniedziałek - 6 czerwca? Ja kończę po godz. 15:) I będziemy pisać wiadomości w stylu "będę czekała z czerwoną różą za uchem"
A może "Sweet life" na Warszawskiej? Nigdy tam nie byłam, ale podobno ciacha mają pyszne:) No i te lody mnie kuszą
A z seriali to ja jeszcze "Dynastię Tudorów" ostatnio przerabiałam i polecam. natomiast jeśli chodzi o starsze to "nieśmiertelnie" (nomen-omen) "sześć stóp pod ziemią"
MoBo, jusst, loret1, evus lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
witam Dziewczeta
jest tak goraci i duszno, ze nawet nie mam sily czytacJot- jak znosisz koncowke? mnie sie juz szyjka zaczela skracac, niby niedlugo juz do ciazy donoszonej- nie obraze sie jak urodze wczesniej niz termin przewiduje
jusst- gratuluje corci
buziakiMoko, jusst, karina76, loret1, Dani lubią tę wiadomość
-
Marie wrote:Jot - to wymyśliłaś
Dobrze, że nie krypta:)
A co Wy na przyszły poniedziałek - 6 czerwca? Ja kończę po godz. 15:) I będziemy pisać wiadomości w stylu "będę czekała z czerwoną różą za uchem"
A może "Sweet life" na Warszawskiej? Nigdy tam nie byłam, ale podobno ciacha mają pyszne:) No i te lody mnie kuszą
A z seriali to ja jeszcze "Dynastię Tudorów" ostatnio przerabiałam i polecam. natomiast jeśli chodzi o starsze to "nieśmiertelnie" (nomen-omen) "sześć stóp pod ziemią"
Tylko pamietajcie, ze za kazda brakujaca forumowiczke musicie wciac dodatkowe ciastkokrycha.stara, Moko, jusst, karina76, Marie, loret1, Saramago, rybka33, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Tylko pamietajcie, ze za kazda brakujaca forumowiczke musicie wciac dodatkowe ciastko
Edit. Tak. Widzę już. Krycha już to zaproponowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 16:36
krycha.stara, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie, co z loret?
krycha, jest nawet dieta lodowa, na której się chudnie - moja siostra była kiedyś na takiej diecie, ale zrezygnowała w momencie, kiedy jej brzuch zaczął zmieniać się w zamrażarkęMoBo, krycha.stara, Jastin76, karina76, jusst, Moko, aszka lubią tę wiadomość
-
No właśnie, co z naszą Loret ?
No to Evus...lada chwila może się zacznie coś dziać...U mnie póki co, się nie zapowiada. Jeśli chodzi o pogodę, to na szczęście nie puchnę, ale jak jest tak mega gorąco to mi słabo i staram się nie wychodzić z domu.
Marie, mi 6 czerwca jak najbardziej pasuje, i jak tylko Saramago może, to się umawiamy !. Proponuję miejsce spotkania ustalić na privie
loret1, aszka, aszka, evus lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą