35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z nerwu wywaliła bo nic po pięciu minutach nie było,ale po dwóch godzinach cos mnie tknęło i oto jest tak
http://static.pokazywarka.pl/i/6669857/713437/wp-20160610-16-55-55-pro.jpgDani, Marie, krycha.stara, MoBo, jusst, Moko, Jastin76, tAnia, Jot, evus, bulkaasia lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
karina76 wrote:Z nerwu wywaliła bo nic po pięciu minutach nie było,ale po dwóch godzinach cos mnie tknęło i oto jest tak
http://static.pokazywarka.pl/i/6669857/713437/wp-20160610-16-55-55-pro.jpgkrycha.stara, karina76, MoBo, jusst, Jastin76, evus lubią tę wiadomość
-
Karina mi tez to na kreske wyglada, no wspaniale! Co za radosc!
krycha.stara, Kazia, karina76, MoBo, Jastin76 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dzień dobry Dziewczyny,
ja cholera też ostatnio rzadko bywam - to znaczy bywam codziennie i podczytuje, ale jakoś do pisania nie mam weny.
Nowym ciężarówkom - raz jeszcze gratuluję i trzymam kciuki za dalsze powodzenie. Tym, co już za chwilę zostaną mamami na "full time" - aaaa, szczęścia i udanego rozwiązania.
A całej reszcie - buziaki i uściski.
My dzisiaj po pierwszej wizycie u androloga. Przyszliśmy z kompletem badań, a Pan doktor powzdychał, pomartwił się oraz odzyskał humor jak mu powiedzieliśmy, że nie mamy nic przeciwko in vitro. Bo wychodzi na to, że żeby było pewnie u nas, to już chyba tylko to zostaje. Bo ja mało jaj, a P. słabe plemniki. No tak się dobraliśmy:) Za to P. dumny jak paw, bo był przerażony fatalnym seminogramem, a doktor mu powiedział, ze "jak na in vitro, to i tak za dobre plemniki ma". Więc chłop nowych skrzydeł dostał
No i na 22.06 mamy wizytę u dr. Janeczko w Parensie.
No i tyle po krótce u nas. Buzi dupci - jak to mawia Saramago.
aaa, i jeszcze chyba "franca małpka" czai się za rogiem, bo temperatura coś spadła. a już liczyłam po cichu, że może se zapomniała cholera o mnie.krycha.stara, Kazia, karina76, MoBo, Moko, Jastin76, Dani, Saramago, loret1, Jot, evus lubią tę wiadomość
ja: 37 lat, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, AMH - 0,64
11.12.2016 - punkcja
28.03.2017 - początek stymulacji do II IVF - przerwane w 7 dniu cyklu
22.04.2017 - pozytywny test, ciąża naturalna
25.05.2017 - [*] Mój Aniołek 8/9 tydzień córeczka
25.09 - start IVF -
on: oligoteratozoospermia
-
Ja narazie ostrożnie podchodzę
Beta wyznaczona na 11 dzień po transferze czyli we wtorek popołudniu i tego się trzymam
Dzieki za przekonanie bo ja nadal nie wierze
Marie, MoBo, Jastin76, Dani, Kazia, tAnia, loret1, Jot, evus lubią tę wiadomość
-
Jeju Karina!!!!! Ale super, strasznie się cieszę tak po cichutku i trzymam kciuki za betę ♡♡♡
Krycha, może to i dobrze, że się specjalnie mie starasz, prędzej czy później z zaskoczenia Cię trafi
Marie fajnie, że macie plan. Od razu skrzydełka rosną
Ja coś ostatnio zaliczam spadek formy po powrocie z pracy, tak więc poleguję sobie jak tylko przekroczę próg domu. Pary brak, ale Wam życzę dużo siły i optymizmu na najbliższy weekendbuziaki
Marie, krycha.stara, karina76, Jastin76, Dani, tAnia, Jot, evus lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Witam. Kolezankom, ktore obstawialy u mnie cionze, radze zmienic buchmakera, coby bidulki z torbami nie poszly
W ogole to nie wiem, co ja tu robie. Przeciez ja sie zasadniczo nawet nie staram o ta cala przereklamowana ciONze!
Ciezarne, rosnijcie duze i zdroweBezproblemowych porodow tym, co juz tuz-tuz
Tym niedobitkom, co jeszcze walcza , powodzenia, niech sie ta walka wreszcie skonczy
A teraz wybaczcie, przepadne na jakis czas w odmetach czekolady i alkoholu, papa!
Krycha nie szalej !!! Jak to przepadasz ??? Chcesz wypaść z kolejki ?? Potem będzie trudno wskoczyć pomiędzy nas bo my ciasno ustawione w szeregu jedna za drugą nie wpuszczamy z doskoku nawet Ciebiei czekamy cierpliwie niech będzie po Twojemu na przereklamowana ciONze
przemysł to jeszcze kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 23:27
karina76, MoBo, Storczyk31, tAnia, loret1, Moko, krycha.stara, evus lubią tę wiadomość
-
hejku hejkum wita się i życzę udanego weekendu. Ja standardowo lecę do roboty dziś i jutro, ale nic to... przeżyjemy, co mamy nie przeżyć
Karinka gratulacje. W ogóle fajnie, że się tak udaje i powoli nasz wątek nie będzie dla starających się. Może jakaś świeża krew dołączy, coby nie zostały same weteranki tu..))
swoją drogą, może powinnam już pomyśleć o emeryturze ovufriendowskiej)))
Gratuluje zaciążonym, trzymam kciuki za każdą przyszłą mamusie, cieszcie się z radości póki możeciea za wszystkie przyszłe będę wznosić dzisiaj toast. wieczorem
ciao.krycha.stara, Jastin76, tAnia, Marie, jusst, loret1, Kazia, Jot, Moko, karina76, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witajcie dziewczyny.
Ja dzisiaj dla odmiany w kiepskim nastrojuBędąc na zakupach kupiłam test by potwierdzić na innym że to wsystko realne. W aptece dano mi taki firmy diagnostic.Po wykonaniu testu nawet cienia nie było i weź. tu człowieku badz mądrym
http://static.pokazywarka.pl/i/6672105/296178/fb-20160611-13-47-45-saved-picture.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 14:54
krycha.stara, evus lubią tę wiadomość
-
Karina nie martw sie, jest bardzo wczesnie i rozne testy moga nie wykazywac. A inne moga. Kiedy idziesz na bete?
krycha.stara lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Chce iść we wtorek i tego się trzymam.Pytalam na wątku ivf
Co myśleć w takiej sytuacji i zdanie jest takie że sugerować się dodatnim bo kreska z powietrza się nie wzięła.Odnoście drugiego ujemnego wcale nie musi być tak czuły jak to się pisze.No w każdym razie więcej testów nie robię bo oszaleje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 17:03
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarina76 wrote:Ja narazie ostrożnie podchodzę
Beta wyznaczona na 11 dzień po transferze czyli we wtorek popołudniu i tego się trzymam
Dzieki za przekonanie bo ja nadal nie wierzekarina76 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Dzis poszłam na betę niestety wynik poniżej 0,1.Tak wyglądający test okazał się oszukańcem....trudno uwierzyć i przełknąć porażkę.Serce chciało mi pęknąć gdy zobaczyłam świeczki w oczach męża.
Gorsze od mego rozdarcia wewnętrznego jest świadomość że nie mogę spełnić jego marzenia,chociaż on nigdy nawet nie dal mi tego odczuć.Pominę już fakt że czuję się jak wybrakowana kobieta.
Ja wiem że podniosę się i będę dalej walczyć....dla mojego męża,bo nie ma wspanialszego człowieka na ziemi niż on.Dla mnie jest sensem,nadzieją i chęcią do życia.Jest jedynym cudem który mnie spotkał do tej pory i nie wiem czy potrafiłabym żyć bez niego.
Jutro wracam do pracy,muszę chyba odpocząć troche od in vitro bo jestem juz zmęczona nie tak fizycznie jak psychicznie.Został nam jeszcze jeden zarodek za nim po niego wrócę musze zbadać co jest powodem niepowodzeń.Muszę ogarnąć siebie tą sytuacje i obmyśleć plan ale narazie musze odpocząć...Będę z wami nadal bo nikt nie rozumie takich sytuacji bardziej niż właśnie Wy.
Dziękuję za wszystkie dobre słowa jesteście kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 19:43
padington, MoBo, Storczyk31, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
aszko- mam nadzieje nie zniknac w pieluszkach
ledwo juz dycham, kochane moje, rzeczywiscie czuje, ze juz Maluch pcha sie na swiat. postaram sie zagladac do Was, ale jak znikne na dluzsza chwilke to kciukajcie za latwy porod
buziakiJot, Moko, krycha.stara, MoBo, Storczyk31, jusst, Dani lubią tę wiadomość