35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna, tak, pociągnęłam go za uszy na ostatniej wizycie, spisałam sobie tematy w punktach i dobrze nam to zrobiło. On się też mnie uczy
Na pierwszej wizycie zaczął mi rysować, jak wygląda cykl
Nie oponowałam, bo mój siedział obok, pomyślałam, niech się chociaż chłopak czegoś dowie... A teraz pomalutku już sam na sam z ginem wchodzimy na wyższy lewel
Więc tak, clexane tak, bo i ja miałam "epizod" plus swego czasu podniesione wyniki p/c antykardiolipinowych, ale poprzedni gin chciał mnie szprycować 80-tką już od testu, a ten mówi, że najwyżej 40-tka i to nie od razu.
Seniorita, a powiedz, coś łykasz? Jakieś suple? Lewotryksynę na tę tarczyce? Jakie masz TSH? Fajki bee. Ale znam takie, co paliły jak smoki i zachodziły. jedna właśnie powiła zdrowe bliźniaki. No ja się na rzecz starań wycofałam z podpalania definitywnie, ale ja raczej z tych mniej wyluzowanych..Ania1602 lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Seniorita24 wrote:Od samego początku bycia z Mężem nigdy nie używałam zabezpieczenia. Nigdy nie korzystałam z pomocy invitra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 15:21
Ylya, krycha.stara lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Seniorita24 myślę, że warto skonsultować się z ginekologiem z kliniki leczenia niepłodności lub prywatnie z takim, który się takimi problemami zajmuje. 12 lat starań o dziecko to bardzo długi czas. Myślę, że pora poczynić bardziej konkretne kroki. Jeśli napiszesz skąd jesteś to może dziewczyny doradzą jakąś klinikę albo lekarza.
krycha.stara lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Seniorita24 wrote:Od 10 sierpnia do dzisiaj czyli 14 sierpnia po dwie tabletki dziennie. Mieszkam w Pruszkowie ale pochodzę z Warszawy.
Wszędzie są mądrzy lekarzeAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Seniorita24 wrote:Nie mam żadnego monitoringu
jusst, Ania1602 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Witam
Nie pisałam długo ale podczytywalam Was.
U mnie bez zmian, tzn nic ciekawego oprócz małej depresji która dopadła mnie.
Już po malu dochodzę do siebie i postanowiliśmy spróbować jeszcze raz. Podobno do trzech razy sztuka więc...??? Zobaczymy
Życzę wszystkim miłego dnia!!!jusst, Ania1602, Ylya, Moko, karina76 lubią tę wiadomość
-
Seniorita24 życzę powodzenia w staraniach. Jednak to co napisałaś jakoś dziwnie mi wygląda. Tak jak pisałam wcześniej radziłabym znaleźć jakiegoś dobrego specjalistę od leczenia niepłodności. Podzielam także zdanie Jagny na temat monitoringu cyklu.
bulkaasia i Goya77 zaciskam kciuki za Wasze działania.Moko, Ylya, bulkaasia, krycha.stara lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
bulkaasia wrote:Witam
Nie pisałam długo ale podczytywalam Was.
U mnie bez zmian, tzn nic ciekawego oprócz małej depresji która dopadła mnie.
Już po malu dochodzę do siebie i postanowiliśmy spróbować jeszcze raz. Podobno do trzech razy sztuka więc...??? Zobaczymy
Życzę wszystkim miłego dnia!!!Ania1602, bulkaasia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jaguś, ja na wakacjach, siedzę sobie nad morzem, pada, palimy w kominku, bo zimno, ale las tak pięknie pachnie, morze szumi za lasem, nocami cykady, ranem ptaszki, no uwielbiam, kocham, żal, że tylko kilka dni. W związku z funkcjonowaniem w żywieniowym trybie awaryjnym (we wsi jeden sklep, bierzemy, co dają), cykl trochę wyluzowany. Biorę po jednym letrozolu dziennie, piję wino i łykam femibion oraz wit. D tylko bo więcej mi się nie chce. Na razie mam @ więc też staraniowej spiny nie mamy
Pozdrawiam wszystkie Was!Ania1602, MoBo, krycha.stara, Moko, Dani lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
"Seniorita24 napisała:
Nie mam żadnego monitoringu"
Witajcie
Przy torbielach nie masz monitoringu przy braniu co???? Dziwne
U zdrowej osoby lekarze zalecają usg, zeby sprawdzić czy nie powstają torbiele
Po 12 latach braku ciąży i stymulacją clo bez kontroli zmieniłabym gina. Szkoda czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 20:54
Ania1602, MoBo, Moko, sandzu, karina76 lubią tę wiadomość