35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie laseczki
U mnie wczoraj na USG też się wyjaśniło i będzie chłopak. Buziaki dla wszystkich staraczek i zaciążonych z naszego wątku, cały czas was czytam i zaciskam kciuki za wszystkie.
Ania1602, jusst, loret1, Moko, Dani, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Kazia gratuluję synka
Goya przykro miAle trzeba wierzyć i mieć nadzieję, że kiedyś się uda...
Kazia lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
nick nieaktualnySeniorita, są kliniki na NFZ, musisz poszukac. Np w Poznaniu jest w szpitalu położniczym. Wysylala mnie tam lekarka w cyklu, w którym pykło
Wiec sie nei zapisalam, ale jak w lutym dzownilam, to terminy byly na czerwiec.
MOże popatrz na stronach szpitali W Warszawie?
Bo strona NFZ z wyszukiwarka swiadczen w tym temacie jest niepomocna, a usluga jest: http://www.gpsk.am.poznan.pl/poradnie/opisy-poradni/poradnia-nieplodnosci.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 15:13
-
Goya77 wrote:I znów nic z tego. dopadła mnie dziś myśl że nigdy nie będę mamą to bardzo smutne.
Mialam zacytowac ale kliko mi sie lubie - to przez pomylke
Ale co chcialam powiedziec, w 4dc to komoreczka jeszcze nie zdazyla dotrzec do macicy to co ty juz wrozysz, ze sie nie udalo?
W tym momencie to Ci nawet suteczek nie podpowie co sie tam dzieje
No glowa do gory i spokojnie czekac
Ania1602 lubi tę wiadomość
-
Kazia wrote:Witajcie laseczki
U mnie wczoraj na USG też się wyjaśniło i będzie chłopak. Buziaki dla wszystkich staraczek i zaciążonych z naszego wątku, cały czas was czytam i zaciskam kciuki za wszystkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 17:09
loret1, Moko, Kazia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
MoBo wrote:Mialam zacytowac ale kliko mi sie lubie - to przez pomylke
Ale co chcialam powiedziec, w 4dc to komoreczka jeszcze nie zdazyla dotrzec do macicy to co ty juz wrozysz, ze sie nie udalo?
No glowa do gory i spokojnie czekacAnia1602, MoBo lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Mialam zacytowac ale kliko mi sie lubie - to przez pomylke
No glowa do gory i spokojnie czekac
Ja myślałam, że Goya już @ dostała, że tak napisała, a tu jeszcze czas, żeby jakieś wnioski wyciągnąć.MoBo lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Goya77 wrote:Kochane jestescie za te mile słowa dziekuję ale temperatura spada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 22:02
Goya77, MoBo lubią tę wiadomość
-
Phyllis gdzie jesteś? Jak twoje sprawy? @ przyszła? HSG będzie?
MoBo, Phyllis lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Jagna 75 wrote:Poprostu idealne zalamanie ktore wystepuje kilka dni po ovu,zobaczysz ze jutro tempka bedzie wyzsza i z kazdym dniem wyzsza.Wrózkà nie jestem ale bądz pewna ze tak bedzie[/QU
Mądra dziewczyno skąd wiedziałaś? Dziś pokłóciłam się z mężem właściwie to o nic, nerwy mi puszczają. Życzę wszystkim a szczególnie Tobie Jagna miłego czwartku- to mój ulubiony dzień tygodnia.Ania1602 lubi tę wiadomość
Goya77 -
Goya po paru wykresach (tzn czego Ci nie zycze
i zeby juz teraz zaskoczylo
) czlowiek sie uczy co te tempki robia, a i tak czasem potrafia zaskoczycz bo to wszystko ma wplyw na nia czy sie wyspalas, czy wstalas lewa czy prawa noga, bylo Ci goraco lub zimno w nocy, wina sie napilas przed spaniem itd Wiec mierz, ale czasem trza przymykac oko jak cos glupiego robi i czekac na final
Goya77, Ania1602, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Goya po paru wykresach (tzn czego Ci nie zycze
i zeby juz teraz zaskoczylo
) czlowiek sie uczy co te tempki robia, a i tak czasem potrafia zaskoczycz bo to wszystko ma wplyw na nia czy sie wyspalas, czy wstalas lewa czy prawa noga, bylo Ci goraco lub zimno w nocy, wina sie napilas przed spaniem itd Wiec mierz, ale czasem trza przymykac oko jak cos glupiego robi i czekac na final
Ok nabieram przy Was wprawy.MoBo, Ania1602 lubią tę wiadomość
Goya77 -
nick nieaktualnyCzesc
u mnie dla Ali wychodzą 4 zęby na raz, jeju...takze jak wyjdą to już bedzie miała 6, rosnie kobietka
Łaże tez na spotkanie mamusiek i w ogole z grupa rozdziców zaangazowalismy sie w projekty dzieciorowe. Takze fajnie, a dzis jak pogoda dopisała miałam isc z mała po zakupy ale zasneła hehe.
Na NFZ to w Wawie Starynkiewicza, ale teraz to chyba tylko inseminacja, skoro wycofali dofinansowanie na in vitro, chociaz wiadomo trzeba zapytac.Ania1602, Dani lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Na NFZ to w Wawie Starynkiewicza, ale teraz to chyba tylko inseminacja, skoro wycofali dofinansowanie na in vitro, chociaz wiadomo trzeba zapytac.
nie nie nie nie nigdy więcej Starynkiewicza
tam można zrobić też ivf za kasę, ale chyba na głowę bym upadła, zeby im płacić
jedyne co to można tam po wcześniejszym wyczekaniu na swoją kolej porobić badania hormonów, hsg, monitoring czy IUIWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 14:01
Ania1602 lubi tę wiadomość