35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:Dzień doberek z rumiankową. Moja @ mnie opuściła. Jestem zwarta i gotowa na jej przyjęcie a tu....... nic. Tempka ani w górę ani w dół. Zaczynam się denerwować, czyżby się wypięła na mnie?
Moko masz urodziny 21 czerwca? Ja mam 23.
Pięknego dnia kochane.
p.s. Pierwiasteczku jak sytuacja? jak Ty się masz? ściskam ciepło.
Nie tylko twoja moja też -
Dobry wieczór dziś mówię, pozdrawiam wszystkie staraczki, miłego wypoczynku życzę.
ps chwilowo rano nie mam dostępu do neta wiec kawkę i herbatkę musicie pić same nad czym ubolewam ale wieczorem nadrabiam czytanie choć nie zawsze mam już siłę pisać. Jednak tak jak w awanterze zawsze o was myślę przesyłam wirtualnie moje ciepłe myśli i nimi was tulamStorczyk31, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
Hohoho, co tu się dzieje, czyżby nowe cioNże się szykują?
)))
Saramago, tak mam urodziny 21.06. to będziemy świętować 3 dni, aż do Twoich
Justko, ja z tego badania wit D3 zrezygnowałam, bo moja endokrynolog mi je zleciła i właśnie jutro będę je wykonywać razem z resztą tarczycowych. Wynik poznam za tydzień, przy wizycie to dam znać. Ja biorę dawkę 2000 jednostek, ale ja mam hashi.
A ja wróciłam niedawno z zakupów. Mój portfel pęka w szwach! Niby poszłam odebrać tylko sukienkę i legginsy, bo zamówiłam online, a wyszłam z 4 sukienkami, kapeluszem i jeszcze 2 stanikami. No i ja już po sklepach się nie nadaję na łażenie, obwieszczam wszem i wobecTo nie dla dwupaków ;p Teraz leżę i kwiczę!
Buziaki dla Was wieczorne, jeszcze dwa dni i znów weekend:)Storczyk31, karina76, Saramago, MoBo, Jot, evus, Dani lubią tę wiadomość
-
A rzeczywiście Moko, zapomniałam o dwupakach was również ściskam ale niezbyt mocno żeby wam tchu nie brakło buziaczki dla mam i kruszynek
zaczniemy święto 4 dni wcześniej ja też bliźniak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 21:56
Moko, Storczyk31, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Mnie też się śniły dwie kreski... a potem że mój pies jadł kupy gołębie))))
No ale jak wiadomo ( w moim życiu) sny śnią się a życie na odwrót. Pięknego dnia.
p.s. akurat się cieszę, że mój pies nie jest pożeraczem kup
p.s.2 Moko... no to ja jednak się już pogubiłam. Będziesz miała parkę w końcu czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 08:33
MoBo, Jot, Moko, evus, krycha.stara, karina76, Dani lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzien dobry ,
witam sie koktajlem truskawkowym
jakoś dziś wstać nie mogłam i sanopoczucie złe moze pogoda...
jeszcze mc i urlopik wiec jest dobrze tyle ze mnie wk tz denerwuje
ze ta wredna małpa nie przychodzia ja che nowe nadzieje
miłego dnia wszystkim -
Saramago, ja parkę?
Nie, synuś będzie, sztuk 1
Pisałam, że ja jestem w dwupaku, bo jest nas dwoje, jak w piosence: bo teraz serca mam dwa.... hehehe, tylko dalej już nie pasuje mi kolejny wers:P Taki tam suchar na dzień dobry
Podobno jak kupa się śni, lub się w nią wejdzie, to szczęście:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 10:38
Saramago, MoBo, Jot, evus lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Saramago, ja parkę?
Nie, synuś będzie, sztuk 1
Pisałam, że ja jestem w dwupaku, bo jest nas dwoje, jak w piosence: bo teraz serca mam dwa.... hehehe, tylko dalej już nie pasuje mi kolejny wers:P Taki tam suchar na dzień dobry
Podobno jak kupa się śni, lub się w nią wejdzie, to szczęście:)
no bo już zgupiałam, ale dobra mam już jasność synek sztuk jeden
ja w te kupy już nie wierzę, tyle razy zostałam obsrana i wdepłam w gówno, że z tego wyszła tylko jedna wielka kupa)))))
Marie, Moko, evus, krycha.stara lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Parka, to może u Loretki naszej będzie:)
A co u Kazi?? Powtarzałaś jeszcze raz betę? Wszystko w porządku?
edit: jeśli wolno, to się pochwalę, dziś zaczynam 20 tc, tak więc połowa już za mną i słodkie drugie tyle przede mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 11:18
evus, MoBo, Kazia, Storczyk31, Dani, Jastin76, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Parka, to może u Loretki naszej będzie:)
A co u Kazi?? Powtarzałaś jeszcze raz betę? Wszystko w porządku?
edit: jeśli wolno, to się pochwalę, dziś zaczynam 20 tc, tak więc połowa już za mną i słodkie drugie tyle przede mną
Witajcie laski,
Moko gratulacje ale ten czas leci
U mnie wszystko ok betę już dwa razy powtarzałam, prawidłowo przyrasta.MoBo, Moko, jusst, Storczyk31, Jot, Dani, Jastin76, bulkaasia, karina76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka,zglaszam sie po nieobecnosci.
Posylam troche kanaryjskiego slonca,wlasnie prosto z lotniska jestem,wczasy udane.Jak odespie podróz musze nadrobic zaleglosci,oj mam duze zaleglosci,buziaki dziewczyny
macduska, tAnia, Marie, Kazia, MoBo, jusst, bulkaasia, Storczyk31, karina76, Jot, Moko, krycha.stara, Jastin76, Dani, evus lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dzien dobry
Ewus ty juz juz juz prawie rodzisz
Jot kotek a kiedy ty?
Kazia cos Ci z suwaczkiem nie poszo musisz zapodac jeszcze raz.
Jagna fajnie to wit D uzupelniona.
A u mnie dzis dla odmiany slonce ale uwaga uwaga....od jutra leje przez 4 dni! nosz ja p....
Lece po zbozowa i udanego dzionka dziewczynkiKazia, evus lubią tę wiadomość
-
MoBo, ja pewnie zaraz po Evusce
, na przełomie czerwca i lipca mam termin i z ostatnich badań wynika, że Maluch przygotowywuje się do wyjścia
Moko, karina76, Dani, MoBo, evus lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Cześć dziewczyny
Ja jakoś ostatnio rzadziej zaglądam mimo że na L4.Sezon truskawkowy się zaczął,ruchu i zamieszania troche.Pomagam trochę mężowi ale w większości to w domu przygotowuję posiłki dla pracowników.No i oszczędzam się teraz nawet bardziej niż na poczatku,bo dziś to i chyba nawet blady sikaniec wyszedł.
Ciężarówkom w ostatniej fazie dużo siły i spokoju i no...nie zapominać tu o nas
Kazia wielkie gratulacje jeszcze raz i trzymamy kciuki za spokojną ciążę
Krycha czasem ma się wszystkiego dość,czasem życie rzuci na kolana ale twarde babki podnoszą się koronę poprawią,cycek do przodu i do celu.Może potrzeba Ci czasu na mały reset ale po nim wróć do nas.Ktos musi pozytywnie podkręcać nas wszystkie, a ty jest mistrzynią w przywracaniu dobrego nastroju
Wszystkie laski pozdrawiam i udanego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 16:27
krycha.stara, jusst, Kazia, MoBo, Moko, Jastin76, tAnia, Jot, evus lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko