35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczęta
Melduję się i ja żeby nie było że wątek nam się sypiedawać znać tutaj wszystkie.Świeżo upieczone mamuśki mają odpuszczone z wiadomych ważnych względów
Saramago życzę Ci aby suplementacja tym specyfikiem przyniosła pozytywne rezultaty.
Ja jutro jadę na wizytę przed ostatnim transferem,jakoś mało optymistyczne nastawienie mam.A poza tym od dziś zaczął mi się urlop ;)do 25.07 tak ze czeka mnie spokojne odpoczywanie po transferze.
Wszystkim na placu boju w staraniach o dzidzie życzę siły i wiary,alle luja i do przodu w końcu wszystkim kiedys musi się udać
Moko, Dani, MoBo, tAnia, Ania1602 lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Bulkaasia - no prolaktyne masz podwyzszona. Ale badania prolaktyny warto powtarzac, bo prolaktyna skacze po wysilku fizycznym, po stresie, po sexie dzien wczesniej itp wiec jeden wynik nic nie znaczy. Jesli w dwoch badaniach pod rzad wyjdzie ze masz podwyzszone to wtedy trzeba brac cos na zbicie.
Moko ja szczerze mam wielka nadzieje ze w Polsce nie bede upalow jak przyjade, ja chce troche oddechu, odpoczynku od tych upalow.
Saramago - wazne ze on obiecal, ze po 3 miesiacach bedzie biopsja. Wiadomo, czas leci, ale jesli rzeczywiscie parametry nasienia mu sie poprawia przed biopsja to moze nie bedzie to stracony czas.
Dobrej nocy, caluje was kochane wszystkie
Moko, MoBo, jusst, bulkaasia, tAnia, karina76 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Haaaalo dzieeewczynyyyyyy..
Panie święty,gdzie się wszystkie podziałyście...no tak urlopy się zaczęły
Bulka faktycznie prolaktyna podwyższona ale łatwo ją unormować w ciagu tygodnia dwóch wszystko wraca do normy,właśnie prolaktyna u niektórych jest powodem trudności z zajściem.Niby podstawowe badanie a lekarze często pomijają,ja w zeszłym tygodniu zrobiłam na własną rękę.Tylko ze u nas chyba w innych jednostkach bo ja mam 11,46ng/ml a norma od 1,4-24,2.
Byłam dzisiaj z mężem w klinice endo 18,5mm transfer 7.07 po wizycie w recepcji doznaliśmy szoku.Bo dzis ostatni dzień programu i za przechowywanie płaci się już na własną rękę,no owszem ale nam pani powiedziała 800zl za....7 dni i to bez dyskusji i odwołania.Nie chciałam robić cyrku więc dzwonie po powrocie do lekarza i mówię jak to możliwe bo tyle placi się za rok.No też się wkórzył na swój personel za takie rządy bez konsultacji,suma summarum nie płacimy wcale .Pieniądz zaoszczędzony na wyjazd weekendowy do Zakopanego
A w ogóle Krycha zmienia buty,to ja się trochę ubrałam....taki luz,no ale wiecie na urlopie jestem....
Pozdrawiam Was wszystkie,niech moc będzie z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 20:06
tAnia, Moko, MoBo, Ania1602, krycha.stara, Dani lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Witam się i ja urlopowo
co prawda tylko dwa dni ale zawsze to coś.
Aszka, w porównaniu do innych suplementów raz że ma większe dawki a dwa więcej składników. dużo więcej niż dostepne na polskim rynku.
Dla zainteresowanych mogę wysłać zestawienie w excelu.
Pięknego dnia dla wszystkich bez wyjątku :*MoBo, karina76, Ania1602, Dani lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień Dobry i ja urlopowo
Do 18.07 aż miło
Planów wyjazdowych niestety w tym roku nie mamy, z racji procedury zrezygnowaliśmy z podróży, odkładamy kasę
Już w niedzielę przylatuje do mnie siostra z dzieciakami- śmieje się że będzie sie działo-już nie mogę się doczekać.
Od poniedziałku do wczoraj miałam gołębia na balkonie ! wpadł i nie chciał odlecieć. Zaobrączkowany, sprawdziłam- region Sędziszowa. Daliśmy mu jeść i pić. A ten tylko sie przeciągał i spacerował po balkonie.
Mój ma znajomego hodowcę, wczoraj w kartonowym pudełku odwiózł go w lepsze miejsce
Kolega zachwycony pięknym okazem, mówił że niestety naszprycowany był jakimiś dopalaczami, dał mu antybiotyk. Podobno ci co puszczaja gołebie do lotów tak załatwiaja własnie te ptaki i albo gołąb doleci do domu albo padnie z wycięczenia:/
Teraz patrze na swój balkon i jakoś mi tam pusto
Miłego dniaSaramago, MoBo, evus, karina76, Ania1602, krycha.stara, tAnia, Dani lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltaszku, ja swoje gołąbki już pożegnałam i też smutno. co prawda chodzą jeszcze po moich doniczkach i siedzą na winklu balkonowym, siatkę musiałam założyć, to smutno rzeczywiście jest.
