35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko wszystkiego dobrego
) i faktycznie mniam:)
Krycha przeca marzysz zeby Cię mdliło co nie?
Ja jestem zmienna jak kameleon..raz słodzę ,raz piep7rze ,takze dla kazdego coś dobrego bedzie:}}
Coś o mnie? już w skrócie było,.ale napiszę jeszcze raz :staramy sie prawie dwa lata o moje pierwsze dziecko,
hsg-drożne,nasienie -ok,hormony w miarę,ale mam nadwagę
Biorę euthyrox już od 4 lat. W tym tygodniu pierwsza wizyta w klinice,ciekawa jestem co mi powiedzą..MoBo, krycha.stara, evus, Moko, Dani lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
krycha.stara wrote:A generalnie to ja mam nowy wielki problem, poradzcie kolezanki. Mam dzis ani chybi owuleczke (test tak twierdzi pokazujac bezczelne dwie tluste krechy), a przeca nasi dzis o wyjscie z grupy graja. No i jak ja mam zajsc w tej sytuacji? Cykl stracony, o smuteczek
MoBo, krycha.stara, Moko lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A generalnie to ja mam nowy wielki problem, poradzcie kolezanki. Mam dzis ani chybi owuleczke (test tak twierdzi pokazujac bezczelne dwie tluste krechy), a przeca nasi dzis o wyjscie z grupy graja. No i jak ja mam zajsc w tej sytuacji? Cykl stracony, o smuteczek
No ale czekaj, to nie zdarzycie po !?
Jak dla mnie wsciekly chlop - jest horny, a szczesliwy chlop - tezto tak w zaleznosci od wynikow, ta.
A i odprezony bedzie na 100% bo przecie o suchym ryju sie meczy nie ogladaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 17:07
krycha.stara, evus, Moko lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Padi, MoBo. Kwintesencja problemu polega na tym, ze ja podczas meczu usypiam max w 30 minucie. Takze ten... Dobranoc w zwiazku z tym
Nie takim śpiącym kroLeWnom robili dziecita chyba Cię dobudzi
a jak nie to będziesz mieć niespodziankę hihihihih
Saramago, krycha.stara, Moko lubią tę wiadomość
-
Laseczki, dziękuję jeszcze raz za życzenia, kochane jesteście!!! Ściskam Was mocno, a Krychę lukrem polewam
I tak sobie myślę, że jak jest chęć i okazja, to korzystaj, a nie, że mecz, czy spanie. Ja byłam chora, seksik dzień w dzień i jeszcze ciONża z tego wyszła, także ten...:p Uszy do góry, majtki w dół, cycki w górę- nigdy na odwrót
i baw się dobrze:)
p.s. moja koleżanka urodziła wczoraj ślicznego, różowego bobaska, wcześniej te fotki narodzonych dzieci nie robiły na mnie takiego wrażenia, a teraz to aż się wzruszyłam.
Evuś, Jot, czekam na Wasze słodziaki z niecierpliwością
p.s. A gdzie jest Storczyk, ja się pytam, hmm?MoBo, krycha.stara, Dani lubią tę wiadomość
-
a ja się kłaniam i spieszę z info... usg potwierdziło: jestem w ciąży!!!!
żarcik
była owulacja, na prawym. na lewym torbiel. lekarka stawia na 12-13dc. endometrium 8,5mm
strasznie się cieszę. miły prezent na urodzinki.Kazia, MoBo, Eltasz, Moko, Marie lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Phyllis wrote:saramago, oby to nie był żart, tylko prawda
życzę Ci tego
[/QUOTE
Dziękuję Kochanamoże w końcu się z iści.
natomiast sam fakt kolejnej owulacji napawa mnie mega szczęściemKazia, Phyllis lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:
Dziękuję Kochanamoże w końcu się z iści.
natomiast sam fakt kolejnej owulacji napawa mnie mega szczęściem
Teraz tylko żeby ta torbasobie poszła precz!
MoBo, Saramago lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:Daj im troche posciagac
MoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Saramago wrote:a ja się kłaniam i spieszę z info... usg potwierdziło: jestem w ciąży!!!!
żarcik
była owulacja, na prawym. na lewym torbiel. lekarka stawia na 12-13dc. endometrium 8,5mm
strasznie się cieszę. miły prezent na urodzinki.
Pieknie! to kciukam mocno
A myslisz, ze cos co robisz dziala na pykanie pecherzykow? -
Nie wiem pewnie wszystko się przyczyniło po trosze....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają