35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:
Po 12 latach braku ciąży i stymulacją clo bez kontroli zmieniłabym gina. Szkoda czasu
Ja nie chciałam tego tak dosadnie powiedzieć, żeby nam się nowa koleżanka nie wystraszyła i nie uciekłaDlatego delikatnie doradzałam konsultację, ale też takie słowa cisnęły mi się na usta.
MoBo, krycha.stara lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
a co tu delikatnie mówić
nie ma na to czasu
poza tym to dla zdrowia Seniority jest ważne, bo z torbielami nie ma żartów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 13:19
MoBo, Ania1602, karina76 lubią tę wiadomość
-
tak i miałam zgłosić się w następnym cyklu po @
poszłam, ale...zapomnieli mi powiedzieć, że nie jak skończy się całkowicie, tylko jak skończy się obfite krwawienie
i lekarka nie wiedziała czy polip jest czy nie, a w ogóle to ona już sama nie wie
kazała mi przyjść w kolejnym cyklu i najlepiej nie do niej
tak mnie wkur...a, że mam focha
tak że ten..pójdę jak pójdę
plany odłożyłam na "możekiedyśjakmisiezachce"
a tak poważnie, nie mam już do nich siły
i kolejny miesiąc ten czas kiedy powinnam do nich iść na usg wypada w weekendMoBo, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Reni ty tez zmien lekarza,powinna dokladnie sprecyzowac kiedy dokladnie przyjsc skontrolowac czy polip jest czy go juz nie ma,lekarz powinien o tym wiedziec a z tego co piszesz chyba sama nie ma o tym pojècia skoro podpowiada by do niej nie przychodzic.
Co do torbieli,niby tak czesto sie nie zdarzajà a mnie sie jednak zdarzył w trakcie stymulki,ale wystarczył jeden cykl na konskiej dawce progesteronu by sie go pozbyc,na szczęscie nie był unaczyniony jeszcze choc mial 4,5cm.
Ja jutro rano podgląd,czuje jak jajka gniotà,ovu pewnie w sobote..Licze na dwa jajka
Ylya odpoczywaj i ładuj baterie,kazda pogoda dobra na wypoczynek,trzeba tylko umiec to wykorzystac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 22:53
MoBo, krycha.stara, Ylya lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Witam.Ja po wizycie...
Tak jak przewidywałam bo bardzo dobrze czuje je to są dwa jajka 16 i 17 a endo ma 7,dzis 10dc a w 13dc mam zastrzyk z pregnyl.
Nie wiem jak dotrzymam do wtorku,bo od dwóch dni juz jaja dają odczuc swoją obecnosc i nie jest to przyjemne a z kazdym dniem jeszcze większe bedą no ale oby te moje małe cierpienie zaowocowałoAnia1602, Ylya, Moko lubią tę wiadomość
-
Jagna piękny efekt, oby zaowocował. Wytrzymasz
Powodzenia
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Cześć dziewczynki
witam nowe staraczki i serdecznie gratuluję "świeżo" zaciążonym
(She! trzy mam mocno mocno kciuki!).
Podczytuje Was w zasadzie każdego dnia, z myślą o przeczytaniu kolejnych dobrych nowin !
Ja teraz byłam z Małą trzy tygodnie w górach, co by ją nieco przewentylować i zahartować, a teraz jedziemy na kolejne dwa nad morze, co by jodu się dziecko nawdychało, i jesień będzie nasza !
że tak wtrącę się jeszcze do tematu związanego z mutacją hetero MTHFR, akurat jestem w posiadaniu takowej, i mój lekarz gin, upatrywał właśnie w tym możliwe dwa moje poronienia. Przed kolejną ciążą przez miesiąc i w trakcie ciąży zażywałam 5 mg kwasu foliowego i femibion (z formą metylo), to tak jakby któraś chciała porównać postępowanie.
Kciuki trzymam nadal i Was śledzę !
krycha.stara, MoBo, Marie, Ania1602, Ylya, karina76, padington, loret1, She Wolf lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jagna 75 wrote:Reni ty tez zmien lekarza,powinna dokladnie sprecyzowac kiedy dokladnie przyjsc skontrolowac czy polip jest czy go juz nie ma,lekarz powinien o tym wiedziec a z tego co piszesz chyba sama nie ma o tym pojècia skoro podpowiada by do niej nie przychodzic.
spoko spoko
ja już jestem na wylocie z tego szpitala
chciałam jeszcze tylko sieknąć tego polipa na nfz i już mnie nie ma
akurat ta laska na monitoringu to jakaś lekarka świeżynka, która jeszcze nie ma doświadczenia. No ale na mnie nie będzie się uczyć.Ania1602, Goya77, karina76 lubią tę wiadomość
-
Reni,powodzenia
Jot ja tez mam 5mg+femibion1 w tym miesiacu zamienilam femibion na actifolin
Udsnego wypoczynku,super pozazdroscic gór i morzaFajnie ze sie odezwsłas.
Czekam i czekam na reszte dziewczyn,od początku wakacji nie ma tu wielu fajnych babek,dluuuuugi ten urlop mają,sądze ze od forum.Wątek kuleje przez to..mam nadzieje ze z wrzesniem zywiej sie zrobi tutajkrycha.stara, Moko lubią tę wiadomość
-
Jagna dziękuję
mam nadzieję, że dziewczyny z forum się niedługo zjadą z wakacji, i wątek odżyje
krycha.stara, MoBo lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Seniorita24 wrote:Używacie kalendarzyka na stronie? I czy,wszystko wpisujecie na tip top???????
Zerknij na mój wykres jak chceszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 12:41
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Cześć kobitki.
No faktycznie urlopowo na naszym forum,na szczęście to juz końcówka wakacji i niebawem wszystkie laski wrócą wypoczęte,zrelaksowane z nastawieniem na owocne starania-no tzn.tak by było najlepiej.
Seniorita witaj w zacnym gronie dojrzałych staraczekDziewczyny dobrze radzą musowo zmiana lekarza i szukanie specjalisty od leczenia niepłodności.Fakt występowania owulacji i brak ciąży przez tyle lat świadczy że gdzies jednak jest problem,który trzeba szybko znaleźć a jest tego szukania troche.Życzę szybkiego rozwiązania niewiadomej,z nami będzie raźniej
Jagna,Ylja no czekamy na jakies dobre niusy
Pozdrowionka dla naszych zaciążonych i tych które będą w najbliższym czasie znaczy się wszystkich
Ja za cztery dni jadę z mężem się luzować w góry a potem....ten tego,ostre starania zaczynamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 21:12
MoBo, Moko, krycha.stara, Ania1602, tAnia, padington lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Hej laski! Miesiac mnie tu nie bylo, wow. Moj brat przez miesiac mnie odwiedzial (dla niewtajemniczonych - mieszkamy w innych krajach) i wogole w tym czasie nie mialam jak zagladac na Forum, bo on zawsze byl gdzies obok...Wogole nie bylam sama. Ale wczoraj wyjechal. A ja po kilku miesiecznej przerwie zwiazanej z leczeniem, bede powoli wracac do staran (od wrzesnia). Tzn 1 wrzesnia mam pierwsze badanie (USG), potem histeroskopia (zeby sprawdzic czy leczenie przynioslo efekty) pozniej we wrzesniu.
Chyba nie nadrobie czytac miesieczne wasze dyskusje...To tak zapytam: Byly jakies nowe zaciazenia? Nowe insemki lub IVF? Jak minelo lato naszym ciezarnym kolezankom?
Czesci Seniorita!
Sciskam Was wszystkie
DaniMoBo, jusst, krycha.stara, Ania1602, karina76, tAnia, padington lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️