Z drugiej strony serce się raduje jak widzę jak już coraz więcej latają.
Eltasz, MoBo lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czesc i czolem
Jak piszecie o tych golebiach to mi w glowie tylko ich kupy siedza
Mam nadzieje ze sprzatania po nich nie macie
Ja cos sie skupic nie mogeDzis impreza letnia firmowa, to sie rozniesie czemu alkoholu nie pije....ale to dopiero poooozniej.
Eltasz jaki kolor zapodajesz? -
Misiu to w pracy jeszcze nie wiedzą :o
!
ja jak mi się uda to zaraz po pozytywnej becie mam zamiar iść na L4, nie wyobrażam sobie dźwigania, 12 godzin na nogach i stresu w pracy
U mnie wyszedł mroźny kasztan na włosach, ale że gadałam z Saramago przez fona to kolor jest bardziej intensywny bo z minutami się przeciągnęłoMoBo, Saramago, tAnia, Moko lubią tę wiadomość
Eltasz
-
witajcie Kochane
ledwo zywa jestem, ale to i tak cudowne uczucie
dziekujemy z Samborem za wszystkie zyczenia i goraco pozdrawiamy
bede wpadac jak tylko chwilke bede miala, postaram sie czytac na biezaco.
buziakiMoBo, Kazia, karina76, krycha.stara, tAnia, Phyllis, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
Ja też się pochwalę, że właśnie zaczynam urlop
Dzisiaj ostatni dzień w pracy i nareszcie trochę luzu i odpoczynku
Niestety z wiadomych względów też w tym roku nigdzie nie wyjeżdżam. Mam tylko nadzieję, że te wyrzeczenia przyniosą upragniony skutek.
Pozdrawiam wszystkich :*karina76, krycha.stara, tAnia, Phyllis, Moko, Dani, MoBo, Kazia, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
hej, hej, urlopowo się zrobiło
to ja też dołączam, właśnie zaczęłam 3-tygodniowy urlop: na razie przez kilka dni w domu, a potem lecimy na rodzinne wakacje - mam nadzieję na odpoczynek po ciężkim zawodowo półroczu
pozdrawiam weekendowoMoko, Ania1602, karina76, Dani, MoBo, tAnia, Kazia lubią tę wiadomość
-
faktycznie urlopowo
witam was kochane,dawno nie pisałam ale podczytywałam i wczoraj nadrobiłam zaległosci.
Evus gratuluje,czytałam ze sie juz rozpakowałas,zdróweczka dla was i wspaniałego macierzynstwa.
Saramago te twoje ovu to bardzo mnie cieszą,to początek czegos dobrego,duzy krok,wierze ze któregos dnia nas tu zaskoczysz.
życze udanych urlopów bo wiekszosc z was w trakcie albo tuz tuz przed,słonca zycze i aby udało sie wrócic w dwupaku.
Cięzaróweczkom zycze wytrwałosci w te upały,uwazajcie na siebie.
Pozdrawiam was niedzielnie...chyba pierwszy dzien od miesiąca kiedy siedze w ogrodzie i leniuchuje,mnóstwo pracy było po powrocie z wczasów,wizyty u lekarzy i nadgodziny w pracy o sezon urlopowy to i kadra pomniejszona,mam nadzieje ze teraz bede mogła cieszyc sie wreszcie latem.
Owocnych staran dziewczynytAnia, Moko, Ania1602, Dani, MoBo, Saramago, Phyllis, Kazia, krycha.stara lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej kochane.
Ja tez jade na urlop do...PolskiDo Warszawy. Lece we wtorek. Ale fajnie, tak sie ciesze, choc troche sie boje szoku zmiany pogody bo w Polsce wedle prognozy upaly sie skonczyly i idzie ochlodzenie. Ale w sumie fajnie bo chcialam troche odpoczac od naszego hardcore slonca.
Jutro dzien zakupow, bede kupowac daktyle, oliwki, przyprawy, hummus, chalwe itp dla rodzinki i przyjaciol, i prezenty rozne.
A wiec urlopowo na forum. Tymczasem Jot i Evus maja rece pelne roboty jako swiezoupieczone mamy. A ciezarne kolezanki maja coraz wieksze brzuchy. Niech to bedzie dobre lato dla nas wszystkich!tAnia, padington, MoBo, Phyllis, Kazia, Ania1602, krycha.stara, Moko, jusst lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️