35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie trzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 10:59
Saramago, MoBo, Jot, aszka, loret1, karina76 lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
ja nie!
MoBo, aszka, loret1, Storczyk31, karina76 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
MoBo wrote:Dobry,
Moko 3 cm nozkijejku
a czujesz ruchy juz?
Marie tegp braku zdjecia nie wybacze!
Boziu alez to wczoraj byl stres i emocje podczas tego meczuja ostatnie 3 minuty to spod koca ogladalam
Czuję już od jakiegoś czasu tzw. łaskotki, bulgotki, rybki, jak to nazywają. Natomiast takiego kopa to chyba jeszcze nie dostałam. No parę razy coś poczułam, ale nie jestem pewna czy to to właśnie i pewnie jeszcze poczekam, bo mi łożysko powędrowało z tylnej, na przednią ścianę, a na usg bobo się w nie wtulał jak w podusię. No jestem na maksa zakochana<3
Ja też liczyłam na fotkę, a tu o!
Mecz zaczęłam oglądać po rundzie ciążowej jogi, więc byłam na maksa zrelaksowana, no ale były momenty, były:)
A jak tam Twoje sampoczucie? Brzusio rośnie?
Miłego dzionka kobitki, mnie dziś migrena dopadła, więc siedzę w kieracie i odliczam do 16. Jejku jeszcze 4h!!!!aszka, evus, loret1, Dani lubią tę wiadomość
-
Moko no brzuch juz jest, jeszcze chwila i bede szukac jakich ciuchow ciazowych.
Mam nadzieje, ze w koncu sie u nas lato zacznie (bo nadal codzien leje) to troche w sukienkach ukryje.
A samopoczucie jeszcze zmienne, tez wiem co to migrenki
krycha.stara, Jot, aszka, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarie wrote:Hej Dziewczyny:)
Takie byłyśmy zaaferowane, że zapomniałyśmy o zdjęciu;)Przegadałyśmy pięć godzin i planujemy powtórkę
Miłego dnia wszystkim!
Dani - koty rządząkrycha.stara, MoBo, Marie, Moko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam badania tarczycy, zapalenie jak ta lala...kazał mi lekarz powyciagac wszystkie badania ze szpitala, scyntygrafie biopsje itd i przyniesc. To poszłam dzis do szpitala i oczywiscie słuzba zdrowia na NFZ woła o pomste do nieba, kazali mi złozyc podanie (hahahahaa, na pismie hahahaha) i czekac 7 dni na dokumentacje (a podsłuchałam rozmowe ze nie moga znalezc karty-wiadomo burdelnik).
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Moko no brzuch juz jest, jeszcze chwila i bede szukac jakich ciuchow ciazowych.
Mam nadzieje, ze w koncu sie u nas lato zacznie (bo nadal codzien leje) to troche w sukienkach ukryje.
A samopoczucie jeszcze zmienne, tez wiem co to migrenkikrycha.stara lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Ja mam badania tarczycy, zapalenie jak ta lala...kazał mi lekarz powyciagac wszystkie badania ze szpitala, scyntygrafie biopsje itd i przyniesc. To poszłam dzis do szpitala i oczywiscie słuzba zdrowia na NFZ woła o pomste do nieba, kazali mi złozyc podanie (hahahahaa, na pismie hahahaha) i czekac 7 dni na dokumentacje (a podsłuchałam rozmowe ze nie moga znalezc karty-wiadomo burdelnik).
Aszka to mojemu ostatnio kazali zrobic badania, ktore jakies 3 miesiace juz mial, wiec tez do lekarza zadzwonil i chcial wczesniejsza diagnoze. Oczywiscie przyszedl list z rachunkiem za jego napisanie
Nosz ja p..... To za co zaplacil za pierwszym razem? ehhh mowie Ci
No i niech te twja tarczyce szybko opanujaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:30
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak się zamieszcza zdjęcia???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 15:01
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
nick nieaktualny
-
hej Kochane
jestem nadal w dwupaku- nagle Malemu przeslalo sie spieszyc
Moko- usg polowkowe moim zdaniem najlepsze- calego Malucha pieknie widac. ja nawet zalazki zebow widzialam
MoBo- ja lutke bralam do chyba 16 tyg. nikt mi poziomu progesteronu nie badal, ale tez mialam stresa z odstawienia, wiec tym bardziej Tobie sie nie dziwie.
buziaki, sciskam i ide dalej sprzatac, chociaz juz nie wiem coJot, MoBo, loret1, krycha.stara, Moko, aszka, karina76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki, strasznie się tu u nas cicho ostatnio zrobiło, chyba to wina ładnej pogody.
Ja nie piszę, bo nic się u mnie nie dzieje, czekam na wizytę u lekarza w czwartek będę mieć, z objawów ciążowych to senna popołudniami jestem i brzuch mnie czasem pobolewa i tyle.MoBo, Dani, loret1, karina76, Jastin76, aszka, Moko, evus, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Evus trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo,idą wielkie zmiany do twego życia ale jakże cudowne.Może nie łatwe chwile przed Toba,ale każda z nas czekających o takich marzy.
Mobo zazdraszczam tych stópek rośnijcie zdrowo
Krystyna,nie poznałam Cie w tych butachNo nieźle powiem Ci...
Dziewczyny zazdroszczę spotkania,fajnie tak w jednym mieście i do tego w jakim....w sierpniu w drodze do Zakopca musimy zrobić sobie przystanek u Kraka
A ja po wizycie,długo rozmawiałam z doktorem dzwonił,przedstawiał statystyki,badania naukowe studiował moja teczkę z wynikami leczenia,nowe rozporządzenia MZ dotyczące in vitro i zapadła decyzja o transferze.Nie sadzi by histeroskopia coś tu wniosła bo on nie zauważa najmniejszych zmian które by jej wymagały,liczy się jakość zarodka a nasze są dobre.Tak więc wracam po ostatnia szanse...oby się udało
Cudownej soboty wszystkim.....i dla każdej czegoś miłego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 18:01
krycha.stara, Kazia, MoBo, Dani, loret1, tAnia, Jastin76, Moko, Saramago, aszka, aszka, bulkaasia, evus lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Dziewczyny witajcie:) mogę u Was przycupnąć?
--na grzędzie...hihi i jak kurka doczekać się jajeczka
)
Staramy się ponad póltora roku,były monitoringi,była owulka,amh 1,7 ,nasienie w miarę,
hormony ok,choc przyduze tsh,hsg ok,...juz nie mam czasu za duzo,właściwie czas mi sie juz skończył.. i niedlugo piewsza wizyta w klinice.Moko, aszka, Marie, Jot, karina76, evus, MoBo, krycha.stara, Dani, tAnia, Ania1602 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny