35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
loret1 wrote:Saramago trzymam kciuki
niech sie spelni najskrytsze!!!! Ale to dzis czy jutro?
Milego kobitki!!!!
Jutro, tylko siiiiii
Loret a ty kiedy masz teraz jakies najblizsze podgladanie? I ktory to tydzien?
moze jakis suwak?loret1 lubi tę wiadomość
-
dotarłam do domu a to oznacza....WAKACJE!!! tak więc dzisiaj kocze wczorajszą flaszkę
a o papierach chwilowo nie myślę, ani o staraniach też! o!
Moko, Saramago, Jurkowa, krycha.stara lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Hej:)
Ja dziś pierwszy dzień na L4, ale, że siedzieć nie umiem na tyłku to poleciałam po mikro ubranko dla tego przystojniaka, którego dopiero co urodziła koleżanka i poleciałam w odwiedziny do szpitala.
Bulkasia, wracaj do Polski, u nas w W-wie taki upał, że ciężko wytrzymać, a w weekend ma być jeszcze gorzej. Kciuki za badania.
Saramago, ale mnie wkręciłaś przez sek.:p To teraz dmucham, żeby się udało tak w realu:)
Pierwiastka, najlepszego, teraz chill i można się zresetować z taką flaszką
p.s. poczułam dziś pierwszego kopa!!! takiego, że nie musiałam się zastanawiać czy to to:) Piękne uczucieloret1, Saramago, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Jutro, tylko siiiiii
Loret a ty kiedy masz teraz jakies najblizsze podgladanie? I ktory to tydzien?
moze jakis suwak?
Ja i suwak... Eee nie;)
Lece Mobo w piatek i mam nadzieje ze jest ok ale stresik jest, bedzie to 9 t
Takze taka sytuacja;)
Pierwiastka to wspanialych wakacji, fajna perspektywa:)
Moko to wypoczywaj i zbieraj sily!
Reszte ekypy pozdrawiam ofkorse:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 16:48
Moko, Jurkowa lubią tę wiadomość
loret1 -
Moko i Padi - sto lat kochane, spelnienia marzen i pieknych dzieci Wam zycze!!!
Juz sie pogubilam, ktore gdzie leca niedlugo wakacyjnie? Ja, Kazia, kto jeszcze?
Ciezarne laski - trzymajcie sie cieplo z brzuszkami dziewczyny!
Moj maz mial wczoraj urodziny, impreze urodzinowa organizuje mu w sobote u nas na dachu, jutro mnie czeka duzo zakupow i przygotowan. Sciskam Was wszystkie!MoBo, Kazia, Moko, loret1 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Witajcie dziewczyny
Dani miłych przygotowań i cudownej imprezki, impreza na dachu brzmi interesująco
Ja dziś byłam na pierwszej wizycie u lekarza i jest groszek z serduszkiem, ma całe 0,54 cmWszystko wygląda dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 18:10
Moko, jusst, Phyllis, Dani, Saramago, Jurkowa, Eltasz, MoBo, loret1, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:No ale jakies konkrety
np od trzech miesiecy biore wit x....
Kochanie nic o czym byście nie wiedziały a więc odstawienie cukru akupunktura zioła od bonifratrów i być może stymulowane cykl w marcu do ivf....
Phyllis, Dani lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hej:)))
Kazia, cudowne wieści! Bardzo się cieszę
Loret, to trzymam mocno kciuki jutro i daj znać jak poszło, ale na pewno wszystko jest dobrze.
Bulkasia super, że wyniki w normie, a ta prolaktyna, to jakoś bardzo przekroczona? Musisz jeszcze jakieś badania zrobić? Czy teraz już tylko wizyty Cię czekają?
Dani, cóż za spektakularne przyjęcie na dachu, fiu, fiu:) Ja miałam część wieczoru panieńskiego w klubie na dachu i tak mi się przypomniało:)
My z mężem w sb. też robimy imprezkę urodzinową, bo moje dopiero co były, a jego w środę wypadają i zawsze razem robimy. Tak więc jutro siedzę w kuchni tak jak Ty:) Mam nadzieję, że dam radę w tym upale, bo ma być 34 st., a dziś to ledwo żyłam w tej temperaturze.Dani, Kazia, MoBo, loret1 lubią tę wiadomość
-
Koleżanki doli i niedoli. Dziś o 21.30 przyszła na Świat moja córeczka siłami natury, zdrowa i niezbyt duża - 2850 kg
. Chciałam się tym z Wami podzielić, i podziękować za wsparcie ! Mam nadzieję że teraz przyjdzie najwyższy czas żeby się poodwdzieczac
dobrej nocy
Dani, Kazia, Saramago, Marie, tAnia, Eltasz, MoBo, Moko, krycha.stara, karina76, karina76, jusst, Jastin76, loret1, Ylya, Ania1602, Amelcia, evus, bulkaasia, aszka, BISCA lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Woow Jot, wielkie gratulacje!!! Wielkie brawa dla dzielnej mamy! Ale radosc! Silami natury- czapki z glow! To teraz spij, odpoczywaj i milego weekendu we trojke. Usciski!
p.s Jakie imie?
Jot, MoBo, loret1, rybka33 lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Moko w TLV wszystkie domy maja plaskie dachy, w zwiazku z czym na dachach sa albo ogrody albo kanapy, stoliki i grile albo baseny itp. Ogolnie wszystkie dachy sa uzytkowane. U nas na dachu sa kanapy,krzesla, stol, grill, i ogrodek z ziolami i warzywami. I duzo paneli slonecznych.
Milego gotowania kochana i mam nadzieje ze impreza bedzie super! U nas tez goraco dlatego tez impreza wieczorem ma byc, mimo ze sobota wolny dzien. Ale za dnia sie nie da, za goraco.
MoBo, Moko, Marie, jusst, loret1 lubią tę wiadomość
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Dzięki Dani
fajnie ze jeszcze nie spisz
. Ma na imię Basia
Kazia, Jurkowa, tAnia, MoBo, Dani, krycha.stara, Marie, karina76, Jastin76, jusst, loret1, rybka33 lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jot - piękne imię Basia - dużo zdrówka dla Twojej księżniczki, dużo siły dla Ciebie i taty! To cud dla Was, ale też piękna wiadomość co napawa mnie nadzieją.
Ucałuj Basieńkę i opowiedz jej kiedyś jak bardzo wiele osób, takich których nawet mama na oczy nie widziała - na nią czekałoSaramago, Jot, tAnia, MoBo, Dani, Moko, loret1, rybka33 lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Dzień dobry królowe i ksiezne
Witamy na świecie Basiunie kruszynkę. Justynko wielkie gratulacje. Urodzona w moje urodziny i dzień ojca... to bardzo wyjątkowe i wrażliwe osoby ale jednocześnie silne. niestety łatwo je zranic.tym bardziej ogromne gratulacje.....Maryś proszę ode mnie przekazac buziaka. To przecież amazing Basiunie 23.06 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Loretko kciuki za wizytę.
Edit: zjadło mi treść.
Kaziu gratuluję serduszka. Dbajcie o siebie.
Dziękuję wszystkim za życzenia na FB i esemeskowe a dzisiaj proszę o kciuki za wizytę u napro....
Wszystkim życzę dobrego dnia. SciskamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 07:42
Jot, tAnia, MoBo, Marie, Dani, Moko, krycha.stara, karina76, jusst, loret1 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kazia wrote:Witajcie dziewczyny
Dani miłych przygotowań i cudownej imprezki, impreza na dachu brzmi interesująco
Ja dziś byłam na pierwszej wizycie u lekarza i jest groszek z serduszkiem, ma całe 0,54 cmWszystko wygląda dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie.
Kaziu - trzymam kciuki - bedzie chłopiec - Kaziczekczuję w gnatach...
Saramago, Moko lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia