X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Kazia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karina76 wrote:
    Czołem Laski :)

Powoli,powoli stworzyły jeszcze wszystkie watek ciążowy 2016 ;)

Ja to wam powiem liczę na wciąg w listę zaciONżonych :) narazie alfabetycznie lista idzie do poczatku alfabetu Mobo,Loret,Kazia.....tu jest miejsce dla mię,Jagna.....itd :) Alem se plan obmyśliła nie ?

A poważnie to udanego dnia wszystkim :)

P.s Kazia mam duphaston zanim pójdziesz na wizytę mogę podesłać.Jak coś daj znać na priv.

Karinko ja duphaston mam ale dziękuję Ci bardzo, zobaczymy co mi lekarz odpisze na maila i wtedy zacznę ewentualnie brać.

Dziękuję dziewczyny za tą całą pozytywną energię którą od was otrzymuję, jesteście wspaniałe :)

evus, Moko, karina76, Dani lubią tę wiadomość

• evus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaziu- gratulacje :) rosnijcie sobie powolutku :) chociaz ja mam wrazenie, ze dopiero co sikalam na testa, a tu zaraz rodze ;)

Kazia, Moko, Marie lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Farida Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, a ja czekam i czekam. Wyniki ekstra, jedzenie -dieta ekstra, ruch - ekstra tylko czasu coraz mniej:(

Kazia, krycha.stara lubią tę wiadomość

Farida
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki poddam wam fajny pomysl, moze nawet juz o tym slyszalyscie
    Wiec ostatnio moj przynosi mi ksiazke 'Moj pierwszy rok' a tam w srodku zdjecia krotkie opisy i zdjecia z jego z USG, kilka z ciazy, i caly jego rok zycia
    Jego pierwsze wloski przyklejone, nozki odbite, sliniaczek, guziczek z ulubionego misia ktory oderwal itd
    Kurde strasznie fajne to, tak sobie dostac w prezencie na ktores urodziny :)
    Wasnie siedze na amazonie i maja takie gotowe ksiazeczki ktore maja gotowe opisy np
    https://www.amazon.co.uk/Birthday-Pregnancy-First-Journal-Parent/dp/1907048413/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1465298597&sr=8-1&keywords=Pregnancy+%26+First+Year+Baby+Journal

Slyszalyscie o tym?

aszka, Storczyk31, Kazia, Moko, Dani, jusst, evus lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Dziewczynki poddam wam fajny pomysl, moze nawet juz o tym slyszalyscie
    Wiec ostatnio moj przynosi mi ksiazke 'Moj pierwszy rok' a tam w srodku zdjecia krotkie opisy i zdjecia z jego z USG, kilka z ciazy, i caly jego rok zycia
    Jego pierwsze wloski przyklejone, nozki odbite, sliniaczek, guziczek z ulubionego misia ktory oderwal itd
    Kurde strasznie fajne to, tak sobie dostac w prezencie na ktores urodziny :)
    Wasnie siedze na amazonie i maja takie gotowe ksiazeczki ktore maja gotowe opisy np
    https://www.amazon.co.uk/Birthday-Pregnancy-First-Journal-Parent/dp/1907048413/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1465298597&sr=8-1&keywords=Pregnancy+%26+First+Year+Baby+Journal

Slyszalyscie o tym?
    ja to robiłam dla chrzesniaka i teraz dla Ali robie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazia gratulacje :) :*

Ja wracam do zywych po mega upiornym okresie, brrr.

Kazia lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    ja to robiłam dla chrzesniaka i teraz dla Ali robie :)

masz jakis fajny po polsku?

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    masz jakis fajny po polsku?
    tego od groma w necie jest, mozna jeszcze całkiem swoj zrobic od A do Z ale taki to ja zrobiłam dla chrzesniaka a teraz to juz mi sie nie chce. Kupiłam gotowy i wklejam fotki i scrapa i leci :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farida wrote:
    Witajcie, a ja czekam i czekam. Wyniki ekstra, jedzenie -dieta ekstra, ruch - ekstra tylko czasu coraz mniej:(
    witaj, a jaki u Was problem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazia wrote:
    Dziewczyny beta 105, nie powala ale przyrost prawidłowy, w piątek miałam 13. Progesteron wyszedł mi 13 a norma dla pierwszego trymestru jest od 11, więc też szału nie ma. Mimo wszystko mam nadzieję, że będzie dobrze.
    bierz progesteron.

