35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek.
Pierwiasteczko ale co??? co??? co z mamą? Tulę.
Pięknego dnia Kochane. Będę dzisiaj milczeć, gdyż żyję podekscytowana randką
i mam motyle w brzuchu.I znów czuję się jak nastolatkaMoBo, Marie, Karoluś81, jusst, Storczyk31, loret1, Phyllis, Moko, Dani, evus lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień dobry Dziewczyny:)
Pierwiastko, co z mamą? Wychodzi z tego?
Cieżaróweczki - przytulas i kciuki:)
Jeszcze-nie-ciężaróweczki - i na nas przyjdzie kolej. Jeszcze ponarzekamy na rozwrzeszczane dzieciory:)
Saramago - oj babo, babo:) A jeśli nie jestem w twoim typie?:)Albo co gorsze nie umiem gotować? Ha, ha, ha
Miłego dnia Kochane!MoBo, Storczyk31, loret1, Moko, evus lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Zdradzę... z kobietą. No ok, z dwoma kobietami
MoBo, Marie, loret1, Jastin76, bulkaasia, evus lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ciezarowki te co braly dupka albo lutke, do ktorego tygodnia wam lekarz kazal ciagnac?
Bo moj mi kazal odstawic, a przy tym zadnego poziomu progesteronu nie sprawdzil
Na sieci widze ze laski nawet do 20 tygodnia biora, hmmmm -
A co tu pisać?
Sytuacja bez zmian, emocje szaleją nie mówimy jej że ma 'zlosliwego kolegę' tylko przekonujemy że będzie poprawa a wieczorem obie pijemy melise żeby przespać do rana
Jakoś nie potrafię o tym pisać więc wybaczcie ale nie będę tu wylewac bolączekjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Jot wrote:MoBo, ja brałam strasznie długo, chyba nawet właśnie do 20, odstawiałam stopniowo, bo ja brałam luteinę + duphaston.
No wlasnie Jot bo ja czytam na necie ze lozysko sie jeszcze jakos tam rozrasta do 16-18 tydz, plus stopniowe odstawienie.
Fakt ja nie biore duzo bo jedna tabletke utrogestan200 dziennie, ale nie sprawdzil mi progesteronu (ani razu) tylko tak kazal odstawic
Wyslalam e-maila do aku, zobaczymy co powie. Mam jeszcze kilka opakowan w domu i nie wiem co robic -
nick nieaktualnyMoBo wrote:No wlasnie Jot bo ja czytam na necie ze lozysko sie jeszcze jakos tam rozrasta do 16-18 tydz, plus stopniowe odstawienie.
Fakt ja nie biore duzo bo jedna tabletke utrogestan200 dziennie, ale nie sprawdzil mi progesteronu (ani razu) tylko tak kazal odstawic
Wyslalam e-maila do aku, zobaczymy co powie. Mam jeszcze kilka opakowan w domu i nie wiem co robic
Odstaw jak każą, nie cuduj. Mój gin, i ten sprawdzony i leniuch to tylko w glowę się pukał jak progesteron badałam.
karina76 lubi tę wiadomość
-
jusst wrote:Odstaw jak każą, nie cuduj. Mój gin, i ten sprawdzony i leniuch to tylko w glowę się pukał jak progesteron badałam.
Latwo Ci powiedziec nie cuduj, u mnie byly krotkie fazy lutealne, jedno poronienie i plamienia teraz w ciazy, to chyba wolalabym wiedziec czy progesteron jest ok a nie tak w ciemno se odstawic tak?Storczyk31, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Latwo Ci powiedziec nie cuduj, u mnie byly krotkie fazy lutealne, jedno poronienie i plamienia teraz w ciazy, to chyba wolalabym wiedziec czy progesteron jest ok a nie tak w ciemno se odstawic tak?
I tak uważam, ze cudujesz :*
-
jusst wrote:To może sama zbadaj progesteron?
I tak uważam, ze cudujesz :*
Lekarz mi musi zlecic bo tu nie wejde sobie do labu jak w polsce.
No i wlasnie sie nie zrozumiemy z tym cudowaniem, ale o z innych wzgledow.Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
MoBo, ja po plamieniu wybrałam 1 opakowanie dupka, przepisanego na IP, potem dr zamieniła mi na lutkę dowcipną i zdążyłam wybrać 1,5 opakowania, po czym dostałam okropnego uczulenia. Wtedy dr kazała mi odstawić. Zastanawiała się nad tą doustną, którą nawet zdobyłam, ale kazała odstawić i też wtedy pamiętam, że byłam w tyg., w którym jeszcze łożysko się do końca przejęło swoją rolę. Też się bardzo bałam, bo sama wolałam dalej brać, no ale jej zaufałam i na szczęście miała rację.
Ty miałaś tych plamień chyba więcej, ale jesteś już w II trym., to chyba też bezpieczniej, choć wiadomo, że wszystko zależy od organizmu. No nie podejmę decyzji za Ciebie, ale chociaz napisałam jak było u mnie:)
Ale fajnie macie co niektóre- forumowe randki, fiu, fiu:)
Pierwiastko, ściskam mocno, ciężki czas przed Wami, ale trzeba mieć nadzieję, że się uda i być z mamą jak najwięcejTeż się zmagałam z chorobą swojej mamy, jakby co to jestem...
MoBo, Saramago, Marie, aszka, evus lubią tę wiadomość
-
ależ tu posucha...
hop hop?MoBo, aszka lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają