35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
karina76 wrote:Czołem Laski
Powoli,powoli stworzyły jeszcze wszystkie watek ciążowy 2016
Ja to wam powiem liczę na wciąg w listę zaciONżonychnarazie alfabetycznie lista idzie do poczatku alfabetu Mobo,Loret,Kazia.....tu jest miejsce dla mię,Jagna.....itd
Alem se plan obmyśliła nie ?
A poważnie to udanego dnia wszystkim
P.s Kazia mam duphaston zanim pójdziesz na wizytę mogę podesłać.Jak coś daj znać na priv.
Karinko ja duphaston mam ale dziękuję Ci bardzo, zobaczymy co mi lekarz odpisze na maila i wtedy zacznę ewentualnie brać.
Dziękuję dziewczyny za tą całą pozytywną energię którą od was otrzymuję, jesteście wspaniałeevus, Moko, karina76, Dani lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki poddam wam fajny pomysl, moze nawet juz o tym slyszalyscie
Wiec ostatnio moj przynosi mi ksiazke 'Moj pierwszy rok' a tam w srodku zdjecia krotkie opisy i zdjecia z jego z USG, kilka z ciazy, i caly jego rok zycia
Jego pierwsze wloski przyklejone, nozki odbite, sliniaczek, guziczek z ulubionego misia ktory oderwal itd
Kurde strasznie fajne to, tak sobie dostac w prezencie na ktores urodziny
Wasnie siedze na amazonie i maja takie gotowe ksiazeczki ktore maja gotowe opisy np
https://www.amazon.co.uk/Birthday-Pregnancy-First-Journal-Parent/dp/1907048413/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1465298597&sr=8-1&keywords=Pregnancy+%26+First+Year+Baby+Journal
Slyszalyscie o tym?aszka, Storczyk31, Kazia, Moko, Dani, jusst, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dziewczynki poddam wam fajny pomysl, moze nawet juz o tym slyszalyscie
Wiec ostatnio moj przynosi mi ksiazke 'Moj pierwszy rok' a tam w srodku zdjecia krotkie opisy i zdjecia z jego z USG, kilka z ciazy, i caly jego rok zycia
Jego pierwsze wloski przyklejone, nozki odbite, sliniaczek, guziczek z ulubionego misia ktory oderwal itd
Kurde strasznie fajne to, tak sobie dostac w prezencie na ktores urodziny
Wasnie siedze na amazonie i maja takie gotowe ksiazeczki ktore maja gotowe opisy np
https://www.amazon.co.uk/Birthday-Pregnancy-First-Journal-Parent/dp/1907048413/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1465298597&sr=8-1&keywords=Pregnancy+%26+First+Year+Baby+Journal
Slyszalyscie o tym? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKazia wrote:Dziewczyny beta 105, nie powala ale przyrost prawidłowy, w piątek miałam 13. Progesteron wyszedł mi 13 a norma dla pierwszego trymestru jest od 11, więc też szału nie ma. Mimo wszystko mam nadzieję, że będzie dobrze.
-
w domu zapachniało świeżym chlebem i od razu cały &*&%*&*&^*& dzień jakoś się poprawił
dziękuję za ciepłe słowa dziewczyny, z dnia na dzień jest troche lepiej i jesteśmy dobrej myśli
co do listy alfabetycznej... no kurka wodna, chyba musze nick zmienić bo inaczej nigdy się nie dopcham po cionże!krycha.stara, karina76, Marie, Moko, evus, Kazia, Jastin76, Saramago, tAnia, Storczyk31 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:Kolezanka niedawno mi tu cos o doczekaniu sie pisala, o czilautach i innych takich, a teraz marudzi? Nieladnie, oj nieladnie!
Za kare: tydzien z zycia krychy:
niedziela: Robie ciasto drozdzowe. Nastawiam zaczyn, czekam. Czeeeeeeeeeeekaaaaaaaaaaaaaaam. Czekam i mnie trafia, bo nie rosnie. A! Bo ja cukru nie dosypalam!
poniedzialek: Jade do pracy autobusem. Wysiadam dwa przystanki za wczesnie. Dlaczego? A skad ja mam wiedziec co mi tym razem na stykach nie zlapalo?!
wtorek: po powrocie z pracy mam niesamowita zachcianke na chleb ze smalcem, wiec zjadam dwie wielkie pajdy. Natychmiast dostaje zgagi.
Kurtyna!
w CIOnzy jestes!krycha.stara, jusst, Moko, Jastin76, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:
Slyszalyscie o tym?
ja za małości miałam takie coś
ale rodzice byli leniwi i tylko czesciowo bylo uzupełnione. A teraz nie wiem czy jeszcze gdzies to jest czy wywalone, będe musiala poszukac, bo to extra byloMoBo, evus, Marie lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Pierwiastko nie martw się będziemy koło siebie
evus, u Ciebie to już za chwileczkę, już za momencikevus, Jastin76 lubią tę wiadomość