35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karinko dzieki za wyjasnienie, w sumie to chyba najbezpieczniej jesc w domu ale pewnie nie unikne miastowego papu;)
Jusst jeszcze nie wiem kiedy usg, bo miala mnie o terminie powiaadomic pani polozna z gabinetu ale telefon milczy.... jutro zadzwonie i jezeli mnie nie wcisnie to pojde do mojego starego gina... najchetniej to juz bym sie do niego przeniosla ale biore te rozne leki i nie wiem jak do tego podejsc...
i oczywiscie pozdrooofka dla Wszystkich:)karina76, jusst, Moko, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
loret1 -
Kazia, super wiadomość
Dziewczynki ja przez całą ciąże stosowałam płyny do higieny intymnej dla ciężarnych, nie wiem czy to ich zasługa, ale póki co nic kompletnie się nie przyplątało.
Kazia, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Kazia gratulacje
Przyrost jak najbardziej prawidłowy.Według norm prawidłowy przyrost to 66% w ciagu 48h lub 114% w ciagu 72h.Co do progesteronu lekarz pewnie coś Ci przepisze
Kazia, Storczyk31, MoBo, aszka, Jastin76 lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Kazia piękna beta
Bierzesz jakiś progesteron? Jeśli nie to dobrze by było jak najszybciej na wizytę się umówić i pewnie dr zaleci.
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Jot, ja też stosuję od początku ciąży taki płyn, ale moja dr powiedziała, że wszystko zależy od organizmu. Niektore ciężarne leczą się z infekcji co miesiąc. Mnie niestety łapią coś szybko i choć po zajściu w ciążę mialam dalej chodzić na basen, to jak się zaczęło, ani razu jeszcze nie byłam, bo dopiero miałabym jazz
Kazia, a jak reakcja drugiej połówki? No weź coś zdradźMoBo, aszka, Jot lubią tę wiadomość
-
Progesteronu nie biorę na razie, dziś napisałam maila do mojego lekarza z kliniki, zobaczymy co zaleci. Do ginki, która będzie mi prowadzić ciążę, umówiłam się dopiero za dwa tygodnie, żeby serduszko już było.
Mąż się ucieszył oczywiście, rano mu powiedziałam w sobotę, tak zwyczajnie, dał buziaka i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 23:43
Storczyk31, jusst, Moko, MoBo, karina76, Dani, evus, aszka, Jot, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek.
KaziuBrawo! Rośnijcie zdrowo.
Przywołuję do tablicy ciągle (ale już niebawem) nie zaciążone babeczki. Halo Halo nie zostawiajcie mnie na boju samą
Wszystkim życzę pięknego dnia.Moko, jusst, karina76, Dani, tAnia, krycha.stara, bulkaasia lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kazia wrote:Dziewczyny beta 105, nie powala ale przyrost prawidłowy, w piątek miałam 13. Progesteron wyszedł mi 13 a norma dla pierwszego trymestru jest od 11, więc też szału nie ma. Mimo wszystko mam nadzieję, że będzie dobrze.
Kazia Gratki
Moze idz do lekarza po progesteron? tak na szelki wypadzior.Kazia, karina76 lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Dzień doberek.
KaziuBrawo! Rośnijcie zdrowo.
Przywołuję do tablicy ciągle (ale już niebawem) nie zaciążone babeczki. Halo Halo nie zostawiajcie mnie na boju samą
Wszystkim życzę pięknego dnia.
dzień dobry Dziewczyny!!!
Kazia - gratulacje, trzymam kciuki
Saramago - jesteśmy, jesteśmy:)I będziemy te zaciążone zasypywać informacjami o inseminacjach, tempkach i takich tam:)A co!
Ja dzisiaj kaszle jak potępieniec, płuca za chwile wypluję. I wkurzona jestem jak nie wiem co, bo pisze pracę zaliczeniowa i ni cholery mi nie idzie:)
Ale za to dzień piękny się zapowiada i słoneczko. Kaszkl, kaszkl:)
Buziaki i uściski dla wszystkich! Ktoś wie co u Jagny? Bardzo dawno jej tu nie było:(MoBo, Kazia, karina76, Dani, evus, Jot lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Saramago wrote:
Wszystkim życzę pięknego dnia.
nie martw się
ja tu zostanę przez zasiedzenie
bryStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:nie martw się
ja tu zostanę przez zasiedzenie
bry
Oj głuptasku... Ciebie też zapłodnimyMoBo, Reni, Marie, Kazia, karina76, Dani, Storczyk31, Moko, tAnia lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czołem Laski
Powoli,powoli stworzyły jeszcze wszystkie watek ciążowy 2016
Ja to wam powiem liczę na wciąg w listę zaciONżonychnarazie alfabetycznie lista idzie do poczatku alfabetu Mobo,Loret,Kazia.....tu jest miejsce dla mię,Jagna.....itd
Alem se plan obmyśliła nie ?
A poważnie to udanego dnia wszystkim
P.s Kazia mam duphaston zanim pójdziesz na wizytę mogę podesłać.Jak coś daj znać na priv.
Kazia, Marie, evus lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Kazia jeszce raz wielkie gratulacje! Zycze Wam spokojnych 8 miesiecy ciazy. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, i zebys spokojna byla i happy
Pierwiastko kciukam za szybki powrot do zdrowia mamy i pelna szybka rehabilitacje. Trzymajcie sie cieplo.
MoBo- tak bardzo dobrze sie czuje, dziekuje ze pytasz. Naprawde nie mam zadnych skutkow obocznych poza spadkiem libido o ktorym pisalam. I jestem troche bardziej glodna...Dobra nastawie sobie przypomnienie o tabletce
Tobie gratuluje ciazowej zgagi!)) No jak juz zakonczylas pierwszy trymestr to mozesz sie wyluzowac juz totalnie
Loret a Ty jak sie czujesz, zaciazona niedawno?
Milego dnia laski!
Kazia, evus, Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud