35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
loret1 wrote:No jakies trza skombinowac;) ale ja zaczynam robic pod siebie jak pomysle o porodzie brrrr...
A jak sie sunia wabi?
Sunia sie wabi Holly
no a jakie sa propozycje imion u was?
O porodzie jeszcze nie mysl! zabronioneloret1, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Sunia sie wabi Holly
no a jakie sa propozycje imion u was?
O porodzie jeszcze nie mysl! zabronione
Pasuje do niej:)
Noo masz racje, ale ja jestem w takim nakrecaniu mistrzem;) a moge Cie spytac, nastawiasz sie na sn?
Podoba mi sie Antek, Hubert, Mateusz, Milosz, Szymon i jeszcze kilka ale juz nie bylo akceptacji plci przeciwnej...Dani, Ania1602, jusst, Moko lubią tę wiadomość
loret1 -
loret1 wrote:Pasuje do niej:)
Noo masz racje, ale ja jestem w takim nakrecaniu mistrzem;) a moge Cie spytac, nastawiasz sie na sn?
Podoba mi sie Antek, Hubert, Mateusz, Milosz, Szymon i jeszcze kilka ale juz nie bylo akceptacji plci przeciwnej...
Moje ulubione imiona dla chlopca to Franciszek, Ignacy i Wiktor.piekne sąMoBo, Dani, Ania1602, loret1 lubią tę wiadomość
Goya77 -
loret1 wrote:Pasuje do niej:)
Podoba mi sie Antek, Hubert, Mateusz, Milosz, Szymon i jeszcze kilka ale juz nie bylo akceptacji plci przeciwnej...
Imiona piekne, teraz tylko trzeba poczuc blusa mocniejszego do jednego i gotowe
Co do porodu to Ci wyslalam wiadomoscia bo nie chce tu dziewczynom trucAnia1602, loret1 lubią tę wiadomość
-
No proszę jak się dzisiaj dziewczynki rozpisały
loret1 gratuluję synkaloret1, MoBo lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Wow nowe fasolki- gratulacje She i Justin, co za radosc!!!!!!! Kurcze ze mnie ominelo wysluchac szczegolow jak to bylo...Co za owocne lato! Dajace nadzieje ze nam wszystkim sie uda
Jak sie czujecie kochane nowo-zaciazone?
Piekna psina MoBo!
My wychowujemy mala kotke, pieknie sie rozwija, kochamy ja bardzo, zostalam kocia mamusia i uczucia macierzynskie na razie przelalam na tego kotka. Mam nadzieje ze kotek (nazywa sie Nikita) bedzie miala okazje poznac w niedlugim czasie malutkiego czlowieczka.
loret1, jusst, Moko, Ania1602, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyGoya77 wrote:Jagna mogłabyś zerknąć na mój wykres i powiedzieć mi dlaczego ta temperatura dzisiejsza jest zaznaczona pustym kółeczkiem nie znajduje wytłumaczenia nigdzie.
Loret, ja tez sie cykam na maxa
MoBo pisz mi tez priv!!MoBo lubi tę wiadomość
-
MoBo Twoja Holly to nie na cześć mojej ulubionej aktorki i jej roli jako Holly Golightly?
Bo na zdjęciu pozuje jak prawdziwa gwiazda:)
Loret, gratuluję synka:) Ja porodu póki co się nie cykam, bo podchodzę do tego zadaniowo. Po prostu muszę to zrobić i już, nikt tego za mnie nie zrobi. Poza tym jak mam się cykać, jak tak naprawdę nie wiem czego, nigdy wcześniej nie przerabiałam takich historii
Ale to mówię tak teraz, a jak będzie kiedy wybije godzina W, to się okaże. Też Ci zaraz napiszę coś na priv.
loret1, Ania1602, MoBo, moremi, Dani lubią tę wiadomość
-
ooo Moko a mialam do Ciebie tez pisac jak nastawienie a tu prosze:) nawet chcialam Cie gdzies w miasto wyrwac zeby tak troche tamat przegadac i widze ze moze i by mi sie przydalo:) bardzo dobre podejscie! jessssoooo jak tu sie zaprojektowac...?
troszku potrulysmy na forumie, ale dziewczynki wybacza bo dla nich zaraz jak znalazlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 20:17
Ania1602, Moko, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
Mam takie pytanie a czy są wizyty na NFZ W KLINIKACH NIEPŁODNOŚCI? Czy możecie polecić jakiegoś lekarza od tego ze nadal nie mamy dzieci
Jakoś sobie dajemy radę. Mój Mężuś też by chciał żebyśmy mieli małe cudo podobne do mnie i do Niego.
Za to mamy Cudowną 7 letnią Psice Siberian Husky Rudo Białą Lune. Fajnie by było bosko by bylo gdy doczekała Naszego Potomka.
MoBo, Moko, karina76 lubią tę wiadomość