35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jot, gratuluję serdecznie - zdrówka dla Basi
Saramago, najlepsze życzenia dla Ciebie, a przede wszystkim spełnienia TEGO NAJWIĘKSZEGO marzenia
Ps. A więc BrexitJot, MoBo, Saramago, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dziękuję Philis
P.s. kto polecał serial Outlander?????nieeeeee lyknelam pierwszą serię w niecały tydzień!!!!! Super. Wczoraj zaczęłam druga.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago - dopiero doczytałam - oczywiscie,że kciukam razem z tłumem kochana!
Otwórz się - Twoje dziecko już do Ciebie idziepo prostu mega ciepło jest, to mu się wolniej schodzi (nie biega się w upały..) ...
Saramago, krycha.stara lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Hihi Jurkowa.... jaka ja jestem pootwierana to słów brakuje
)))))))
Tak że normalnie rodzić mogę))))))
DziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 08:01
Jurkowa, krycha.stara, jusst, loret1 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ooooo mamusiu jakie tu wiesci
Jot ogromne gratulacjetys naprawde takim motywatorem, ze pomimo problemow i ciezkich chwil to i tak trza walczyc, bo swoje przeszlas.
Jeju az mi sie lzy w oku zakrecily. Basiunie witamy na swiecie i niech zdrowo mamusi rosnie
Kazia gratulacje rowniezniech nadal pieknie rosnie
Saramago, Jurkowa, loret1, rybka33, Jot lubią tę wiadomość
-
Jeju!!!! Jot!!!! Ale super, gratuluję i przekaż uściski od cioci swojej Basieńce:)
To teraz czekamy na naszą Evus:)
Saramago trzymam mocno kciuki i daj znać jak po tej wizycie.
Ja też Outlander zaczęłam oglądać. Jeszcze się jakoś mega nie wciągnęłam, ale mam dużo czasu, więc na pewno obejrzę oba sezony.
A ja siedzę i czekam aż mi się bananowiec upiecze. Póki co zrobiłam już sernik mocha, a przede mną jeszcze tort. Cudowny pomysł, żeby piec w taki upał, grrrr...
Dani, u nas będzie grill taki rodzinny, więc nie da się wieczorem, a jeszcze robimy strefę kibica na mecz, więc zaczynamy już o 15;p Jakoś muszę to wytrzymaćloret1, Jot, Dani lubią tę wiadomość
-
Cześć laski
Ja wpadam po przerwie bo roboty miałam od cholerki i ciut jeszcze,a i z logowaniem do was miałam problem.Ale już ok
Jot wielkie gratulacje Mamuśka :)trzymajcie się zdrowo i szybko wracajcie do domu:)
Moko Padi i Saramago choć spóźnione ale szczere życzenia tego co dobre,potrzebne i ważne a przy tym spełnienia wszystkich marzeń
Kazia jesti jest cudnie
Wszystkim starającym się życzę dużo siły i wiary,a i mnie by się przydała
Krystyny znowu nie poznałam,widać urlopowo ale dziewczyńsko.No ja chyba też musze się w końcu odziać bo juz latam z gołym tyłkiem...no za dlugo
Dziewczęta miłego popołudnia wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 15:03
krycha.stara, jusst, loret1, Moko, Jot, Dani, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
wooooow!!!! co za wiesci!!!! az mnie sie oko spocilo;) Joooot/ Justynko gratulacje wielkie, brawo brawo WY:) niech Basia rosnie zdrowo:) ale fajnie i ulga na sercu...
Saramagomoooocno trzymam kciuki!!!!
Kazia kciuki za pozytywny rozwoj wydarzen:)
Dani tak sie reklamujesz, ze zrobimy Ci nalot jak nic:) a ja ostatnio mam zjazd towarzyski w sensie ze malo robie, malo sie dzieje takze...chociaz do Moko jest blizej hihihi zarcik;)
dziewczynki trzymam kciuki za Was wszystkie....