• MoBo Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farida wrote:

Farida musisz sie czesciej pojawiac bo ciem kolezanki nie pamietaja :P

Moko lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo takie albumy są dość popularne. Będziesz miała z czego wybierać:)
    O np. tu: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=album+dla+maluszka&bmatch=base-relevance-uni-1-5-0510

• padington Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część wszystkim ja Was też póki co nie zamierzam opuszczać. Sarcia nie martw się ja tu cały czas jestem nie aktywna ale jestem buźki dla wszystkich

Marie, evus, Jastin76, Saramago, tAnia, Dani lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w domu zapachniało świeżym chlebem i od razu cały &*&%*&*&^*& dzień jakoś się poprawił :)

dziękuję za ciepłe słowa dziewczyny, z dnia na dzień jest troche lepiej i jesteśmy dobrej myśli

co do listy alfabetycznej... no kurka wodna, chyba musze nick zmienić bo inaczej nigdy się nie dopcham po cionże! :P

krycha.stara, karina76, Marie, Moko, evus, Kazia, Jastin76, Saramago, tAnia, Storczyk31 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • padington Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastko nie martw się będziemy koło siebie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 15:45

karina76, Marie, evus, Phyllis, Jastin76, Saramago lubią tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Kolezanka niedawno mi tu cos o doczekaniu sie pisala, o czilautach i innych takich, a teraz marudzi? Nieladnie, oj nieladnie! :-P
    Za kare: tydzien z zycia krychy:
    niedziela: Robie ciasto drozdzowe. Nastawiam zaczyn, czekam. Czeeeeeeeeeeekaaaaaaaaaaaaaaam. Czekam i mnie trafia, bo nie rosnie. A! Bo ja cukru nie dosypalam! :-P
    poniedzialek: Jade do pracy autobusem. Wysiadam dwa przystanki za wczesnie. Dlaczego? A skad ja mam wiedziec co mi tym razem na stykach nie zlapalo?! :-P
    wtorek: po powrocie z pracy mam niesamowita zachcianke na chleb ze smalcem, wiec zjadam dwie wielkie pajdy. Natychmiast dostaje zgagi.
    Kurtyna! :D

w CIOnzy jestes!

krycha.stara, jusst, Moko, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:

Slyszalyscie o tym?

ja za małości miałam takie coś
    28ef637c4125db3d442d96887baa57cd.jpg

ale rodzice byli leniwi i tylko czesciowo bylo uzupełnione. A teraz nie wiem czy jeszcze gdzies to jest czy wywalone, będe musiala poszukac, bo to extra bylo :)

MoBo, evus, Marie lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padington wrote:
    ok, te 6 miesięcy czekania to jeszcze jakoś wytrzymam ;)

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • evus Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusst- ja tez taki mialam :)

ja jestem wlasnie po wizycie u ginki :)

szyjka skrocona i rozwarcie na palec :D niby 3 tyg do terminu, ale podobno za max 2 urodze :D

buziaki Kochane

krycha.stara, jusst, Jastin76, Moko, tAnia, Dani, Storczyk31 lubią tę wiadomość

6qw2egz26qa1sdxe.png
    dqpr2n0a1z7kn1y4.png
  • Phyllis Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padington wrote:
    i jeszcze ja ustawiam się z Wami w kolejce :)

evus, u Ciebie to już za chwileczkę, już za momencik :)

evus, Jastin76 lubią tę wiadomość

Wiktoria 2004, Adrian 2009, [*] 24.10.2014, Laura 2019

"Nie rezygnuj na 5 minut przed cudem" ❤️
    km5sdf9hv11x35hq.png
‹‹ 847 848 849 850 851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