35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
karina76 przykro mi
Pięknie napisałaś o swoim mężu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 21:36
krycha.stara, karina76, MoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualny
-
jusst wrote:Karina, tulę
MoBo!!!!! dziś jest ten dzień! Drugi trymestr!!!!!!
Loret, kiedy wizyta?
yyyy no byla, obiawil sie maly kropek i ponoc juz mu bilo serduszko, teraz czekam na kolejna.... no nie jest latwo, bo stres jest czy na kolejnej wizycie bedzie ok i czy wszystko bedzie ok...
Mobo to gratki! i teraz dalej do przodu:)
pozdrawiam Was wszystkie bez wyjatku i duzo sil dla kazdejjusst, padington, Storczyk31, Moko, MoBo, tAnia, evus, Ania1602, Dani lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnyloret1 wrote:yyyy no byla, obiawil sie maly kropek i ponoc juz mu bilo serduszko, teraz czekam na kolejna.... no nie jest latwo, bo stres jest czy na kolejnej wizycie bedzie ok i czy wszystko bedzie ok...
No to cieszyć się z serduszka!!!wszystko jest na dobrej drodze, a Ty masz stresa!
Będzie cudownie, na wszystkich kolejnych wizytach przez najbliższe 8 miesięcy
padington, loret1, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
jusst wrote:No to cieszyć się z serduszka!!!
wszystko jest na dobrej drodze, a Ty masz stresa!
Będzie cudownie, na wszystkich kolejnych wizytach przez najbliższe 8 miesięcy
to jest karuzela emocjonalnamam nadzieje, ze wiesz co mowisz/piszesz
i ze sie spelni
Ja tez sie troche dygam, bo jestem na bombie lekowej i bede schodzic z niektorych wiec tez sie denerwuje czy nie mialo to wplywu czy po odstawieniu bedzie ok... lekarzowi trzeba zaufac, ale baniak pracuje;)
MoBo, evus, Jot lubią tę wiadomość
loret1 -
Dzień dobry.
Karinkościskam i życzę powodzenia, oby kolejne testy nie były oszukańcami.
Loretkosama wiesz...
Pozdrawiam dziewczyny i życzę pięknego dniaStorczyk31, Marie, loret1, karina76 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień dobry Laseczki:)
Miłego dzionka Wam życzę♡
Loret, rozumiem, że się stresujesz, ale liczę, że w tym strachu masz też trochę miejsca na radość z maleństwa. Zobaczyć pikające serduszko to jeden z najpiękniejszych momentów;)
No i właśnie MoBo... martwimy się... ♡Storczyk31, loret1 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
Na wstepie Loret gratkia jedno tam jest serduszko czy wiecej?
Ja wczoraj bylam na badaniu ale mam wyniki tyko z USG, bo tu wrzucaja wszystko w maszynke obliczajaca jak juz krew jest, a ze ulana wczoraj to trza teraz kilka dni poczekac.
No ale 'dziabag' ma 73 mm i robil wczoraj uskoki zeby noska nie pokazac no, ale sie udalokark tez w normie. Lekarz se chcial juz siusiaka podgladnac to mu powiedzialam zeby se dal spokoj bo to przeciez dziewczynka bedzie
Moj siedzial wpatrzony w monitpr z gebusia w pol otwarta wiec to tez byl piekny widokStorczyk31, Marie, evus, loret1, Moko, jusst, Jot, Jastin76, krycha.stara, Ania1602, karina76, Dani lubią tę wiadomość
-
MoBo, czekałam na ten suwak, cudnie, cieszę się, ze wszystko dobrze
Loret, gratuluje, nie stresuj się niczym, będzie dobrzeMoBo, evus, loret1, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Saramago wiem wiem...
Mobo sztuk 1 sie pokazalai bardzo sie ciesze, ze u Was dobrze... Szybko ten czas leci:)
Moko radosc jest, ale mi sama lekarka mowila zeby tak do 11 tyg podchodzic na chlodno wiec te uczucia sa takie mieszane...ale jak tu dziewczyny pisaly to pewnie strach bedzie jedna z emocji towarzyszacych...
Trzymam kciuki zeby sie kropek tam dziarsko trzymal i zostal sobie tam do stycznia:)
Milego dnia dla Was wszystkich
Saramago, Moko, MoBo, Jot, Jastin76, evus, tAnia, Ania1602 lubią tę wiadomość
loret1