Evus jesli tez silami natury to zycze szerokosci
buziaki dla wszyskich bez wyjatku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 17:08
Moko, rybka33, Jot, Dani, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
loret1 wrote:wooooow!!!! co za wiesci!!!! az mnie sie oko spocilo;) Joooot/ Justynko gratulacje wielkie, brawo brawo WY:) niech Basia rosnie zdrowo:) ale fajnie i ulga na sercu...
Saramagomoooocno trzymam kciuki!!!!
Kazia kciuki za pozytywny rozwoj wydarzen:)
Dani tak sie reklamujesz, ze zrobimy Ci nalot jak nic:) a ja ostatnio mam zjazd towarzyski w sensie ze malo robie, malo sie dzieje takze...chociaz do Moko jest blizej hihihi zarcik;)
dziewczynki trzymam kciuki za Was wszystkie....
Evus jesli tez silami natury to zycze szerokosci
buziaki dla wszyskich bez wyjatku :*karina76, Marie, Moko, Phyllis, krycha.stara, Dani, aszka lubią tę wiadomość
-
Jot gratuluję
Wszystkiego dobrego dla Was, dużo zdrówka dla córeczki
Phyllis, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Phyllis jeszcze czekamy. Mamy dawczynię, mam nadzieję, że się nie rozmyśli. Większość badań u niej wyszła ok. Jeszcze dr czekał na jakieś wyniki, jak ostatnio rozmawialiśmy, mam nadzieję że też wyjdą ok. Niestety na lipiec dawczyni ma jakieś plany urlopowe i dopiero w kolejnym cyklu będziemy mogli ruszyć, czyli gdzieś w sierpniu, albo na przełomie lipca/sierpnia.
Phyllis, krycha.stara, Moko, Dani, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Phyllis jeszcze czekamy. Mamy dawczynię, mam nadzieję, że się nie rozmyśli. Większość badań u niej wyszła ok. Jeszcze dr czekał na jakieś wyniki, jak ostatnio rozmawialiśmy, mam nadzieję że też wyjdą ok. Niestety na lipiec dawczyni ma jakieś plany urlopowe i dopiero w kolejnym cyklu będziemy mogli ruszyć, czyli gdzieś w sierpniu, albo na przełomie lipca/sierpnia.
w takim razie trzymam kciuki, aby się udało
ja po urlopie idę do "naszego" doktorka i umawiam się na hsg - chciałabym, aby zrobił je w sierpniukrycha.stara, Dani, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJot wrote:Koleżanki doli i niedoli. Dziś o 21.30 przyszła na Świat moja córeczka siłami natury, zdrowa i niezbyt duża - 2850 kg
. Chciałam się tym z Wami podzielić, i podziękować za wsparcie ! Mam nadzieję że teraz przyjdzie najwyższy czas żeby się poodwdzieczac
dobrej nocy
GRATULACJE!!!!!
P.S.
Jak ja tu dawno nie zaglądałam... Aż mi wstyd....Normalnie
Kurcze, nawet nie mam kiedy poczytać co u Was... i przez najbliższe x-lat nie ma szans na to
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco, nie zapomniałam o Was, po prostu nie mam kiedy zaglądać...
Eltasz, krycha.stara, Moko, Dani, aszka lubią tę wiadomość
-
Jot- gratulacje!!!!
moj Synus urodzil sie 22.06 o godz 6:38
56 cm- 3090g- 10 Apgar
niestety skonczylo sie cc, bo wody odeszly o 2 w nocy, akcjii brak, a serducho zaczelo szalecale juz cali szczesliwi jestesmy w domku
pozdrawiamy ciocie i obiecujemy sie odezwac jak sie ogarniemykarina76, bulkaasia, loret1, Dani, Kazia, Saramago, Marie, Eltasz, aszka, jusst, Moko, tAnia, Ania1602, Storczyk31, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Evus wieeeeeelkie gratulacje
Dużo zdrowia dla Ciebie i synusia.Super że jesteście juz w domu
Oj teraz będzie się u Ciebie działo,ale jak pięknie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 22:54
aszka, evus lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko