35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry,
wróciłam do domu i od razu wir pracy, zaliczeń, egzaminów, dżemów, tulasów i nadrabiania zaległości po całym tygodniu...
kawa wypita, śniadanie też było a teraz zbieram się do pracy
spokojnego dnia laski!karina76, Kazia, MoBo, Dani, Moko, aszka lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
DZiękuję za miłe przyjęcie
)) To jak najbardziej ochoczo się rozgaszczam:))
Tak ,chcę spróbować inseminacji. Wizyta juz w przyszłym tygodniu w klinice niepłodnosci w Gdańsku.
Kazia, MoBo, krycha.stara, aszka, aszka lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Dzień dobry laseczki
Wszystkim spokojnego dnia,smacznych obiadków i relaksujących spacerków no i może jakieś pyszne lody przy niedzieli...
Witaj promyczek,dobrze trafiłaśPorady ,wsparcie,przywracanie dobrego humoru i wiary dostępne 24h/dobę.
Kazia, MoBo, krycha.stara, Dani, Moko, tAnia, aszka lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Czesc Promyczek! Powodzenia z wizyta w klinice, dobry pomysl z inseminacja!
Ale fajnie laski, mam bilet do Polski (Wawy- ja jestem z Wawy) na lipiec. Podekscytowana jestem bo dawno nie bylam i wytesknilam sie za rodzina, przyjaciolmi stamtad. Bede 11 dni. Trzymajcie dla mnie dobra pogode!Zeby nie lalo non stop, choc deszcz wogole milo mi bedzie zobaczyc bo nie widzialam juz kilka miesiecy (u nas nie pada miedzy kwietniem a pazdziernikiem).
Buziaki wszystkim, dobrego tygodnia!karina76, Moko, bulkaasia, aszka, Kazia lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Witam się deszczowo. U mnie od ponad tygodnia taka pogoda, depresja mnie zaczyna łapać. Chcę słońca!!!
Dani wiem co czujesz w związku z wyjazdem, bo ja jadę 3 lipca na dwa tygodnie. Też bardzo stesknilam się za rodzina. Widziałam się ostatnio na Boże Narodzenie. Tylko,ze w porównaniu z Tobą to ja mam "rzut beretem" do pl
Promyczku powodzenia z wizytą.
Reszcie życzę spokojnego przedpoludniaDani, karina76, aszka, Kazia lubią tę wiadomość
-
witam się letnio deszczowo i życzę pięknego dnia
tAnia, Dani, karina76, aszka, Moko, Kazia, Jastin76 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witajcie Laski, u mnie pogoda dziś straszna, leje od rana i końca nie widać, taka jesień jakby.
Dani, Bulkaasia cudownych wakacji w Polsce Wam życzęJa mam wykupione bilety do Hiszpanii, mam nadzieję, że wszystko z ciążą będzie dobrze i lekarz pozwoli nam lecieć, bo potrzebuję tych wakacji.
Saramago jak wasze wyniki nasienia, bo mieliście badać ?
Miłego popołudnia dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 13:55
aszka, Moko, Dani, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDani wrote:Czesc Promyczek! Powodzenia z wizyta w klinice, dobry pomysl z inseminacja!
Ale fajnie laski, mam bilet do Polski (Wawy- ja jestem z Wawy) na lipiec. Podekscytowana jestem bo dawno nie bylam i wytesknilam sie za rodzina, przyjaciolmi stamtad. Bede 11 dni. Trzymajcie dla mnie dobra pogode!Zeby nie lalo non stop, choc deszcz wogole milo mi bedzie zobaczyc bo nie widzialam juz kilka miesiecy (u nas nie pada miedzy kwietniem a pazdziernikiem).
Buziaki wszystkim, dobrego tygodnia! -
aszka wrote:ja mieszkam w Wawie tutaj raz leje raz upal. Dzis leje...ale ogolnie ma byc coraz cieplej.
Aszka Dani ma u siebie caly czas upaly wiec dla odmiany by jej nie przeszkadzal zapewne deszczDani lubi tę wiadomość
-
Helol dziewczynki
Evus lada chwila u Ciebie wiec tam powodzenia
Jot tam zaraz kolejna bedzie
Kazia a w ktorym tygodniu bedziesz jak bedziecie leciec?
Promyczka witam
Pozostale kolezanki sciskam
Mnie sie o pogodzie nie chce gadac bo wlasnie siedze w biurze i marznegrrrrr
W sobote mamy wesele pod Wroclawiem i bede tam swiecic bialosciabo nawet nie wiem czy chce ryzykowac i smarowac sie samoopalaczami. Trudno!
Jot, krycha.stara, Kazia, Moko, jusst, Dani lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:
Kazia a w ktorym tygodniu bedziesz jak bedziecie leciec?
15 tydzień, czyli drugi trymestr już, w tym tygodniu idę na pierwszą wizytę, to podpytam lekarza co on myśli o tych moich wakacjach.krycha.stara, MoBo, jusst, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki wiem ze u Was jest mila atmosfera i wogole jestescie fajniusie
bo podczytałam Was TROSZKĘ ,chociaz nie wszystko jeszcze bo za duzo tego.
Widzialam jak zachodziłyście po kolei,i az ciarry przechodziły:))
Dlatego własnie tu <<zaszłam<<bo liczę na wsparcie ,i sam chce Wam dać cos tez od siebie,Trochę promyczków:))
U mnie tez leje ale od jutra ma sie polepszyc:)krycha.stara, Kazia, Jot, Moko, Dani lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Witajcie dziewczynki
Krycha ja myślę, że niech każdy pisze w takim stylu, który lubi, mi tam zdrobnienia w ogóle nie przeszkadzają.
Mam nadzieję, że w końcu zawita dziś do nas lato, nawet w pogodzie a wieczorem Polska gra z Ukrainą ale będą emocje.
Miłego dnia dla wszystkichMoBo, loret1, Moko, krycha.stara, Dani, karina76 lubią tę wiadomość
-
Hej, hej,
MoKo kochana - jeszcze raz tutaj najlepsze życzenia dla Ciebiesto lat, sto lat
Bezproblemowej ciąży i porodu
buziaki
czy mi się wydaję, że oprócz Moko ktoś jeszcze świętuje dziś?
pozdrawiamMoBo, Jastin76, Moko, karina76 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień a może ch u j o w y się okaże.
Moko spełnienia marzeń
Promykowa - witaj. A coś o sobie? a może było i umknęło
Lasencje - witam czule i życzę pięknego dnia.
Krycha - Ty moja Ty Krysieniuniu słodziuśna niuniuniu a cio się stało cio?MoBo, Marie, Kazia, loret1, Jastin76, Moko, Jot, krycha.stara, Dani, karina76 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają